22.fejezet

179 15 3
                                    

-Fel kéne kelnünk.-mondta Richie.
-Hála az égnek,hogy ezt mondod. Éhen halok megint.-mondta Eddie és Richievel kipattantak az ágyból.Mivel Richie nővére nem volt itthon így megint övék volt a ház.Megreggeliztek majd Billy hívta fel őket aki Stannal együtt hazaértek a korházból.Ahogy Richie letette a kagylót és Eddiere nézett az megijesztette a fiút.
-Mi történt?-kérdezte ilyedve a fiú.
-Chloe korházba került mert Billy rohadék buzi apja elkapta.-mondta Richie és idegesen a hajába túrt.Eddie csak lefagyva állt a konyhapultnál.Nem tudta mi ütött belé,de valamiért rosszul érintette a dolog,és ahogy elnézte Richiet is.Eddie a fiú elé állt aki még mindig ideges volt.
-Nem lesz semmi baj,én is jól vagyok Chloe is jól lesz.De most másra kell koncentrálni.-fogta meg a fiú fejét.-Vegyél egy mély levegőt.-monda Richienek aki így tett.Sose látta még ilyen idegesnek a fiút.Ami azt illeti sose látta idegesnek vagy pedig már hat éve ismeri.Richie megpróbált megynyugodni ami sikerült is.Eddie elengette a fiú fejét,de Richie megfogta a fiú karját és közelebb húzta magához.
-Ígérd meg,hogyha bármikor ilyen lenne akkor mindig mellettem maradsz.-nézett mélyen a fiú szemébe.
-Ígérem.-válaszolta Eddie és megpuszilta a fiú arcát.-Most pedig elmegyünk Billyhez és legyőzzük az AZ-t.-adta ki a parancsot Eddie amin Richie csak nevetett majd elővette a Csókos Tengernagy hangját amit Eddie világ életében utált.
-Akkor hajrá.-mondta majd Eddie meglökte csak annyira,hogy Richie ne essen el.Bár nem volt annyi ereje,hogy ellökje a fiút,de benne volt ez a félelem. Elindultak Billyékhez és közben sikerült Bent és Mikeot felszedni, de Beverlyt nem találták. Lerakták a bringájukat a kertben és bekopogak a házba.Billy nyitott ajtót,de nem volt egyedül. Ott volt vele Beverly is.A tervnél maradtak ami az eddigi ház látogatások során nem nagyon volt sikeres,de most elszántak voltak.Meg akarták menteni valamennyi Derryben élő gyereknek a szülőjét és ezt most meg is fogják tenni.Felcuccoltak már csak a bohóc hiányzott. Elmentek a házhoz ahol már annyiszor voltak.Most nem álltak meg sehol.Lementek a csatornába és szennyvizen meg a sok szeméten kívűl semmit vagy inkább senkit nem láttak. Keresték a szülőket és a bohócot, de sehol nem találták őket.A földön vér foltok és egy-két ruhadarab feküdt,de semmi más.
Lehet,hogy nem is itt vannak? Vagy lehet,hogy az egészet Billy apja találta ki?Az is lehet,hogy azok akik eltűntek valójában nem is tűntek el csak elmentek úgy mint Billy apja?Rengeteg kérdés,de kevés az idő és már tényleg nem érdekelte őket,hogy ki-kinek dolgozik.Inkább őket az vezérelte,hogy az AZ-t legyőzzék.

You'll float too |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now