33. Kapitola ("Hwarang")

410 43 14
                                    


Tae-Hyung

Rozhodl jsem se respektovat Kookieho přání. Snažil jsem se na něj nemyslet, ale nebylo to snadné! Měl jsem nutkání mu zavolat, chtěl jsem ho slyšet... chtěl jsem ho vidět... Jenže když mu pomůže pauza, tak to přece nemůžu zase pokazit! Musím to vydržet a doufat, že je to opravdu jen dočasné, že se mi pak Kookie sám ozve... Ale co když ne? Co když jsem ho už ztratil navždy? Co mám dělat? Jediné štěstí bylo, že máme to vystoupení, které si žádalo mou pozornost, respektive zkoušky... Už dnes předvedeme „Hwarang" před celou universitou! Bude tam Kookie? Uvidí mě?

Seděl jsem v šatně a chystal se převléct do kostýmu. Teď, chvíli před vystoupením, jsem začal cítit trému. Co když to pokazím? Co když se ztrapním před celou školou? Co když se ztrapním před Jung-Kookem? Naposledy jsem ho viděl v pondělí ráno a moc mi chyběl... Potřeboval bych ho vidět a uklidnit se! Nesmím mu však zavolat... Ale jak se mám uklidnit? Někdo mi položil ruku na rameno. Nečekal jsem to a dost jsem se lekl. Prudce jsem zvedl hlavu a střetl jsem se tak s pohledem dvou zářících očí studenta z nejvyššího ročníku. „Ach, hyungu...", usmál jsem se. „Polekals mě!" „Co tady medituješ?", usmíval se. Je to jeden z mála starších studentů, kteří se kamarádí se studenty z nižších ročníků. Jmenuje se Choi Min-Ho a ve „Hwarangu" hraje chlapce jménem So Ho.

 Jmenuje se Choi Min-Ho a ve „Hwarangu" hraje chlapce jménem So Ho

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


 „Máš trému?" „Mám...", přiznal jsem. „To bude dobré!", řekl mile. „Na zkouškách jsi byl skvělý!" „Vážně?", usmál jsem se. Min-Ho mě moc potěšil. „Však ty taky!", řekl jsem upřímně. „Hej, kluci!", zavolal na nás další student. Byl v ročníku s Min-Ho. „Jak se těšíte, co?" Za chvíli si už sedal vedle mě. „Co, Tae?", usmíval se a zatahal mě za líčko. „Snad nejsi nervózní?" Věnoval jsem mu mrazivý úsměv. „Ani ne...", řekl jsem. „Tak to je bezva!", stále se usmíval. „Hlavně to nepokaz!" „Ty to nepokaz, hyungu!", řekl jsem a šťouchl do něho. Patří do party s Min-Ho a jeho jméno je Do Ji-Han. V „Hwarangu" hraje chlapce jménem Ban Ryu. Kdyby to byl někdo jiný, nikdy bych si takové chování nedovolil, ale Ji-Han je v pohodě! Naštěstí...

 Kdyby to byl někdo jiný, nikdy bych si takové chování nedovolil, ale Ji-Han je v pohodě! Naštěstí

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Anděl a DémonKde žijí příběhy. Začni objevovat