Debilní Nina

383 36 0
                                    

Slendr pak odešel a já šla do svého pokoje.Jak jsem byla v pokoji tak někdo zaklepal "kdo tam?" řekla jsem někdo mi odvětil " nevím co myslíš?" já se jen zamyslela a hned za mnou byt Pupetter "aa kurva" spadla jsem jak debil nazem. "Umm. Jsi v poho?" řekl ten loutkař. "Jo jo jsem v poho jenom UŽ MI TOHLE NIKDY NEDĚLEJ!" řekla jsem natšeně a začla mě bolet hlava. *tak co bolelo to "su drž hubu" řekla jsem si pro sebe no zas to šlo slyšet přes celý barák.

Puppeteer se zase na mě koukl. „Hele...co máš furt s tou Su? To už je podruhé co jsi zařvala něco se Su, když jsem u tebe já..." řekl. „No...ehhh..můžeš věřit že na tebe to rozhodně není." řekla jsem. „A vlastně co potřebuješ?" zeptala jsem se po chvíli ticha. „No já-" nestihl to doříct, páč se EJ přiřítil do pokoje. „Uf..hele, srry že ruším, ale máme vypadnout z baráku.." řekl. „A to proč?" zeptala jsem se. „No...nějakej kokot podpálil kuchyň, a někdo z venčí zavolal hasiče, páč byl blízko." řekl. „Ok" řekla jsem naráz s Puppeteerem. „Jo, a nevíte kde je Jeff?" zeptal se EJ. „Nemám tucha" řekl Puppeteer, a odešel. „Nu" řekla jsem, „Ale pojď ho najít..co jsem četla, tak se bojí ohně, víc jak strom". EJ přikývl. Když už byli sirény slyšet docela dost, tak jsme našli Jeffa. Vyprovodili jsme ho ven, a všichni jsme zdrhli někam do pryč, a jiným směrem. Já jsem vzala Sally, a EJe, páč proč ne. No ale měli jsme smůlu. Narazili jsme na poldy. „Kterej hňup zavolal policajty když hoří" řekla jsem polohlasně. Snažili jsme se odtamtud nepozorovaně dostat, ale jaksi se nám to nepodařilo. „Hej! Co tam děláte" řekl jeden strážník, a mířil si to k nám. EJ si dal kapucu na hlavu. Jako oproti Jeffovi, kterého znají snad všude a i kdyby ne, tak má tu hubu, jsme vypadali nenápadně. Tedy až na EJe, který se snažil nepozorovaně zmizet. Mu se to povedlo. „Ehh..co se děje?" zeptala jsem se. Doběhl už k nám. Vytáhl si bloček a tužku. (I když nevím jak na to mohl vidět, páč bylo už šero). „Tákže za 1. Kdo jste, a co tu děláte." zeptal se. „No já se jmenuju ehh Kate Gollins, a tohle je ehh má dcera Rilley Gollins" řekla jsem rozpačitě. Byla fuška vymyslet nějaký jména, páč o mě vědí na 100% a o Sally možná taky. „A my...právě jsme utíkali z toho baráku." řekla jsem, teď už popravdě hej. Takhle to šlo dál, dokud neřekl že musíme jít na stanici. Ztuhla jsem. Sklonila jsem se k Sally, a zašeptala jsem, že budem zdrhat. Kývla, a já jsem vymýšlela výmluvu. Najednou mě chytl za paži, a já jsem vytáhla svůj nožík, a řízla ho. No co, do toho auta nevlezu. Koukl na mě s výrazem -ty teď jseš za mříže-. „Hele sorry, ale ten bloček vám asi vezmu." jak jsem řekla, tak jsem udělala. Vytrhla jsem si potřebný stránky, a bloček mu hodila zpět. „Jo a sorry, ale musím za zbytkem své rodinky plné vrahů" řekla jsem. „Co si to dovolujete!" zakřičel a vytáhl zbraň. Klepal se. „Sally teď!" řekla jsem, a rozeběhli se k lesu. Doběhli jsme na místo, kde stál EJ a BEN.

Jen se na mě koukli jak lapu po dechu protože běh není moje silná stránka. "Na co se vás ptal" řekl BEN "kdo jsme atd.... Musela jsem si jak debil vymyslet nějakou pí..ehm ehm......kravinu" řekla jsem protože tam byla Sally. "Ok?" jen řekl EJ. Začala mě bolet hlava jak prase,  hlavě se mi ozýval jen smích smích a další hluboký smích. Spadnula jsem k zemi a hledala prášky. Neměla jsem je u sebe "Kurva!! Játam zapoměla práš." ani jsem to nedořekla protože mě ten parchant kterej asi vařil večeři přerušil...... "Heh heh.............. Sry za ten oheň" řekla ta debilní osoba jmenem Nina "ty mrd....." zas jsem to nedořekla protože co? Mě ještě víc bolela ale nebyl tam smích ale křičení sténání a další odporné zvuky. Jen se všichni na mě kouklaly nechápavě. "Hej Eji nemáš někde ještě ty prášky co si mi dal??" pak už jsem to nemohla vydržet tak jsem byla zas v bezvědomí ale nedusila jsem se vůbec jsem nedýhala jen se chvěla a před očimi se mi promítal celý život... To bylo poslední co jsem vyděla. Slyšela jsem jak Ej a BEN hledají ostatní creepypasty a snaží sehnat nějaké prášky...... Pláč od Sally........  Dál už nic........pak jem světlo.................ucítila jsem studenou kúlku v mé hrudi asi od nějaké zbraně....ale...... Nic jsem necítila............ Pak jsem se probudila někde kde jsem to neznala vedle mé postele byl EJ, Nina, Jeff, Clocky a Tobyho. Chtěla jsem si sednout ale zabolela mě hrozně gruď tak mi nezbívalo si lehnout a furt ježet... Koukla jsem se proč mě to bolý ale měla jsem tam jen obvaz.....zakrvácený obvaz...... Pak jsem jen potichu řekla "kde to-to jsem?" pak se na mě koukl BEN a vžduchl do EJe aby se vzbudil. Já se jen koukla a šla zas spát..... Pak jsem se vzbudila.... Byla asi půlnoc nvm a v tom pokoji jsem byla já a pak už EJ se slzama v očích.... "E-EJi kde to jsem?" řekla jsem potichu. Koukl se na mě s radostí a šel za mnou " nelámej si hlavu bude vše v poho" abopět mi dal pusu na čelo, já se jen začervenala a šla zas spát.

                 -pokračování příště-

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now