krásný večer a debilní BEN

448 26 6
                                    

A z nějakého důvodu jsem usnula, probudila jsem se někdy kolem dvou ráno. "Aah kurňa já zas usnula." zašeptala jsem si pro sebe, hned jak jsem to došekla tak jsem dostala chuť na kafete. Šla jsem pomalu a potuchu do kuchině s vědomím že zas někoho nepotkám. A koho jsem nepotkala? ANO SPRÁVNĚ! za mnou byl pupeter a já se málem zabila na schodech. "Ty kreténe málem si mě zabil!" zašrptala jsem. " sorry jako." řekl jak Babiš "hej Babiše mi tu netahej!! Nejsme v Česku! A vůbec, od kuď znaš Babiše?!" zašeptala jsem. "Internet zlato." řekl (*lennyface*) "neříkej mi zlato úchyle!" zašeptala jsem celkem nasraně, ale nic mě nezastavilo a dál jsem si šla pro Kafete.

Udělala jsem si kafe, a vyšla zpátky do pokoje, ve ktrém trávím většinu mého podělaného života. Za celý den se nic, až na takovou malou příhodu, nestalo. No příhoda byla taková že Offender, alá Největší úchyl tohohle baráku, dal jednu ze svých růží Jeffovi. No musíte uznat že když je Jeff otočenej zády k vám, tak vypadá jak holka, no ne? Jeff se střídavě koukal na Offendera a na tu růži. A co jsem udělala já? OMYLEM, ale naprosto OMYLEM jsem vrazila do Jeffa, a ten spadl na Offendera. Offender Jeffa obejmul, a už ho táhl někam dopryč.. Musím uznat, že tohle bylo i nad můj neexistující rozum. Pokrčila jsem rameny, a vydala se do kuchyně pro rohlík, pro kterej jsem si šla. Když nad tím tak přemýšlím, tak až se Jeff dostane ze spárů Offendermana, tak si pro mě dojde. Nechci pomyslet na to co by mi udělal. Ale nad tím už jsem mezitím přemýšlela. Pošle mě do Zalgova pekla? Unese mě hluboko do lesa, a tam mě bude mučit? Pošle mě za Offenderem? A nebo..NE! Zebere mine kafete a rohlík?! Už jsem neměla sílu dál myslet, a tak jsem se nahrnula do kuchyně, a všechno kafe a rohlíky jsem čordla. Kdyby náhodou..

Jen jsem si to felila do pokoje to odnést, jak jsem byla v mém fakyn úžasném pokoji tak někdo zaklepal na FAKYN dveře "kdo tam" řekla jsem jak retard měla jsen to vědět "tvoje máma vole!" zařval ten skřet "co chceš BENe?" řekla a hned potom otevřela dveře. "Nechceš si zahrát hru?"  řekl podezřele mile. "No tak jako..... Kdo jí všechno bude hrát?" řekla jsem zvědavě. "No....Já, Ej, Clocky, Toby tak chceš nebo ne?!" řekl ten skřet. "No tak jako jo WHY NOT?" Všichni jsme se sešli u jeho pc a rozpixeloval nás do hry...... Myslím že se jmenovala Baldis Basic and adukation and learning. No byla to celkem prdel no ale starého psa novým kouskům nenaučíš. Ten skřet na mě a EJe poslal toho debila co má rád obímaní a vypadalo to KURWA divně a hlavně jsem se začla červenat jak prase...

(Principál-Tamara Baldi-Ej)
(Poznámka Sleepy: *Lennyface*)

Uhh...co si budeme namlouvat.. Ten objímací zmetek strčil do EJ moc silně, a ze mě byl mále flek na stěně. Po chvíli rozbíjení toho zmetka, se na nás vrhl smeták. Ano, ano.. SMETÁK! Než jsem se nadála, tak jsem ZASE byla flek na stěně. Už si ro k nám vykračoval Baldi s pravítkem v ruce. Anoy mohli jsme ho zabít, ale byl v tom malilinkej háček. Prostě ho zabít nemůžem. Takže jsme zdrhali chodbou dlouhou jak něco. A na co jsme narazili? Ano správně, na dveře! Tak jsme je otevřeli. Před námi byl ten zápisník. Vzali jsme ho a zdrhli jsme ven na chodbu, zase. No už nás chytla PlayTime, tak EJ musel skákat. Nějak mu to nešlo, tak jsem to vzala já. Přeskákala jsem to rychle. Docela easy...

