Jsem debil

379 27 1
                                    

Všichni v místnosti nasadili udivenej výraz. „No co? Všichni jsme nějakého původu, no ne?" odfrkla jsem si. Ale...ehhh nepřestali se na mě dívat, bohužel. „No tak nazdar bitches!" zakřičela jsem a razila si to ke schodům. Stoupla jsem na první schod, a zarazila jsem se. Dostala jsem chuť si zavraždit. Tak jsem se otočila a kdo nestál přímo za mnou? EJ samozřejmně. Takže jsem mu omylem dala pusu, no. Zrudla jsem jak rajče. „Ehh" vydala jsem ze sebe. Beze slova jsem se prodrala množstvím creepypast, nasázených na chodbě jako nějaká překážková dráha. No srry ale na tohle jsem už moc stará. Doslova jsem vyrazila dveře a vyběhla z baráku, směrem k lesu. Přemýšlela jsem co se právě stalo. Přemýšlela jsem natolik, že jsem si nevšimla že jsem už u jezera. Došlo mi to právě ve chvíli, kdy už jsem nedošáhla na dno, heh. Ano ano, celou cestu jsem nepostřehla že ze souše jsem po bradu ve vodě. Vykřikla jsem, a z šoku jsem se začala topit.  *kurvaaa já ještě nechci skončit jako BEN!* panikařila jsem. No došlo mi že tím mácháním a plácáním jsem se dostala do středu. Lehla jsem si na vodu a zkoušela držet rovnováhu. Alespoň v tomhle jsem uspěla. „Heh, co tu děláš?" zeptal se mě někdo. Zkurveně, ten hlas jsem ani za Zalga nemohla přiřadit. „Kdo se ptá?" zeptala jsem se. Chvíli bylo ticho. „Nevíš že na otázku se neodpovídá otázkou?" „A co si myslíš že jsi právě teď udělal?" uchechtla jsem se. Chcíli trvalo než to mu/jí došlo. Zasmál/a se. „Tak tohle bylo dobrý" řekl nakonec. Očividně to stvoření nemělo smysl pro humor, páč to bylo vtipný asi tak jako když kráva zabučí...

No pak jsem zjístila že je to Hoody, ten hlas se blbě rozeznává. "Hej Hoody nebyl si právě teď v domě?" zeptala jsem se "ummmmm jo heh..." odpověděl "A ty víš co se stalo?" zeptala jsem se vyděšeně "jo" řekl jasně a rychle "no tak jsem mu dala omylem pusu no? Chodím s ním je to normální.... Heh.....teda myslím.." jo to je jediný co mě napadlo "A odpovíš mi už na otázku proč prámě ležíš na hladině jezera?." "Hej jsem moc zaneprázdněbá až na tolik že jsem si nevšimla že jsem ve vodě" jo jo další top strop odpověď. ",okej jen jsem ti chtěl říct že vám to jako pár sluší." to odvětil "Da fak, to je jediný co si mi chtěl říct?" překvapilo mě to "jo jo " to odvětil.  Ok a když jsi tu nevíš proč teď stojím vedle tebe úplně suchá bez známky toho že jsem ležela na hladině jezera?" LE ČERNÁ MÉDŽIK "idk asi kouzlo, lol." a odešel ten zmetek. "Da fak kde je? Hm jebu na to jdu dom." jak jsem přišla dom tak jsem každého ignorovala dokonce i E.J.e než mě chitil za ruku. "Umh můžu se tě v pokoji na něco musím zeptat, pokud chceš nenutím tě." tak jako zajímá mě to "Why Not?" a šli jsme do mého pokoje protože byl nejblíž. "Nom tak co potřebuješ?" zeptala jsem se ho "no jen jsem chtěl vědět proč když ses otočila tak si mi dala pusu a zdrha?" zastavil se mi vesmír "No já si furt nemůžu zviknout že spolu chodíme, promin" a obejmula jsem ho.

Obejmul mě nazpět. Odtáhli jsme se, a já jsem zvládla jen úšklebek. EJ odešel, a já si došla pro pití. No našla jsem jen vodku, pivo, víno a další kraviny smíchané s tím. A KAFE jsem ztratila. Bylo mi do pláče. „Kurva! To tu není nic na pití" zařvala jsem. Odpovědi se mi nedostalo. Na vodu jsem chuť neměla, na vodku taky ne vzhledem k tomu co se stalo minule, pivo nechlastám, takže zbylo jen víno. Naštěstí pro mě, víno jsem chlastala už od 13. Vzala jsem si víno a lokla si. Tu chuť jsem zbožňovala. Vzala jsem si celou láhev, i navzdory tomu že na tom bylo nalsané jasné 'NEBRAT'. Zašla jsem do pokoje a během dvaceti minut, se obsah láhve zmenšil na polovinu. Odložila jsem víno na stolek, a zívla si. „Bože, seru na vychutnávání" řekla jsem si, vzala víno a zbytek jsem dochlastala na dva nádechy. Škoda že ne na EX.. Stoupla jsem si, a zamířila jsem si to ke dveřím. Vyšla jsem, zamířila do kuchyně a vykradla tam dvě flašky vodky. Než jsem se nadála ležela jsem na zemi opitá víc jak Hoodie. „To bude kocovinka" uchechtla jsem se, a ve skroucené poloze jsem usnula na zemi. „Bože já jsem kokos" zamumlala jsem než jsem usnula.

