"Krásný" život :")

592 43 15
                                    

Jak jsem vešla do obýváku, tak na mě VŠICHNI začali čučet jak na Boha. Nebylo to zrovna příjemné. „Tak....jak vypadám?" zeptala jsem se asi po 5 minutách ticha. Nic se neozvalo. Po minutě se L.J ozval. „Suprově! Všichni jsme mysleli že budeš celá v růžovém, když tě oblíkaly holky" řekl skoro nervózně. Po další minutě ticha, jsem se začala smát.

A když mi vyděli do duše že se cítím jak bůch, tak toby řekt "já na to seru jdu si dát Wafle" pak dostali všichni záchvyt smích "Celej Tobiáš" odvětil na to Jeff a Toby jenom spokojeně seděl v kuchini a žral wafle.

Tak jsme tam tak seděli, někteří čuměli na Tobyho jak žere wafle, někteří čuměli na mě, protože jim nedocházelo jakto že nejsem v růžové, a ostatní si jen povídali, nebo čučeli na sebe, či na zeď. „Tak....co teď?" zeptala jsem se. „Nemám tušení" ozval se EJ. „Nevím jak vy, ale já jdu do hry...jde někdo se mnou?" zeptal se BEN. Přihlásili se jen 3 lidi. Po nějaké době se všichni někam rozutekli. Já jsem šla za BENem, si zahrát hruxdd
Jak jsme hráli jednu novou hru myslím Dítrojd bikam hjumn, tak byla sranda ale když mi pak šel tobiaš oznámit že dned večeři vařím já tak si mi zastavil mozek na 3 sekundy. Ok jsem mu jen řekla a šla něco "koupit" (veskutečnosti jsem šla vyloupit MCdonald a vzít co nejvíc jídla ) jak jsem šla nenápadně s pytlem přes obývák kde byly asi 4 creepyidioti, tak mi to bylo u zalgo ví kde. Jak jsem všechny zavolala na večeři tak to sežrali rychleji jak E.J ledvinu a ještě žebrali o přídavek "NE" jsem jen řekla a další 1 kg. Mekáče jsem si šla schovat pod postel, kdyby náhodou vařil BEN a ... Někdo jiný a kdybych zas přišla pozdě xdd

Sedla jsem so na postel a přemýšlela o různých hovadinách. A jaksi jsem omylem usnula. Brobudila jsem se v 23:00 páč nějakej kokot, mě budil. „Co kurva chceš tak pozdě?!" zařvala jsem šeptem. „Pojď mi pomoct narvat něco do mrazáku" odpověděla Jane. „Kk tak čekej.." řekla jsem, a vylezlá z mé nádherné postýlky, abych pomohla narvat něco do mrazáku. Skvělý. Došla jsem do ,už rozsvícené, kuchyně. Jane se tam snažila narvat 5 mrtvol. Nádhera že? „Proč se tam snažíš narvat mrtvole?" zeptala jsem se. „Páč ten kokot Jeff dnes zabíjel, a potom do hodil na mě abych to dala do mrazáku." odpověděla. „Ught...počkej, takhle to tam nenarveš... Řekni mi co chcete nechat, a podej mi VOSTREJ nůž." řekla jsem. Kývla, a donesla mi nůž. „Takže...chceme nechat ledviny, nějaký to maso a srdce." „Okej...tak si vezmi jedno tělo, nůž a dělej to co já." řekla jsem. Porcovali jsme to tam asi dvě hoďky. „Uf..díky" řekla Jame po práci.

