21.fejezet

191 13 4
                                    

A két fiú kint várt a korház várótermében majd mikor egy orvos kijött azonnal odamentek hozzá.
-Hogy van?-kérdezte Stan.
-Sok vért vesztett,de már jobban.-válaszolta a férfi.
-És meg lehet látogatni?-tett fel egy újabb kérdést.
-Persze...viszont bent fogjuk tartani nagyjából egy hétig még,hogy felépüljön.-mondta az orvos.A két fiú bement a 208-as szobába ahol Chloe feküdt.
-Oh...Chloe!-ült le az ágyára Stan.-Jobban vagy?-nézett a lányra.
-Kicsit.-válaszolta a lány és megfogta a fiú kezét.-De mi történt Billy apjával?-kérdezte.
-M-megöltem.-ment oda Billy.-De megérdemelte.N-nem f-fogom h-hagyni,h-hogy a-a barátaimat b-bántsa.-dadogta Billy.
-Viszont sajnálom.-mondta Stan Chloenak.
-Még te sajnálod.Igazad volt.Az öcsém sosincs velem.Ti viszont mindig itt vagytok nekem és ezért hálás vagyok nektek.-mondta Chloe.
-Nekem meg nem szabadott volna ilyen sértődékenynek lennem.És tényleg...
-Stan elég.Az én hibám volt és kész.Pont vége lazárva és nem vagyok hajlandó erről többet beszélni.-vágott közbe a lány amin Billy csak elmosolyodott.

Richieéknék
Eddie már jobban volt,és már a hőemelkedésének is nyoma veszett . Richie nővére is hazaért majd el is ment hisz volt még egy csomó dolga.A két fiú közűl már csak Richie aludt.Eddie meg is értette,hogy szerelme miért alszik.Sokat ugrált neki és mivel nem zavarta meg betegeskedése alatt így ő is tapintatos volt és csak a fiú arcát fürkészte. Eddienek tetszett amit látott. Tetszett neki a fiú egész lénye igaz nem volt az a nagy romantikázó,de most érezte először, hogy szerelmes.Azt is tudta,hogy mostmár nem tétovázhat ő sem és egyikőjük sem.A csapatot össze kell fogni,hogy valamit elérjenek.És ez a valami a szülők megmentése volt.Bár ahogy jobban belegondolt nem nagyon akarta,hogy anyukája újra csak a hülyeségeivel meg a gyógyszereivel bombázza.Jól tudta,hogy ezek hülyeségek voltak és,hogy ez csak árt neki.A lelke mélyén viszont tudta,hogy anyukája csak félti,de az sem volt helyén való,hogy ne engedje el sehová.Viszont megpróbált az anyukája szellemét elhesegetni a gondolataiból és visszatérni a mellette fekvő fiú arcának a tanulmányozásához.De valami mégse hagyta.Az anyja szelleme visszatért és a memoriájából egy  olyan emléke jött elő amit nem szívesen látna újra.Ez az az emlék volt amikor tíz évesen anyukájával egy meleg párt látott.Eddie akkor érezte életében először azt,hogy tartozik valahová.Viszont mikor hazaértek anyukája kioktatta ezekről a dolgokról.
"Eddie egyetlen fiam,ugye nem akarsz olyan lenni mint azok akik ott kint voltak.Azok rossza emberek.Olyanok mint a zsidók, de inkább rosszabbak.És jegyezd jól meg.Soha,de soha ne barátkozz ilyen emberekkel mert azok rossz emberek.És te se legyél ilyen."
Akkor még nem tudta,hogy mi ez és nem nagyon érdekelte.Viszont mikor először találkozott Ben Hanscommal és azt mondta neki,hogy vegyen egy csokiturmixot és öntse magára a felét mert azok a hülye Bowersék összeverték Billyt és őt.Majd vérezni kezdett az orra és még a ruhájára is ment,de nem akart a korházban ülni anyja aggódása miatt akkor ezt megtette,de még milyen jó,hogy megtette.Mert akkor amikor vette a csokiturmixot megint egy meleg párral találkozott és akkor őt már jobban érdekelte ez a dolog.Sokat nem tudott meg a melegség és a másságról csak annyit amennyit Richie és a többi sulis haverja elmondott.Most megtapasztalhatta a másság fogalmát.A fiú arcát még mindig tanulmányozta majd mikor kezdett magához térni Richie és felvette a szemüvegét amitől a szeme kétszer nagyobbnak tűnt akkor értette meg.A másság nem baj csak azoknak akiknek nem tetszik.És az,hogy Richie elmondta a többieknek a dolgott attól még nem kell elásnia magát. És arra is rájött,hogy Chloe miért lett "szerelem szakértő".Azért mert jobban látja a dolgokat. Mármint a szerelmi és a baráti dolgokat és ha tud segít.Ezért járt minden fiú sikerrel,ebből következett az, hogy Chloe miért is szeretett könyvtárba járni.Ben elmondása szerint sokszor megfordult már ott és mindenkivel nagyon jóba van ott.Még azzal a zsémbes és bunkó Samanta nénivel is aki minden gyereket utált sikerült Chloenak megbarátkoznia.De hogyan és miért?Arra Eddie még nem jött rá,majd ha lesz alkalma megkérdezi tőle.Mivel imádta hallgatni a lány történeteit.Igaz sokszor hadart és néha le kellett állítania,hogy mondja újra mert nem érti,de a lány ezt jól tudta és nem vette magára úgy ahogy a sok negatív véleményt se.Talán ezért is volt túl sok barátja. Persze szokásához híven sokszor magába zárkózott és írt meg rajzolt,de talán ez tette Chloet Chloevá.És ezzel nem volt egyedül.Richie is sokszor beszélt a lánnyal,de talán soha nem olyan jól mint Eddievel.Ezekből a gondolatokból Richie húzta ki aki egy puszit nyomott a fiú ajkára.-Hát te fenn?-kérdezte Richie.
-Már régóta.-mondta Eddie és megcsókolta a fiút aki viszonozta.
-És min gondolkodtál ennyire?-kérdezte a fiú.
-Semmi nem fontos.-válaszolta Eddie majd egy újabb csókot adott a fiúnak.

Hi!Egy mini helyzet jelentést. Miért nem volt rész?Egy. Tanulnom kellett.Kettő nem volt ötletem.Viszont most,hogy így a történet végéhez közeledünk kezd megjönni az ihklet.Most viszont jön egy jó hír.Mivel a hosszú hétvégében egész végig a Balatonon voltam így volt elég időm részeket írni.És szerintem egész jók lettek.Most akkor jöjjön majd a rész áradat mert sajnos ennek a könyvnek is vége lesz. A kövi részig bye!

You'll float too |BEFEJEZETT|Where stories live. Discover now