Ništa ti ne mogu dati!

12.8K 561 13
                                    

Sanjam kako me njegove usne dotiću, ljube mi vrat, a zatim kut mojih usna sve ljepše i zanosnije. Ali sve je ovo nekako previše realno, a onda naglo otvorim oči i ugledam ga ispred sebe.

Blago vrisnem i padnem sa kreveta na pod. Stražnjica me lagano pecka, a idiot se smije.

- Jass si dobro?

Lagano kucanje na vratima nas prepadne. Prstom mu pokazujem da šuti.

- Da braco sve je ok.
- Pa šta je to lupilo, je sve stvarno uredu?
- Ne brini dobro sam, pala sam sa kreveta to je sve.
- OK, rekla mi je mama šta se desilo jučer otvori da razgovaram sa tobom.

- Trenutno ne mogu, idem se tuširati ali kasnije ćemo pričati.

- Ok seki.

Tek kad čujem korake kako odmiču ponovo udahnem.
Okrenem se prema njemu, a on kao da je vlasnik cijele sobe. Predivan osmjeh mu krasi lice i gleda u mene kao da me želi pojesti.

- Odlazi, odmah!
- Ne želim hoću da gledam u tvoje predivno lice još, znaš li da si prelijepa kad spavaš?

- Da znam, ja sebe inaće volim gledati kako spavam. - Podignem jednu obrvu i čekam da shvati moj sarkazam. Ali on samo pilji u mene onim predivnim očima.

- Dođi gore.
- Neću.
- Jasmin dođi gore!
- Neću!

U trenu je na nogama i ide prema meni, gledam gdje bi se mogla sakriti ali dok moj uspavanu mozak proradi on je već na meni. Pribija me svojim tijelom na pod, te lagano nosom dodiruje moj vrat.
Osjećam kako mi gaćice postaju mokre, stišćem noge jednu uz drugu.

- Bože kako dobro mirišeš.
Lagano mi lizne vrat, cijela zadrhtim i on je svjestan koji utjecaj ima na mene. Polako usnama ide prema mojoj ušnoj resici i naglo ju uvuče u svoje usne. Sa usana mi pobjegne uzdah. Želim još, trebam više, zatim širim noge i dopuštam da se smjesti između. Nabije svoj nabrekli kurac na mene, trenje naše odjeće pojačava osjećaje.

A zatim stavi svoje usne na moje, ispočetka me ljubi lagano, a onda pojavača i ubrzava ritam. Kruži kukovima po mojoj piđami, širim noge još više i osjećam kako mi nailazi taj tren, osjećam kako mi se prsti skupljaju i ako ubrzo ne puknem umrijeti ću.

- Ajde pusti se lutko, svrši hoću da te čujem.

Nakon ti riječi vrisak mi pobjegne sa usana i počnem se tresti. Moje prvo svršavanje i oduzeta sam. Ležim ispod njega slomljena.

- Šta bi se tek desilo da sam te dirnuo dolje? - glas mu je pun obečanja i znam da još je napaljen. Još me želi, dali da mu dam da idemo do kraja ili da stanem?

- Jasmin, Doris te zove na doručak!

Pogledam u Eliota i vidim da ne želi da ovo prekine. Nastavim ga gledati dok odgovaram Chrisu na pitanje.

- Stižem.
Prvo mjesto za kukavičluk ide Jasmin Willi. Pomaknem se ispod njega, i on se odmah makne s mene. Ustajem i popravljam odjeću na sebi, on me samo gleda.
- Odi sa mnom danas negdje?

- Ne mogu, Lena i ja imam ritual svake subote idemo na kolače, a zatim moram sa bratom malo biti jer on živi u domu.

- Ok onda sutra?
Srce iz petnih žila viče da, dok moj mozak govori ne. Znam veliki je to rizik prepustiti se, ali još nisam spremna riskirati. Nazovi te me kukavicom jebi ga.

- Gle Eliot očito se nešto dešava između nas, nije mi jasno što. Ali ja ne želim vezu, ne želim samo jebanje sa tobom. Zapravo biti ću realna ne želim ništa. Odlazim uskoro odavdje i to je sve, ništa ti ne mogu dati, ništa mi ne možeš pružiti.

Izazovi me✔️Where stories live. Discover now