Byly jsme jak krávy celé od krve, a taky kuchiň. Ale já jsem inteligentní jedinec tal jak jsem šla po jedně kaluži krve, co se nestalo?UKLOUZLA JSEM A ZVRTLA SI KOTNÍK "KURVA, DO PÍČI!!! DO SKURVENÉHO JEFFA!" Jak jsem přenádherně zaklela tak se všichni probudily a šli se kouknout jaký zmrd je vzbudil. Jasně kdo tam byl první.....ano správně! SLENDR "Co jste kurva pozdě večer dělali?!" jene ho zabila pohledem "Se zeptej toho kreténa kterej mi zničil život" "JEFFE!" zakřičel Slendr. Jak už byly všichni v kuchini a my jsme vysvětlyly co se stalo tak Jane řekla úžasnou větu " Ale je na tom i světlá stránka! Mame ledviny pro E.J.e maso, hodně srdcí a krev pro Helena :D"

Slendr seřval Jeffa, a za trest musel uklidit celou kuchyň. Já si šla lehnou, páč jsem unavená. Jak jsem se probudila, tak jsem dostala infarkt, protože Sally seděla naproti mě, a dívala se jak spím. Jak jsem vykřikla hrůzou, tak se tomu jen zasmála, a šla si někam hrát. „Můj ty Zalgo...budu muset zamykat..." vydechla jsem. Zrovna někdo zařval na oběd. „To jsem spala tak dlouho? Kurva..." převlíkla jsem se, a šla dolů do kuchyně. Vařil Jeff. *to bude "dobrota"* pomyslela jsem si, a usmála jsem se. Jídlo se žrat dalo, ale nebylo to dobrý. Ty ledviny od EJ byly lepší. Takže se to dlao Seedovy (skloňování lvl meh).

No a protože jsem měla jak kráva ze včerejška krev na oblečení tak jsem vypadala jako bych někoho zabila a v tom jsem si uvědomila já jsem ještě nikiho kromě Jefa nezabila. Tak jsem řekla "heh....nemám hlad.. Protože mám v pokoji ještě mekáč tak zatím" no a pak jsem si uvědomila že mám pořád zvrtnutý kotník a chodím díky domu jak píča. No co se dá nadělat, pak jsem šla za E.J.em s tím kotníkem. Proč? Jsem slyšela že taky studoval medicínu xdd no ale sama jsem si kotník nedokázala ošetřit. A neměla jsem obvazy atd..

Zaklepala jsem na dveře a EJ mi otevřel. Řekla jsem mu ohledně kotníku, a poprosila jestli mi ho neošetří. Prosila jsem jako Sally o lízátko. Kývl, a do hodiny jsem ležela na posteli. „Jaký to nádherně posraný život..heh alespoň mi neukradl ledvinu." řekla jsem si. Zakručelo mi v břiše, a já si uvědomila že jsem ještě nejedla. Sáhla jsem pro Mekáč, a začala žrat.

Jak jinak. Jak jsem skusila chodit s tím posraným kotníkem tak jak jinak jsem SPADLA.tak jsem si řekla "Seru ma to jdu k mamce a tátovy domů a jdu se před nima zabít, ať mužou na výlet do bohnic" jal jsm šla s tím posraným kotníkem domu tak jsem zaklepala a vešla dovnitř vzala si karambyt a jak mě táta mamka vyděli chctělo se jim brečet štěstím, a co..... Já jim to skazila protože jsem se před nima ubodala k "smrti" :D oni jen brečely jak matka volala záchranku a táta šel problobatu tak moje krev společně s tělem zmizeli a já si prošla Zalgovým peklem.

Zase jsem se spawnula v pokoji. „Hmmm tohle je lepší než v kostičkách" řekla jsem si. Už jsem normálně mohla chodit (le magic). Zavolali na večeři. Vařila Clocky. Už jsem si připadala jak v Prostřenu (neptat se, jsem retard ok?). Od orloje se to jíst dalo. Šla jsem do pokoje, a odněkuď vytáhla papír, napsala jsem si od koho se jídlo jíst dá, a od koho zase ne. Nechala jsem papír na stole, a šla spát, doufajíc, že po mě zase někdo nebude chtít pomoct narvat něco někam.

            -pokračování příště-

Snad se vám další kapitola líbila UwU a zas u další kapitoly papa

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now