19.fejezet

183 15 1
                                    

Chloeék ajtaján kopogtattak amit a lány ki is nyitott.Az ajtóban Stan állt látszólag riadtan.

-Szia gyere be!-mondta a lány.A fiú habozás nélkül bement a házba és a kanapén helyet foglalt. Chloe becsukta az ajtót és leült a fiú mellé.-Mi a baj?-kérdezte a lány.

-Ja..semmi.-válaszolta a fiú.

-Biztos?..De beszéltél az apukáddal?-kérdezte a lány.

-Igen.És örült neki meg minden.-válaszolta Stan még mindig furcsán.

-Az jó.-mosolygott a lány.

-Amúgy kérdezhetek tőled valamit?-tette fel a kérdést félve Stan.

-Persze bármit.-mondta a lány.

-Ha választanod kéne Tommy és a Loser Club között kit választanál?-nézett a lány mogyoró barna szemeibe.Chloe gondolkodott majd válaszolt.

-Ha nagyon kéne szerintem...Tommyt választanám.-mondta a lány.

-Szóval ha jól értem akkor a nem testvéredet választanád helyettünk.Én helyettem?-nézte még mindig a lányt.

-Nem...erről szó sincs.Téged választanálak egyértelműen.Csak Tommyt az öcsémnek nézem.

-Hát ez hihetetlen.Te most komolyan azt az embert választanád aki itt hagyott.És mi van velünk? Mi nem vagyunk senkik.Amikor Tommy elment itt voltunk.Ő meg soha.Ja és akkor most hol van a te kis "öcséd"?-kérdezte ingerülten a fiú kinek a szemeiből könnyek csordúltak ki.

-A barátjánál.-válaszolta halkan Chloe.

-Látod most sincs itt akkor amikor kell.-mondta Stan.-Már tudom,hogy miért nem voltak barátaid.Csak kihasználtad volna őket.-mondta a fiú és kiment az ajtón.Chloe ezt nem hagyva, felkapta a cipőjét és a fiú után szaladt.Kereste de Stan sehol.Járta az utcákat majd az egyik sikátorban a fiú árnyékát látta meg.Odament de ahogy közelebb ért a fiúhoz az árnyék eltűnt. Körbenézett majd egy alakot látott meg a távolba.A nevelő apja volt.Az aki örökbe fogadta. Soha nem bírta,félt az apjától.Ha valami rosszat csinált azonnal megütötte.Elkezdett hátrálni de a falnak ütközött.Az apja árnyéka is eltűnt majd elkezdett rohanni amerre csak tudott.Ahogy szaladt valami elkapta majd az az alak rátette a kezét a lány szájára.Chloe nem tudott mit csinálni érezte ahogy a nyakába hatol valami éles tárgy.Ahogy az a tárgy eltávolodott a lánytól Chloe összeesett a földön.Az alak felvette a lányt majd elvitte.Stan biciklijével ment volna Billyhez elmondani a dolgokat de Billy előbb megtalálta Stant.Billy látszólag ideges volt és riadt.-Mi történt?-kérdezte Stan a riadt fiútól.

-C-Chloet e-elrabolták.-hadarta el a fiú.

-Mi hogyan?-kérdezte idegesen Stan.

-N-nem tudom cs-csak a-annyit l-láttam,h-hogy e-egy alak e-elviszi m-magával e-egy f-furgonnal.D-de n-nem az AZ.-dadogta Billy.

-És hova vihette?-kérdezte.

-N-nem tudom n-nem k-követtem a-azonnal m-mentem h-hozzád.-válaszolta afiú.

-Jó de meg kell találnunk.-mondta Stan.

-J-jó m-menjünk.-mondta Billy.

-És mi lesz a többiekkel?-kérdezte Stan.

-E-Eddie beteg,Mike nem é-ér r-rá,B-Beverly é-épp a-a nagyszüleinek ír l-levelet.B-Bent meg n-nem a-akarom b-belekeverni.E-elegen v-vagyunk.-mondta a fiú és elindultak a bringájukkal valamerre amerre az a bizonyos furgon mehetett.


Sorry a megint uncsi és rövid részért de nagyon sok dolgom volt.És valójában ez a rész még kész sincs.De már az alapja megvolt.Remélem ettől függetelenül tetszik.A kövi részig bye!

You'll float too |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now