[15]

2.7K 322 66
                                    

5 Second of Summer - Monster Among Man


"Şimdi bana doğru bir adım at."

Jimin'in gevşeyen bedeni üzerinde hakimiyet kurmak Yoongi için kolay bir işti. Jimin elmaya odaklanmışken o bir meltem gibi süzülüvermişti çocuğun zihnin aralanmış penceresinden içeri. Bunu yaparken son derece rahattı. Jimin'in zihni Yoongi'ninkinin aksine peri masallarından bir kesit gibiydi sanki. Etraflarındaki terk edilmiş, yıkık binalar kaybolmuş ve ağaçlarla çevrelenmişlerdi. Gevşemiş ve güvende hissediyordu.

''Gördün mü? Burası gerçek.'' demişti, Jimin sözünü dinleyerek ona doğru adım attığında. Jimin Yoongi'yle arasında birkaç adım kalana dek yürümeye devam ettiğinde ''Ama gerçek olamazlar.'' demişti. Gerçek olmadığını biliyordu. Burası onun hayal dünyasıydı. ''Daha önce buraya gelmiş miydin?'' dedi Yoongi, Jimin'i duymamazlıktan gelerek. ''Sadece rüyalarımda.'' diye yanıtladı Jimin.

Jimin merakla etrafına bakmaya başladığında Yoongi uzanmış, yavaşça Jimin'in omzunu kavramıştı. Gerekmedikçe ona, ya da başka birine, dokunmaktan nefret ederdi ama şu an gerekli olduğunu düşünüyordu fiziksel bir yakınlığın. Ya da en azından kendisine uygun bir bahane uyduruyordu. Sadece dokunmak istedin işte, dedi kendi kendine. Sikik Yoongi.

''Nasıl burada olduğumu biliyor musun?

Jimin tereddüt etmeden başını salladığında Yoongi elini çekmek için aceleci davranmamaya karar vermişti. Hala çocuğu tutarken başını hafifçe yana eğerek sorar bakışlarla Jimin'e bakmaya başlamıştı.

"Böyle bir gücüm var." diye mırıldandı. Arkadaşları Jimin'e bu konu hakkında bir şeyler söylemiş olmalıydılar. Bu yüzden açıklamasının yeterli olduğunu düşündü. "Düşüncelerini okuyabilir; onları kontrol edebilirim."

"Sadece benimkini mi?"

Jimin'in sorusu bir anlığına Yoongi'ye aptalca gelse de gözleri çocuğun gözleriyle buluştuğunda sevimli olduğunu düşünmüştü. Çocuk toy ve bembeyazdı, hiç leke almamıştı. Her şey son bulduğunda böyle kalmış olmasını dilemekten başka yapabileceği bir şey yoktu Yoongi'nin.

"Bana direnemeyen herkesin."

Jimin ekiptekilerden Yoongi hakkında pek bir şey duymamışsa da sahip olduğu yeteneklerinin eşsiz ve tehlikeli olduğunu tahmin edebiliyordu. Bariz bir şekilde tüm mutantlardan farklıydı Yoongi. Öyle olduğunu düşünüyordu Jimin.

"Hayal gücünün güçten daha önemli olduğuna inanlar var veya gücünün sınırının hayal gücününkiyle eş deşer olduğunu iddia edenler."

Jimin bir anlığına tereddüt etse de dayanamayarak Yoongi'nin sözünü kesti.

"Sen hangisine inanıyorsun?"

"Hiçbirine." dedi Yoongi. Cevap vermek için düşünmemişti bile. "Ama hayal etmeden güçlerini kullanamazsın. Elmayı hareket ettirmek için bile elmayı hareket ettirdiğini hayal etmen gerekiyor.''

Jimin Yoongi'nin ne demek istediğini anlamasa da başını yavaşça sallamakla yetinmişti. Yoongi'yi yeterince meşgul etmişti zaten. Daha fazla soru sormak istemiyordu.

"Şimdi hayal gücünle neler yapabildiğimize bir bakalım."

-

Diğerleri için dakikalar, Yoongi ve Jimin içinse saatler süren bir süreden sonra Jimin gözlerini açtığında elmanın artık sandalyenin üzerinde olmadığını fark etmişti. Birinin alıp almadığını anlamak için Yoongi'yle Taehyung'a döndüğünde Taehyung'un koşarak içeri koştuğumu görmüştü. Taehyung aceleci görünüyordu ve Jimin endişelenmeden edememişti.

X-Force - YoonminWhere stories live. Discover now