douăzeci și șapte

879 25 11
                                    

El se aproprie ușor de mine și eu fac cat de multe mișcări în spate pot până lipesc de mânerul canapelii și nu mai am unde "ascund".

- Nu mai fugi, doar tu ai vrut ne jucăm.

- Cât de idiot poți fi! Nu am spus asta!

- Nu încă.

- Ești așa un dobitoc! A, și ca știi, duc culc. Și vezi eu stau în pat, tu, tu stai pe jos!

- Dar e casa mea.

- Dacă Daria a venit în casa ta, vor fi noi reguli, noi reguli de respectat.

Cu aceste spuse îndrept spre noua mea cameră, sper nu mai fie pentru mult timp camera mea. schimb rapid în pijamalele mele moi și confortabile de culoare neagră. Și pun în pat. Nu cumva aibă tupeul vină lângă mine în pat! Dacă ar veni mâine ar plăti, grav.

***

A trecut cred mai bine de o oră de când Daria s-a dus la noi în cameră, așa sper doarme. Nu, normal nu voi dormi pe jos, voi dormi lângă ea. Îmi voi îndeplini dorința de a o ști în siguranță și lângă mine.

***

Ajung în cameră și închid ușor ușa, dau de un înger care dormea încet pe patul meu monoton. Era atât de frumoasă și inocentă. Îmi iau repede telefonul și îi tastez un mesaj anonim, nu cumva uite.


"cât de dulce poți fi când dormi, iubito."

Telefonul ei îi vibrează imediat după ce îi trimit mesaj ceea ce îmi aduce un zâmbet larg. așez ușor în pat pentru a nu o trezi și îmi dau tricoul jos. O iau în brațe pe la spate și simt cum tresare în somn, e atât de perfectă.


***

Razele soarelui de data asta își fac apariția ușor și blând pe fața mea.  Uhh, o nouă zi de facultate. Dau cobor din pat, dar nu pot. Un corp solid ține captivă într-o îmbrățișare posesivă. Doar i-am spus nu stea cu mine în pat! întorc cu fața la el pentru al pocni, dar greșesc. El nu a avea tricoul pe el, avea un abdomen atât de perfect și lucrat. Daria! Nu saliva!


____________________________________________________






Doamne ce capitole:)) acum editez povestea pe 4 feb 2019 si capitolul e din 11 martie parca:)))) ok

Capitol editat ✔

Dintr-un simplu mesaj - Vlad Munteanu✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum