43. Kapitola

412 50 21
                                    


Tae-Hyung

Měl jsem pocit, že špatně slyším. Kookie mě právě požádal, abych se s ním vyspal??? Jako fakt? Ale to přece nejde!!! Já bych s tím neměl problém, protože mě neskutečně přitahuje! Navíc jsem do něj zamilovaný až po uši! Ale... ale co on? Chce sex z nějakého zoufalství a nakonec mu to může ještě víc ublížit... Ne, na to přece nemůžu kývnout!

„Kookie...", řekl jsem opatrně. Jak ho odmítnout aby se neurazil? „Já vím, že jsem ti slíbil, že udělám cokoli, ale..." „Ale co?", vyhrkl a znovu se mi podíval do očí. „Ale nelíbím se ti? Vadí ti, že jsem ještě nikdy s nikým nespal?" „Ne!", zavrtěl jsem hlavou. „Tak to není!" „Hmmm...", ušklíbl se. „Nech si ty řeči! Nemusíš mi nic vysvětlovat! Prostě mě nechceš... Jsem hnusný a trapný! Jak by jsi mohl chtít mít sex s někým takovým jako jsem já!? Co mě to jen napadlo...?!" „Nech toho, Kokkie!", okřikl jsem ho. „Tak to vážně není!" „Tak jak to je?" Znovu se ušklíbl a utřel si slzy, které mu začaly téct po tváři. „Dělá ti dobře jak se před tebou ztrapňuju? Proto mě odmítáš?" „Proč říkáš takové kraviny?", zakroutil jsem hlavou otráveně. Za jiných okolností bych se s ním bez váhání miloval, ale takhle... O co mu jde??? Co tím získá? A co já? Kdybych s ním měl sex... Srdce mi prudce bušilo a začalo se mi špatně dýchat. Už jen z té představy jsem cítil, jak se mi ztísnil rozkrok. Sakra, tak to je trapné! Jung-Kook si toho nesmí všimnout!

„Nevíš co říkáš!", zamračil jsem se. Tahle situace se mi začala vymykat. Musím odejít! „Prostě to nejde, tak promiň..." Vzal jsem bundu a chystal se k odchodu. Nemůžu tu zůstat nebo ho vážně ohnu přes sedačku... Sakra, jsem ujetý, ale ne až tak... Jak by mu sex se mnou mohl nějak pomoct? Jen bych nám to oběma všechno ještě víc zkomplikoval kdybych s ním spal! Nebo... Třeba... Mohl bych s ním zapomenout na včerejší noc? Na chvíli nic neřešit a jen si tak vzít to, po čem toužím skoro od doby co ho znám? Jeho tělo... Když se mi tak nabízí... Sakra... já fakt nevím co mám dělat!? 

„Jen si běž!", vyhrkl Kookie rozrušeně. „Běž a vyspi se s někým jiným! Vím, že nemáš problém jen tak s někým spát, celá škola to ví! Tak mě tu nech a běž..." „Cože?" Prudce jsem se na něho otočil. „O čem to sakra mluvíš?" „Vím to!", řekl trochu trucovitě. „Vím, že jsi měl nezávazný sex s klukama i s holkama! Ale já... Já po to bě taky pak nic nebudu chtít! Vážně!" „Jasně...", ušklíbl jsem se. „Jsi vlastně panic, ale v pohodě... Však není problém se s někým jen tak vyspat, že? Proboha, Kookie, nic o tom nevíš! Proč myslíš, že ti to pomůže?" „Proč mě nechceš?" „Proč to chceš???"

„Opravdu se ti tak moc nelíbím?", podíval se na mě skoro dětsky a nechal sklouznout deku na zem „Nelíbím?", zeptal se provokativně. Pomalu si přetáhl tričko přes hlavu a nechal ho spadnout na deku. Celý se chvěl. Zblázním se z něho! Ale cítil jsem, že ho chci hrozně moc! „Kookie...", zalapal jsem po dechu. Fascinovaně jsem zíral na jeho holý hrudník. Jak někdo tak nádherný může o sobě tvrdit, že je hnusný??? Ty sexy prsní svaly, malé sladké bradavky... Vypracované krásné bříško... Představil jsem si, jak zasypávám polibky jeho jemnou kůži, jak ochutnávám ty bradavky... Sakra, jak teď mám odejít??? Přesto jsem se ještě pokusil ho odmítnout. „Vážně jsi nádherný, ale..." „Ale co?", zašeptal. 

 

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Anděl a DémonKde žijí příběhy. Začni objevovat