Jak jsme zdrhali tak z anámi řekl nějakej típek "No raning in the hols, ditenčn for jů" kdo to byl? Ano správně principál. Jak jsme byly v tom dítenčnu nebo jak se tomu nadává tak jsme si tam 15 sekund chillovali. "Hej jsi v poho s toho zmetka co všechny obíjmá?" řekl divně Ej a vyděla jsem jak se červenal "um jo he....." jak jsem to dořekla tak mi ten hajz BEN poslal fotku "A kur......" byla to fotka no.....

„Já toho vánočního utopeného skřítka Santy Clause už uškrtím." zasyčela jsem. „BENe! Já chci jít pryč!" zakřičela jsem. „Uhh srry ale to nepůjde.." řekl. „Ale půjde, protože pokud mě z týhle zasraný hry nedostaneš, tak si budeš přát aby tě neutopili!" zařvala jsem. „Hej klídek. Já ti říkám že to nepůjde, jsme tu seklí..jediná možnost jak se odsud dostat, je vyhrát hru.." řekl sklamaně. Musím uznat že jsem se po té větě trošičku nasrala. Tak dobře.. Nasrala jsem se natolik, že jsem vyrazila dveře, a silou mých ruček jsem rozthrla právě projíždějící smeták ve dví. No mohl by být ze mě Hulk verze 0.2.. Vyběhla jsem na chodbu, a rozbíjela dveře na potkání. Samozřejmně jsem brala i ty notebooky, který se měli brát. No chyběl mi poslední notebook, a je to vyhraný. Bohužel pro pravítko, se ze zatáčky objevil Baldi. Přistoupile jsem, a než stihl cokoliv udělat, pravítko nebylo. No nechala jsem ho tam bez pravítka, avydala jsem se vstříc posedním dveřím. Vzala jsem notebook. „Congratulation!" slyšela jsem. „You found all 7 notebooks!" poslochala jsem dál, a mířila si to k východu. „All what you need to do is" když jsem chtěla vzít kliku, dveře zmizeli. „RUN WHILE YOU STILL CAN!" musím přiznat že tohle bylo tak zkurveně znepokojující. Začala jsem zdrhat, a hledat další východ. Ale po každé to vše zmizelo. Trvalo dosti dlouhou dobu, než jsem našla ty správné. Ostatní zdrhali za mnou, a ještě mi nadávali abych pohla, že za námi je ten pošahanej matikář (nic proti Baldimu pozn. Mailoo). Otevřela jsem dveře, a v tu chvíli nás to doslova vyhodilo z počítače. Zalapala jsem po dechu. „Já- já to zvládla! JÁ VYHRÁLA TU POSRANOU HRU! JSEM BŮH!" zakřičela jsem na celej barák.

"A víš co sis zasloužila? SHIPOVÁNÍ S EJEM" *BEN jí ukázal jí známou fotku* začervenala jsem se jak už zmiňované rajče, no co si budem nalhávat jsou to kreténi "heh...........uhm..... Čau" a rychle jsem šla do svého pokoje ale nějakej parchant mě u dveří mého pokoje zatáhl za kapuci já se otočila a ten krypl jménem Jeff mi dal přes hubu "um.... Čau Jeffe ráda bych si s tedou popovídala ale...... Mám práci....heh čus!" a rychle jsem zabouchla dveře a zamkla "uff už jsem v bezpečí" *ne nejsi* já jen ten zvuk ignorovala a dál chillovala na posteli ale najednou mi přišla správa do telefonu "oh ej píše" a šla jsem se kouknout na zprávu "Heh......Ahoj? Pls jestli budeš mít v 0:30 čas tak......pls příjď k jezeru. O je nedaleko našeho hausu.....heh.... Díky a asi pp" *Tamara čte zprávu* jelikož jsem se nudila tak jsem čekala na pulnoc ať můžu vyrazit..... Jak jsem pak šla tak jsem měla divní tušení že mě někdo pronásleduje ale mě to bylo u Babiše a šla jsem dál pomaličku jsem vyděla asi? Ejje? A šla k němu blíž. Ják jsem byla u E.Je tak mi dal .... Černou růži??!! "Na to je.....pro....um ...pro tebe." řekl nervózně E.J "Um.... Díky ^^" a usmála jsem se na E.Je "No a když už jsem tady tak co bys rád Eji.?" a jak debil jsem se začala červenat. "Ummmm .... Jestli.... No pokud.... Chceš.....no...umh.....*Ej vydech* umm ok.... Jestli bys nechtěla se mnou chodit??" to poslední slovo řekl rychle, začervenala jsem se ještě víc a přemýslela jstli jo nebo ne "umm... Jo?" řekla jsem taktéž rychle a obejmula ho.

