26.fejezet(The final)

236 20 12
                                    

Eddie előtt még mindig a leprás állt,de most a szájához kezdett nyúlni amire a fiú köpni nyelni nem tudott. Richie nem bírta,hogy a fiú nem szólt semmit.
-Oh...itt vagytok.Látszik sikerült legyőzni a félelmeteket,de Eddienek nem.-szólította meg őket a bohóc.-És nem hiszem,hogy sokáig fogja még bírni.-vigyorodott el.Eddie hangja hallatszódott.
-Hagyjál békén te tetves,kurva!-kiabálta amit meghallottak a többiek.-Nem akarok tőled semmit,és ne merj hozzám érni töbször!-rúgta arréb lábával a leprást,de hiába.Visszamászott Eddiere.A fiú megpróbált megnyugodni ami nagy nehezen sikerült.A leprás próbált közelebb kerülni a fiúhoz amit Eddie nem hagyott.Megint pofán rúgta és most már harcolt ellene, fegyvert fogott ami nem más volt egy pici bicska amivel elintézte a leprást.Agyon ütötte,vagdosta vele míg meg nem halt.A falak körüle is leomlott majd meglátta a többieket és a bohócot.Lassan odasétált a többiekhez és megfogta Richie kezét.A fiú ezt érzékelte majd rögtön barátja felé fordult és átölelte.Elengedte Eddiet aki csak mosolygott majd nem kizökkentve egymást a bohócot nézték mint a többiek.
-De jó most így legalább egyszerre dögölhettek meg.-röhögött a bohóc.
-Mi n-nem félünk tőled!És már n-nem is fogunk mert másodszorra is legyőznünk.-mindta Billy, dadogás nélkül.Megcsinálta,hogy nem dadogott Billy büszke volt magára. Mindenki megfogta a fegyverét és a bohócra támadtak.Ahol érték ott ütötték.Lőtték,ütötték és ami a legfontosabb nem féltek. Legyőzték a félelműket,de még hogyan.Az AZ nem bírta a gyerekek püfölését így összeesett és a fiatalokat nézte.-Most mit mondasz?Nem vagy bátor.Te félsz tőlünk.É-és t-te cs-csak egy gy-gyáva nyúl v-vagy.-a bohóc arcán a csak a csalódottság látszódott. Megint csak arra kellet várni, hogy a bohóc feladja és megölhessék.Mindenki tettre kész volt már csak arra kellet várni,hogy ezt megtegye.Az AZ hátrálni kezdett majd egy csatornához hasonlító nyilásba esett.
-VISZATÉREK!-ezt volt az utolsó mondat amitt hallottak a bohóctól majd úgy mint két évvel ezelőtt megint eltűnt a sötétségben.Már örülni kezdtek, hogy nincs gonosz,de még a szülők vissza voltak.A csatorna összes mocskos helyét bejárták,de hiába.Közben Tommy anyukájának mondták, hogy nyugodtan elmehet és megmutatták neki a kivezető utat.Végül az egyik nagyon,de nagyon elrejtett zugba rátaláltak a szülőkre.Most tudták,hogy minden rendben van és,hogy majd egész Derry hős ként fog rájuk tekinteni.Mindannyian kijutottak a házból majd haza is mentek.Eddie volt csak szomorú. Anyukáját elvesztette,de ott volt neki Richie.A szomorúság azért még ott volt,de,hogy szerelme befogadta és megengedte,hogy ott éljen azért is csak imádta a srácot.Az egész város mondhatni csak zuhanyzott egészen estig majd minden szülő a gyerekeivel és családtagjaival töltötték az estét.Egy hét elteltével Chloet is kiengedték a korházból. Természetesen az anyukája, Tommy és Stan várt rá.Ahogy meglátta a fiút rögtön a nyakába ugrott és megpuszilta az arcát. Otthon persze mindent elmesélt. Mármint csak a Stanos részt mert a többit megtartotta magának. Billy,Mike,Stan és Ben meg valami hülye játékot találtak ki maguknak,hogy elszórakoztassák magukat.És mi lett Eddie levelével?Végülis Eddie meggondolta magát és mikor Richie tusolt lement és visszahozta a levelet amiben ez állt:
Kedves Richie!
Ha ezt a levelet olvasod az azt jelenti,hogy megtaláltad vagy csak a cigiért mentél le.Tudod nehéz szavakba kiönteni az érzéseimet,de tudod nagyon szeretlek.Nem is szeretlek hanem imádlak és szerelmes vagyok beléd.Az egész lényedbe és tudod amikor megcsókolsz egyre jobban kezdek beléd szeretni.Ez jó mert így sokáig lehetünk együtt és lehetünk hülyék meg szerelmes egymásba.Te mindig mellettem állsz és ez jó érzés,az,hogy van mindig kire számítanom.Ez a levél ne hosszú és nehéz is lenne még jobban kifejteni az érzéseim,de Richie Tozier én Eddie Kasprak nagyon,de nagyon szerelmes vagyok beléd.
     Szeretettel:Eddie a szerelmed
Eddie összetépte a lapot és kidopta a kukába.Tudta,hogy nem volt helyes,de nem akarta odaadni a levelet Richienek.Amikor a fiú belépett a szobába Eddie felállt és átkarolta a fiút.Nem tudta,hogy mit csinál csak az érzelmei irányították.-Eddie mit csinálsz?-kérdezte.
-Nem tudom,csak jó érzés.-suttogta a fiú.Richien végigfutott a hideg,de hagyta,hogy a fiú végigsimítsa a kezét a hátán
-Eds!Elég.-mondta Richie és egy puszit adott a fiúnak.Délután környékén Billy és a többiek elmentek a Pusztába ahol megismételték a két évvel ezelőtti ígéretüket.Egy talált üvegdarabbal megvágták a kezüket és megfogadták ha még egyszer talán visszatérne az AZ akkor meg fogják állítani. Mindenki hazament.Másnap délelőtt Billy bekopogott Bevhez.
-Cs-csak elköszönök t-tőled.-mondta Billy.
-Pedig mindenkihez elmentem volna.-mondta a lány.Billy mögül előjöttek a többiek is.-Jézusom srácok.-ijedt meg Beverly.
-Hát úgy gondoltuk illene így elköszönni.-mondta Richie.
-Hááát jó.-jött zavarba a lány. Mindenki elköszönt tőle.Egyedül Billy maradt még egy kicsit ott.
-H-hát a-akkor szia.-mondta Billy.-A-azért m-majd h-hívj.
-Foglak.-mondta a lány és megcsókolta a fiút.-Viszlát Bill Denbrough.-mondta Beverly és visszament a házba.Billy is ezt tette.Hazament.A lány még elment Chloehoz,hogy elköszönjön tőle.Búcsú után elhagyta a lány Derryt.Richie és Eddie bepótolták azt amit a múltkor elfelejtettek.(XD elég hülye fogalmazás,de kihagynám a +18-at)Ben otthon olvasott, Mike a nagyapjával a farmon dolgozott,Stan pedig Chloeval volt.Billy.Billy meg elment. Elhagyta Derryt. Megint. Egyszer már elment,de aztán visszajöttek mert ahol éltek ne tudtak új normális életkörülményt létrehozni maguknak.Most tényleg elmentek.Örökre.A csatornába a víz még csörgedezett,de a bosszú még most is ég benne.Ki tudja talán még visszatér,de az már egy másik történet lesz.
                         VÉGE

You'll float too |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now