Opasna privlačnost!

11.8K 548 13
                                    

Znate onaj tren kad vam se život naglavačke okrene.
Eh pa ja svoj više ni ne poznajem. Kao da svaki dan je novi dan, svaki dan naučim ili doživim nešto novo. Posljednjih par tjedan kao da živim u nečijem tuđem životu.

Točnije stranac sam na svom terenu.
Chris više nije dio naših života, moja mama je teško prihvatila to, jako puno pati za njim. Ipak bila je ovisna o njemu u svakom aspektu svog života.

Kako da jede.
Šta da nosi.
Šta da misli.
A da ne počnem s njegovim željama i željicama. Mogla bi pričati o tome danima možda i mjesecima.

I sad svaki svoj postupak, preispituje tisuću puta. Neki dan u dućanu pola sata je birala kruh. Nije bila sigurna koji ona voli, a ne želi kupiti onaj koji on voli. Pa je na kraju uzela crni kruh s sjemenkama i shvatila da prvi put nakon jedanaest godina njihovog braka ona može biti ona.

I zatim plakala tri sata bez prestanka. Mislim shvaćam ju, strah je to. Navika je opasna stvar. Ali opet između ostalog imam natrag mamu. Žao mi je što se toliko muči s svim, ali želim jedan dan vidjeti veliki osmjeh na njenom licu. Kao kad je bila udana za mog oca.

Arian se vratio natrag kući, i nisam mogla biti sretnija. Razlog što je isprava otišao, bio je jer nije mogao živjeti u istoj kući s Chrisom. Jer je znao da ono s Lenom neće prestati. Nije mogao gledati kako našoj mami nabija rogove.
Sad smo opet obitelj.

A ja i Eliot smo opet na početku nečega. Svaki dan ujutro dođe po mene i skupa idemo u školu. Više nije bilo poljubaca, dodira, pa čak ni zadirkivanja. Stvorili smo predivno prijateljstvo.

Promijenio mi je život iz temelja. I zauvijek ću mu za to biti zahvalna. Poslije škole me uvijek pričeka dok sam na probama za predstavu. Da ipak sam pristala. Iako nemam pojma kako ću to preživjeti, a da ne povratim ili ne padnem u nesvijest na pozornici.

Eliot je tip muškarca koji ima puno razumijevanja za sve. Ali je ujedno osoba koja se bori za šta želi. Jedina stvar kod njega mi smeta je što ne znam ništa o njemu.

Gdje je odrastao?
Čime se bavi njegov brat?
Ništa svaki put kad se dotaknem teme njega i njegove prošlosti izbjegava pitanja. Pa zato šuti i promatram. Čekam nadam se da će mi se otvoriti.

Nikad neću zaboraviti njegov ubojiti pogled, pun mržnje koji je bio usmjeren u mog oćuha.
Drugi put kad je nasrnuo na njega vidjelo se da ima samo jedan cilj, a to je ubiti ga.
Nitko ga nije uspjeo skinuti s njega dok policija nije došla i odvukla Eliota s Chrisa.

Bila su potrebna tri policajca.
Dok lice od Chrisa je bilo neprepoznatljivo.
Nakon toga odvezli su ga u bolnicu, a poslije smo čuli da je završio u zatvoru zbog seksa s maloljetnicom. Točnije tužili su ga Lenini roditelji.

Lena ona za mene više ne postoji. Ponekad mi toliko nedostaje i voljela bi čuti joj glas ili bar njen sarkazam na sve. Ali njena izdaja je ono što boli najviše. Nisam sigurna dali joj mogu oprostiti. Mislim da ono što me najviše povrijedilo koliko je lagala o svemu.

Povrijedila moju mamu, otjerala mi brata. Iako nije baš ona ali jest svojim postupkom. Mogla je sve to prekinuti prije godinu dana, mislim nije se trebala upuštati u to uopće. Ali možda mi jednostavno treba vremena, kasnije ću joj oprostiti.

Zasad ne, još nisam spremna. A i njeni roditelji su ju poslali kod brata na par mjeseci dok se ovo sve smiri. Jer trenutno je glavna tema svima. I mladima i starima.

Više toliko ni ne obraćam pozornost koliko je ostalo do mog odlaska. Ali sad kad sam prestala brojati dani lete prebrzo. Nisam se ni okrenula a već je ostalo samo tri tjedna.

Eliot više ništa nije pokušavao, ali naše prijateljstvo je iz dana u dan bilo sve veće. Iskreno i nepovratno sam bila zaljubljena u njega. Voljela sam njegov osmjeh, njegove oči, voljela sam sve njegovo.

Izazovi me✔️Where stories live. Discover now