Kouzlo s pyžamem 1/2

483 38 1
                                    

Ráno jsem se probudila na gauči. "Wait Wait... Proč mám na sobě pižamo já se nepřevlékala asi do pyžama. Ja tam asi usla na gauči ale s oblečením ne s pyžamem..." přemýšlela jsem jak je to možné. Pak jen přišel zelenej skřet jménem Zelda " tak jak se ti spalo na gauči " řekl se smíchem. "Jo jo šlo to ale něco se mi honí hlavou........ PROČ MÁM NA SOBĚ PYŽAMO.." řekla jsem "noooooooom....... Nechtěj vědět..heh" řekl provokativně BEN "CO JSTE MI UDĚLALY?!" vykřikla jsem na tu Princeznu Zeldu.

„Ále, to nestojí za řeč" odvětil. Tak to už KURVA přesáhlo meze mě normality. „Nádech. Vydech. Dýchej Tamaro" řekla jsem si pro sebe. Jenže to ten vánoční skřítek slyšel. „Ano Tamaro, dýchej.. Heh" uchechtl se. Zázračně jsem se uklidnila. (Páč ne v každých situacích zabralo dýchání). Koukla jsem se na BENa. „Tak...teď mi řekni, kdo mě převlíkl do pyžama." snažila jsem se to říci mile. „Ale, ale, ale Tami je milá? Tak to slyším poprvé." řekl provokativně. „Za 1) nechtěj mě nasrat do extrému, páč si nemyslím že by potom tvá hlava zůstala tam, kde je. A za 2) řekni mi už prosímtě, jaký idiot mě převlíkl." řekla jsem, a stoupla si před něj. Heh byla jsem o něco vyšší, ale ne moc. „A co když tě chci nasrat?" zeptal se. „No tak potom za sebe neručím." odpověděla jsem mu. Koukl se na mě, a šibalsky se usmál. „Heh....tak ti to potom neřeknu." řekl nakonec.

Já už jsem se fakt nasrala a řekla mu inteligentně "HELE CHCEŠ MĚ NASRAT PROTOŽE KDYŽ JO TAK UVIDÍŠ PANÁČKU CO SE STANE :-)))" skusila jsem nebýt nasraná, no moc to nepohlo. Ten skřet se jen na mě koukl a šel do kuchině, já jsem se snažila zjístit kdo mě převlékl. Byla jsem tak zvědavá a moje hlava přetýkala myšlenkami kdo mě převlékl, tak jsem šla do svého pokoje. "POČKAT! Mám spodní prádlo!" zděšeně jsem se pro jistotu koukla......no žádná holka by nechtěla aby ji nějakej úchyl převlíkal do pyžama bez spodního prádla -w-.

Naštěstí jsem měla... „Uffff" povzdechla jsem si. Alespoň něco se neposralo. Šla jsem instinktivně do svého pokoje. Jenže byl zamčenej. *kurva!* „bouchala jsem na dveře s tím aby otevřeli. Pak jsem si vzpoměla. *klíč! Já mám ten zkurvený náhradní klíč!* byla jsem kurevsky šťastná. Otevřela jsem pokoj, s pocitem že uniknu těm idiotům. Ale opak je pravdou. To co jsem viděla, z hlavy nedostanu. Na MOJÍ posteli, ležel Hoodie a něco či někoho objímal. No byl to Masky... „Se museli pořádně zřídit...." řekla jsem si pro sebe. „Tak vstávejte vy dva ožralci, je 6 ráno!" zařvala jsem. „Nech mě spát..." zamumlal Masky. „Hele vstávejte, jste v MÉM POKOJI, v MÉ POSTELI, namáčknutí NA SEBE. Vypadá to docela divně. A jelikož jsem schopná shipnout úplně všechny, tak být vámi bych vylezla, nebo vám budu omývat o ksycht, ten podělanej ship." řekla jsem jim. Na to už sakra reagovali. Posadili se, stoupli si, a šli co nejdál od sebe. Spíš zdrhli. Zasmála jsem se. „To bylo dobrý. Heheheh....By the way nevíte, kdo mě zkurveně převlíkl do pyžama?" zeplala jsem se jich....„srry ale nic si nepamatuju" řekl Hoodie a zmizel. Jak předvídatelné. „Ehhh mám taky okno, ale něco si pamatuju...BEN říkal něco o pomstě či co, když nás sem táhl." vyklopil Masky. „Díky, a teď můžeš jít" řekla jsem. Hned co Masky odešel, začala jsem proklínat BENa. „Ty si to vypiješ skřítku...těš se..." řekla jsem nakonec mích nadávek na něj. Vyšla jsem, šla k BENovým dveřím, a zaklepala.

"Kdo taam?" zařval ten parchant "tvoje smrt" zařvala jsem a vzala si karambyt a odkopla dveře. Ano až tak dokonalá jsem. "KURVA PROČ SI MĚ PŘEVLÍKAL!!! BYLO BY TI PŘÍJEMNÝ KDYBY TI NĚJAKEJ MALEJ SKŘET PŘEVLÍKAL A VIDĚL TĚ JEN VE SPODNÍM PRÁDLE!! PRASÁKU!!" hodila jsem po něm karambyt a on se jen vzlykal bolestí "teprve zažiješ peklo" zamumlala si pro sebe a šla k sobě do pokoje a kdo se tam neoběvil? ANO SPRÁVNĚ! Pupeter. "Heej, kdo si a co potřebuješ za matroš?" zeptala jsem se ho jistě. "No slyšel jsem že na toho zeleného bastarda chystáš pomstu. Je to pravda?" zeptal se pupeter "ANO TO JE!" Řekla jsem mřekl

„Tak to ti mile rád pomůžu" řekl. „Okay... A kdo sakra jseš?" řekla jsem. „Jo..jsem Puppeteer." odpověděl mi. „Já vím" řekla jsem jak největší retard. Jen mě zavraždil pohledem. „Tak jsem vymyslet ultra dokonalý plán, na zničení BENovy psychiky?" zeptala jsem se po 2 minutách ticha. „Jup" řekl

             -Pokračování příšte-

Heh doufáme že se vám kapitola líbila a co dál říct asi Ahuj

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now