doisprezece

1.2K 31 20
                                    

A trecut o săptămână de când Daria nu îmi mai răspunde la mesaje. Nu o înțeleg, de ce nu crede eu chiar i-am trimis mesaj? simt foarte neputincios fără știu ce face ea. Nici nu am îmi mai schimb numărul de telefonul pentru a vorbi cu ea. Ea aveam în block, acum nu mai are, dar nu răspunde la mesaje. Nici nu știu dacă le vede. Dacă va vrea vorbim, cu mare drag. Dacă nu, ea va pierde. Ce tot spun? Cel mai mult eu voi pierde, mai ales pe ea. Îmi e dor de cuvintele ei, de replicile de clasa a doua și reacțiile ei de copil.
Îmi e dor de ea.

***

Știi la ce tot gândesc de două zile? La acel băiat. Acel băiat cate mi-a atras atenția, idiotul ăla. întreb dacă e bine. De când îmi trimitea mesaje am început -mi fac un obicei de a vorbi cu el. Oricum încă nu înțeleg de ce minte și spune el defapt mi-a trimis mesaj, crede atât de naivă? Poate fi eu, dar nici chiar așa.

***

A doua zi


Am decis într-un final ies din casă. Nu am mai ieșit de câteva zile, fiind în vacanța de vară. Pe drum merg liniștit dar totuși singuratic. Văd cum foarte multe priviri se întorc asupra mea, ce enervate sunt acele fete efectiv obsedate de mine.


Gândurile îmi sunt întrerupte de cineva.
lovisem de cineva.

Era o fată micuță de înălțime. Fața ei era ca a unui înger. Acei ochi, de un albastru ca marea făceau pierd în frumusețea lor, acele buze cărnoase și fine erau totul, și părul ei lung și blond, era unul perfect. Ea era îmbrăcată cu un tricou mulat ceea ce îi făcea ca formele i se vadă mult prea bine, avea o pereche de pantalonii rupți și o pereche de teniși albi.
E

ra perfectă, era ea.

Scuze, spune și se oprește uitându-se la mine.

***

uitam la acel chip, acea față incredibil de frumoasă. Acei ochi negri ca noaptea orbeau și mâncău din priviri. Erau atât de frumoși și totuși fioroși. Părul lui blond și vâlvoi era aproape perfect. Parfumul bărbătesc, oh, parfumul. Era atât de perfect și masculin. Înălțimea lui, atât de înalt și de frumos, puteam jur are un corp lucrat și perfect.

________________________________________

Cam lung capitolul, pentru o carte de genul. În caz că nu înțelegi când Vlad gândește sau vorbește scrie îngroșat, iar când Daria vorbește scrie oblic.

Capitol editat ✔

Dintr-un simplu mesaj - Vlad Munteanu✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum