JEDANAESTO POGLAVLJE

10.1K 421 11
                                    

Proteklih meseci nisam ni pomislio da bi mi sudbina mogla poslati nekoga ko će mi postati centar sveta i moje sve... A, kako nisam razmišljao tako mi sad i jeste! Glupirao sam se, jebavao lake ženske, provodio i nisam mario za posledice koje su me upravo stigle. Dobio sam Stefani, našao svoju mirnu luku, ali ona je imala mene sa sve paketom zvanim cunami.

Pogledam u šolju ogledajući se na mirnoj površini sa malo pene. Osećam se jednako crno kao i kafa. Umesto da sam sinoć obezbedio Stefani miran izlazak u 'javnost', ja sam joj sjebao veče. A, sjebao sam se i ja sam. Jebena Isidora me zaskočila kad sam se najmanje nadao i samo se pitam koliko će još 'Isidora' da mi iskače i kvari vezu koju sam počeo da gradim.

„Buraz?"

Podignem pogled i vidim Darka kako stoji u mojoj trpezariji buljeći u mene. „E...?", bezvoljno se oglasim.

„Šta se desilo?", lagano priđe i sedne naspram mene.

„Šta se desilo", odmahnem glavom. „Isidora se desila i..."

„Znam", prekine me i nasmeje se.

„E, do mojega!", debelo se zamislim u koja sam se sad govna uvalio.

„Čuo sam Stefani i Ninu kako pričaju o sinoćnjem izlasku i taman kad sam pomislio da je vreme da ti izbijem bubreg, moja luda žena počne da te pravda."

„Molim?", ne trepćem. „Nina?"

„Da, moja Nina", frkne Darko. „Odmah razvezala jezik i priča Stefani kako se ona 'borila' protiv mojih riba, pa svašta nešto bifla i citiram je – Rekla sam ti Stefi, od finog momka nema fajde", kao žena izgovori. „A, ja se sve vreme trudim da budem fin!", otrese.

„I... hoćeš li da mi izbijaš bubreg ili ne?", zagledam se u mog brata.

„Ne mogu", zamisli se malo. „Nije ni meni Nera izbio zube kad sam njegovoj sestri strpao u dekolte pare. Nije me ni ubio kad sam mu sestru iz Tarčina jednostavno poveo sa sobom. A, iako zna kakav sam bio, nije mi nikada srao...", pogleda me ledenim očima. „I jebi ga, ko sam ja sad da serem tebi kad ste vas dvoje u ljubavi."

„Ne zaslužujem je", prevalim preko usana, a srce mi naprsne jer je to istina.

„Seronju svakako ne zaslužuje!", prasne na mene. „Ali, onog Petra koji svoje ne da nikome i srcem brani svoje, da tog zaslužuje."

„Paša?", namrštim se jer me očigledno jebe. „Pa, šta sam ja, podvojena ličnost?"

„Trenutno si seronja jer koliko sam čuo ni poruku joj nisi poslao", zajedljivo doda. „A, ako sam dobro ukapirao sinoć je trebala da prespava kod tebe, ali nije jer ti sad prebiraš nešto po mozgu."

„Halo, ti mi smetaš!", puknem u trenu. „Misliš da nisam sinoć hteo da je prebacim preko ramena i unesem u svoju kuću kad je rekla- idem, vidimo se sutra", iskolačim oči jer me Darko netremice gleda. „Zbog tebe sam se mirno složio i bez reči je dopratio do vrata tvoje kuće!"

„Ne seri, buraz", zasmeje se magarčina. „Nije ona kao druge i ti to vrlo dobro znaš, pa da se sad ne lažemo, ne kočim te samo ja da se ponašaš kao divljak."

„Šta ti sad to znači?" Sav se ukočim pitajući se da li zna da je nevina...?

„To znači, da prestaneš da sereš i počneš slušaš svoje srce", potapše sebe po grudima dok ustaje. „Ja ti ne stojim na putu, ali polomiću te na mrtvo ime bude li joj falila dlaka sa glave", uozbilji se.

„Pored mene živog da joj fali dlaka sa glave!", skočim kao oparen sa stolice. „Paša, jebem mu mater, vređaš me sad!"

„Ooo, Petre, pa dobro došao nazad!", mahne mi kreten i ode.

NA METAR OD LjUBAVI 6. DeoWhere stories live. Discover now