Obejmul mě nazpět. Odtáhli jsme se, a on mi dal polibek do vlasů. Jenom mě znervózňovaly třetí pár očí, který se tu vyskytoval. Ale nebyla jsem si jistá jestli se mi to nezdá, či to není nějaké zvíře. EJ to asi pocítil. Jo, jo..mou nervozitu vicítí i BEN na míle daleko. Sedli jsme si na břeh jezera. V noci je tu krásně. Opřela jsem se o EJ a nasávala jsem vše možné i nemožné vůně v okolí. Ale nejvíce asi EJ, heh. Najednou jsem dostala nápad. „Umm EJeji?" koukl na mě. Vyskočila jsem na nohy. „Nechceš si jít zaplavat?" řekla jsem. No noc to byla teplá. Přikývl. Já, jakožto já, jsem skočila do vody po hlavě. Ta voda byla sakra ledevá! Ledovější jak ledový kafe v ledničce. EJ se zasmál, a skočil taky. No noc to byla krásná. My dva jsme se čvachtali..no dobře navzájem jsme se topili. Po nějaké té půl hodince jsme vylezli. Zima mi byla kurevsky velká, trošičku jsem litovala, ale vážně jenom třošililinku. Hlavu jsem si opřela o jeho rameno, a jaksi jsem usnula. Vzbudila jsem se v pokoji.. Převlečená...ZASE. Tupě jsem hleděla do stropu, a přemýšlela jsem kterej parchant mě zas převlíkl. Někdo zaklepal. Pokynula jsem ke vstupu, a do pokoje se naženuly holky. První věc která mě napadla, byla že jdou zkontrolocat jestli  Grymi stále dýchá a žije. Nasunuli se k mě posteli. Všechny měly nadšený výraz. „Wha-" ani jsem nestihla doříct slovo, a Niva vykřikla. „Tamaro! Kdy jsi se chystala nám to říct!" nasadila jsem výraz -nic nechápu, o čem je debata?-. „No přece o tvém rande!" vykřikla nadšeně. Rozkašlala jsem se..a málem se zadusila vlastní slinou..perfektní. „Wtf?" řekla jsem po vykašlání sliny. „No přece-" „Kterej kretén vám to doprasele vykecal?!" řekla jsem nasraně. Pěkný začátek dne, že ano? „BEN" řekli jedno hlasně. *Wtf?! Co by tam ON zrovna dělal?!* pak mi to došlo. Třetí pár očí. Já tu Zeldu utopím že se už nevrátí. „Uhh můžu?" rychle jsem se otočila je dveřím, ve kterých stál EJ. Přikývla jsem, a holky poslala do pryč. Vsadím se že poslouchali za dveřma. „Co potřebuješ?" zeptala jsem se. „No...potřebuju někoho, kdo by mi pomohl vymlátit duši z BENa. Ten idiot dal na internet video s námi.." řekl. „Tak to se mnou počítej" řekla jsem nadšeně.

             -Pokračování příště-
Koniciwa ^^ tady mate další kapitolu, v téhle kapitole se mi zplnil nápad "ship TAMARA x EYELESS JACK" dnes budou ještě další kapitoly tak se máte na co těšit UwU a taky bych vám chtěla poděkovat za.....

Tohlefakt nechápu <3 I'M SO FAKYN HAPPY <3 GSGDHCJV FAKT VÁM MOC DĚKUJEME S MailooCZ A TĚŠÍME SE NA VAŠE REAKCE A ZATÍM DASVIDÁŇA (té zemanopatry si nevšímejte xd)

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now