2| Instagram DM'leri a.k.a sinir eşiği

10.9K 873 492
                                    

Day6 - Say Wow

Üç yıl önce birisine bu denli bağlanacağımı söyleseler dalga geçerdim. Gerçekten dalga geçerdim. Çünkü okuduğum kitap karakterlerine bile fazla betimleme yapıldığında sıkılıp bırakan bir insandım, abartının benim hayatımda yeri yoktu.

Tükürdüğünü yalamak durumunu tam olarak Taehyung'a âşık olunca yaşamıştım. Tamam, hâlâ abartıya karşı biriydim fakat eşim üç yıl önceki çoğu düşüncemin değişmesinde başrolü oynuyordu.

"Neye bakıyorsun?" Yanına ilerleyerek kanepeye oturduğumda hafifçe kıpırdandı. Dikkati tamamen telefondaydı ve bu beni rahatsız etmişti. O kadar iş yerinde göremiyordum, eve gelince de ayrı kalmamız haksızlıktı.

Kafamı omzuna koyarak kolumu koluna sardım. Ekrana rahatça bakabiliyordum ve instagtam sayfasındaki gönderilerini düzenliyordu.

"Eşekbaşı mı konuşuyor burada neden bakmıyorsun hayatım?"

Dönerek saçlarımı öptüğünde üstünlüğü sağlamıştım. Belirli belirsiz gülümseyerek saçlarımdaki dudaklarının tadını çıkardım. "Instagram sayfama bir süredir girmiyorum birkaç şey temizliyordum."

Instagtam sayfası.

Taehyung'un diyetisyenlikle ilgili bir sayfası vardı, bir nevi sosyal medyadaki iletişim aracıydı. Çoğu hastası –ya da onun deyişiyle her neyse işte- ilk konuşmasını burada yapıyordu. Hatırı sayılı bir kesim takip ettiği için paylaştığı her gönderiye de dikkat ediyordu haliyle.

"Umarım bu temizlik kapsamına DM kutusu da giriyordur?"

"Park Jimin is back. Merak etme aşkım, yok artık. Yani yoktur herhalde. Sen gelene kadar o kısma bakmamıştım daha. Şimdi bakacağım."

"Park Jimin always here, sevgilim. E madem bakacaksın gel beraber bakalım."

Elindeki son model telefonunun parlaklığını açarken çenemi omzuna yasladım. Sol kolumu öteki omzuna atarak arkadan sarıldığımda iyice sokuldum, Taehyung'la tensel temas kurmayı seviyordum.

Bu konunun böyle laf dokundurmalı ilerlemesinin sebebi tam olarak geçen sefer bakılmamış mesajlardı. Tahminimce Taehyung ilk başta önemli olacağını düşündüğü için doğal olarak bakmıştı fakat çıplak ya da yarı çıplak kadın fotoğrafları görmek ikimizi de şaşırtan şeydi. En çok beni fakat. Taehyung'un evli olup olmaması önemli değildi, nasıl cesaret edip çırılçıplak hallerini atabiliyorlardı merak ediyordum.

İlk açtığı mesaj normal, bilgi isteyen bir mesajdı. Taehyung birkaç şey yazmanın ardından klinik adresini yazarak sözleştiğinde konuşma bitmişti. Sessizce hareketlerini izliyordum sadece.

İkinci mesaj beş gün önce atılmış bir mesajdı ve 'ölüm diyetine' gireceğine dair bir şeyler yazıyordu mesajda. Hepsini okuyamadan Taehyung vazgeçmesini düşündüğüm cümleler kuruyordu. Biliyordum bu diyeti ve tam bir eziyetti. Bunu düşünecek kadar ne tür bir ruh haline girmişti merak etmiştim.

"Bak şu kullanıcı bir fotoğraf göndermiş." demiştim birkaç satır aşağısını işaret ederek. Boğazını temizleyerek sayfaya girdi. Fotoğrafın üzerine tıkladığında kan beynime sıçramıştı. Kadın oldukça güzel fiziğini çıplak bir şekilde atmaktan çekinmemişti. Hemen kapattım eşimin gözlerini, görmesini istemiyordum.

"Jimin, n'apıyorsun?"

"Eğer fotoğrafa bakarsan seni ayrı oyarım Taehyung!"

Geri tuşuna basarak fotoğraftan çıktığımda parmaklarımı çekti gözlerinin önünden. Yüzünde oluşan aptal gülümsemesi beni de gülümsetse de sert tavrımı takınmam gerekiyordu. "Çabuk engelle şu kullanıcıyı."

[✓] dietician ➸ vminUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum