Proč zrovna já?

1.4K 60 32
                                    

Ahoj, jsem Tamara. Aby ste se o mě něco dozvěděli, chodím na zdravotnickou školu kde mě každý šikanuje kromě ji....kromě mé bff Sam <33. 

   Jméno: Tamara Coning Věk: 17 Rok narození: 13.7. 2001 Demence 16% Humor : 78%.   Bff : Sam Grainthimg

BTW: tenhle art je můj xd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

BTW: tenhle art je můj xd

Teď jdeme na to pravé ořechové xd
                      Po škole:

"Už jdu ven, mamí!" zavolala jsem z chodby. „Dobře, hlavně se nezabij" zavolala na zpět. Vyšla jsem, a zamířila směrem k lesu. Právě mířím k tomu nejděsivějšímu lesu, co tu může být. A důvod? Sraz z mojí nejlepší kamarádkou Sam Graithming.

Protože jsme šiblé a máme rádi temné a opuštěné budovy a lesy, tak Sam přišla s nápadem se sejít v tom nejvíc creepy lese v našem městě, tak jako proč né no. Šla jsem a měla za sebou polovinu cesty a najednou mě někdo omráčil zezadu. Vyděla jsem main favorite collor černou. Když jsem se probudila, viděla jsem ostré světlo. Zamrkala jsem, abych si zvykla, a porozhlédla se okolo sebe. Byla jsem v prázdné místnosti, svázaná na židli. Pak jsem si všimla že je za mnou i Sam. ,,Sam?" Promluvila jsem na ni. ,,Sam, slyšíš mě? Saaaaaaaaaam!" Ale nic, ani se nehla. Usoudila jsem, že je asi ještě v kómatu, a povzdechla si.

Když přišel jeden típek do prázdné místnosti, tak jsem si všimla jeho divné masky a v duchu si řekla *(podle té masky usoudím že bude asi Gay ) a pak jsem mu řekla:"Hej, ty kryple s gayovskou maskou, co tu dělám a proč tu jsem °<°" Ten krypl se na mě jenom koukl a povzdech si a řekl "Drž hubu a poslouchej za 1) to není gay maska a nejsem gay jo!? Za 2) jediný krypl si tu ty a za 3) Jsi tu páč něco potřebujem.

„A na co potřebujete zrovna mě?" řekla jsem. „Protože -" ani to nestihl doříci, páč jsem svině a řekla jsem „A proč potřebujete i Sam? Hele jestli nemáš co říct, tak mě pusť, do večeře mám být doma." Kdyby neměl masku, tak by se určitě podíval stylem -really?-. Nadechl se k tomu aby se mohl vrátit k jeho proslovu, jenže to už ze dveří řval „Hey Masky! Co ti to tak dlouho trvá? Měl si je jen zčeknout, ne se s nimi vybavovat." Masky (ten týpek volal na něj, jsem usoudila že to bude asi Masky) se na něj otočil, a zařval „Proč mě tu nidko nenechá mluvit?! Snažím se jim domluvit Tobiáši, tak si běž dožrat ty svoje wafle!" A co udělala naše Tamara, vybuchla smíchy, protože ji to přišlo strašně vtipný. Masky se otočil, a jistě mě zavraždil pohledem.

Masky se nadech a chtěl doříct tu větu ale v tom přiběhla Jane a řekla :KDE JE KURVA TEN PARCHANT JEFF!! TO HO ANI NECHCE CHCÍPNOUT NEBO CO!! STEJNĚ SE VRÁTÍ V POHO ZE ZALGOVEHO PEKLA. Masky se tak nasrar a na celý dům zařval : MŮŽU NĚCO ŘÍCT BEZ TOHO ABY MĚ NĚKDO PŘERUŠIL KURVA! NEJDŘÍV TOBIAŠ PAK TY AAAAAAAAA KURVA. Tak kde jsem to skončil? Jo už vím! Protože tě náš šéfis tebe chce za svého proxy a tvoji kamošku jsme vzaly s prdlele nom.... Ale taky mse možná stane proxym kdo ví.

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now