Naštěstí jsem usnula ve svém pokoji, ale místo země jsem byla na posteli. "Da fak, nebyla jsem na postleli když jsem usnula." no byla jsem zmatená. Někdo zaklepal. Ne nebyl to ten vánoční skřet ani Mistr ledvinka ale Clocky "Hej můžem dále? No teda myslela jsem že je to Clocky ale s ní byly i Jane a Nina. " no jo" řekla jsem s opičkou. Hned vtrhly do pokoje, zavřeli za mnou a šli mě vyslíchat. "A do pí-?" nestilha jsem to říct protože hned začli. "Tak co ty a EJ. ?" (*lennyface*) zeptala se Clocky "Jo dobrý" to bylo jediné rozumné slovo co mě napadlo. "Vyděla jsem jak šel EJ do tvé roomky" (*lennyface*) to už mi přišlo nějak podezřelé že to říkají. Že by mě pronásledovali? "Ani nevím protože mám momentálně kocovinu" zas kocovinka -w- já jí mám nějak ráda ne? Ale né víc jak EJe (*lennyface v mysli Tamary lol*) "hmm že už by si chastala s kluky Tami?" po tomhe jsem srala na odpověď a hned jsem měla připravené slovo "Pomoc EJi v mém pokoji jsou holky -w-" "Nou jen jednou sem chlastala s Hoodym, jo a můžu vás poprosit ŽEBY JSTE VYPADLI Z MÉ RUMKY?" jsem se snažila říct mile "ne" řekla Nina a já už odeslala správu E.Jovi. Ej přišel po pěti minutách a jak přišel hned jsem řekla "POMOC" no holky otráveně odešli a já jsem jen zas objala Eje a zeptala se ho na otázku "Eji, nevíš kdo mě dal do postele večer? No já zas chlastala co si budem nalhávat.... A usla jsem na zemi v mén pokoji?" zeptala jsem se ze starým kámošem opičkou "heh.... To jsem byl já, chtěl jsem se zeptat jestli se nechceš projít no.... Vyděl jsem tě na zemi tak jsem tě dal na postel. Pak jsem tam ještě chvíli byl a pak oděšel." no přimělo mě to se usmát a dát Ejovi pusu na pusu (*další lennyface*) pak už jsem se jen začervenala objala Eje a zmatený Ej s výrazem co se to teď kurva stalo? Odešel do svého pokoje. No já si pak hrála s Grimym no naučila jsem ho lehni pak už nic víc. Jelikož jsem se pak začla nudit tak jsem se šla jen pojít okolo baráku.

 Jelikož jsem se pak začla nudit tak jsem se šla jen pojít okolo baráku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Došla jsem k lesu, a potkala tam..Lazary? *co ta tu dělá?* pomyslela jsem si, a schovala se za strom. Tiše jsem ji pronásledovala. Blížili jsme se k něčemu co připomínalo nějaků budovu. Lazary se zastavila. Otočila se přímo na mě a zasmála se. Něco špitla, a já kurevsky věděla že mám zdrhat. Vzala jsem nohy na ramena a zdrhala. No kocovina se hlásila, takže to bylo těžší. „Yes!" zakřičela jsem když jsem uviděla moje momentální místo bydliště. Vletěla jsem do dveří, zabouchla a sesunula se k zemi. *To byl pěkný maraton* pomyslela jsem si. Zvedla jsem se, a zamířila do kuchyně. Vzpoměla jsme si že kafete jsem ukradla, z důvodu možného mstícího Jeffa. Povzdychla jsem si, a zamířila do pokoje, najít kafe. Našla jsem to po zkurvený půl hodině plného trápení. To kafe jsem měla na poličce, viditelnou jak prase. Vzala jsem kafe a zamířila do kuchyně. Ze zatáčky se vyřítil Jeff v patách mu byli Jane a Niva. Jeff mě srazil k zemi. Jane mi kafe odkopla a Nina ho rozšlápla. To byl konec mého zdroje obživy. „Jste mrtví parchanti!" zakřičela jsem a vrhla se za těmi kávo vrahy. Doběhla jsem Ninu a srazila jí k zemi, to stejné s Jane a Jeffem. Svázala je a hodila do jednoho pokoje bez oken, a zamkla je. „A to kafe mi zaplatíte!" zařvala jsem a odešla. Ten den byl klid. Tedy občasný. Jelikož jsem Nině dala uzel, který by rozvázalo i novorozeně, tak tam Jeff musel utíkat. Alespoň to tak znělo. *Chudák Jane* pomyslela jsem si, a odhodlala se ji odtamtud zachránit. Vešla jsem dovnitř a zjistila jsem že Nina brečí v rohu, Jeff se zbláznil páč se neměl kam podívat ja svou 'krásu' na uklidnění, a Jane...ta tam se seděla. Vzala jsem Jane a odkráčela jsem s ní odtamtud. A aby se neřeklo, Jeffovi jsem tam hodila zrcátko. A všichni byli spokojení.

              -pokračování příště-

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now