25.fejezet

168 15 7
                                    

Ben forgolódott a falak között, majd a falból a múmia jött ki.A feje hiányzott ,de így is csak Bent nézte.(igaz Ben nem látta csak érezte)A fiú nézte a múmiát aki közeledett felé.Ben behunyta a szemét és egy mély levegőt vett. Mikor kinyitotta a szemét a múmia eltűnt.Nem félt.Ez miatt tűnt el a múmia.Nem szabad félni mert akkor az AZ elkap.Ben ezt jól tudta így legyőzve a félelmét a falak leváltak előtte és ő szabad volt.Mike is csak nézegette a falakat,megpróbálta kitörni őket,de hiába.Ahogy fel nézett egy madarat látott hatalmas nagy fekete szárnyakkal,éles csőrrel és démoni szemekkel.A madár kinyitotta a száját amiből kezek jöttek ki.
"Mike segíts!Itt bent vagyunk! Mike fiam!"-hallotta a hangokat a madár szájából.Megfogta a fegyverét majd a madáral szembe nézve lőtt egyet.A madár eltűnt és a falak leválltak előtte. Meglátta Bent aki csak értetlenül nézett körbe körbe.Mike odament a fiúhoz és látta már,hogy mit nézett annyira.A többiek még nem győzték le a félelműket.Hirtelen egy hangot hallottak.Beverly jelent meg mellettük majd ő is a kő szobákat kezdte el nézni.Richie csak a falnak dőlve várta végzetét.Nem sokáig kellett várnia meg is jelent egy bohóc a túlsó falnál.A bohóc kezében Eddie holt teste volt. Richie ijedten nézte a bohócot.
-Nem tudtad megmenteni.Ez most örökké kísérteni fog.-mondta a fehér arcú rúzsos szájú,fekete szemű bohóc nő aki tartotta Eddie holt testét.Richie nem volt a legokosabb,de ostoba se volt.Rádöbbent,hogy mit akart ezzel mondani a bohóc.Eddie bajban van és még tud rajta segíteni.A félelem viszont nem múlt el.Visszaemlékezett arra amikor Eddie nyugtatta. "Vegyél egy mély levegőt"Hallotta az agyában Eddie hangját.Ezt tette majd behúzott egyet a bohócnak, de ez meg sem kottyant neki. Richie vett még egy mély levegőt és megpróbálta a lehető legkomolyabb arcát felvenni. Megint megütötte a bohócot ami azért leterítette,de még nem volt elég.A bohóc felállt és rátámadt a fiúra.Rúgta,karmolta,harapta a szemüvegest amit bírt is egy ideig.Majd a zsebéből elővett egy egy erős paprika spray-t és a bohóc szemébe fújta.Gondolta, hogy majd még egyszer hasznát veszi,de nem gondolta volna, hogy egy bohócot fog legyőzni vele.A bohóc nő szemei kifolytak és elsorvadt a halott Eddievel együtt.A falak nála is leválltak majd a meglátta a többieket.Stan egy képekkel teli szobában volt. A fuvolázó nő még mindig ott volt és kergette abba a kis szobában. A nő megfogta Stanley kezét és visszarántotta majd megfogta a fiú nyakát és a fuvolát,Stan szájába kezdte el belenyomni. A fiú nem kapott levegőt és nem is volt túl sok ereje,de amennyi volt azzal a nő lábára lépett.A nő felvisított és Stan kiszabadúlt a nő szorításából.Az egyik kép keretet megfogta és a nő elé tertotta.A tartó kezdte beszívni a fuvolás nőt.Stanley magabiztos volt és ez miatt szívta magába a nőt.Megfordította a képet és széttörte.Ő is meglátta a többieket és odament hozzájuk. Billy könnyeit törölgette mikor eszébe jutott egy ötlet.George elé állt aki még mindig bátyját nézte.
-N-nem a-az én h-h-hibám. N-nem akartalak m-megölni.É-é-és nem h-hagyom,h-hogy k-kísérjen m-miattad a b-b-bűn-bűntudat. Sz-szeretlek G-g-george.D-de nem h-hozhatlak v-vissza.-mondta Billy és átölelete a nem valós öcsét. A fiú eltűnt úgy mint Billy bűntudata.Fájt még neki,de tudta,hogy nem miatta halt meg a testvére.Odamnet ő is a többiekhez,akik valamit nagyon beszéltek.-M-mi az?-kérdezte.
-Eddie bajban van.Nem tud magától kijönni.Ezt állítja Richie.-mutatott Mike a szemüvegesre.
-E-ezt,h-hogy érted R-rich?-kérdezte a fiútól.
-Amikor én voltam ott bent akkor egy bohóc nő kezébe vol Eddie holt teste.Ez csak egyet jelenthet. Segíteni kell neki.-magyarázta Richie.
-D-de n-nem tudunk b-be m-menni a-a szobába.T-túl kemény a k-kő.-mondta Billy.Richie nem halgatott rá és elkezdte ütni a falat.-E-elég a v-végén m-még magadban o-okozol k-kárt.-fogta meg a fiú vállát.Richie kezei véresek voltak,de nem akarta feladni szerelme megmentését. Eddie kezdett magához térni, majd gyorsan az asztma spray-e után nyúlt.Beleszívott és már kapott levegőt.A leprás még mindig ott volt,de már nem tapogatta a fiút.
-Na felkeltél Eddie?Most akkor jöhet a szopás.-közeledett a fiú felé megint mire Eddie hatalmasat órdított.Ezt a kint álló fiúk is hallották.Richiebe remény született és egy puskát megfogva próbálta kilőni az előtte álló akadályt,de hiába.Nem segített semmi.
-Eddie!Eddie hallasz?-kérdezte Richie.
-Igen!-jött a válasz.
-Jó figyelj mondd el mit lászt.-parancsolt a fiúra aki el kezdte mondani.
-A leprást aki le akar szopni!-kiabált Eddie.-Hagyjál békén!-mondta leprásnak,de hiába.Csak a fiú szenvedése hallatszódott.
-Eddie!Próbálj meg lenyugodni. És győzd le a félelmed!-mondta idegesen Richie a fiúnak.
-Könnyű azt mondani.-hangzott a válasz.
-Ide figyelj Eds!Nekünk sikerült neked is fog csak bízz benenm!-bíztatta Eddiet aki még mindig keservesen kínlódott.

You'll float too |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now