Ví o mě ÚPLNÉ HOVNO

344 27 0
                                    

Jak jsme šli zaklepat na dveře od BENa, tak na nás čuměli asi polovina Creepypast v domě nechápajícím pohledem. Ale já jsem si jen chillovala až přišel moment když jsem zaklepala, "dveře jsou otevřené!" zařval ten zelenej parchant. Já tak v poho přišla do  jeho pokoje s EJem, zavřeli dveře a už šlo jen slyšet jak lape po dechu, svýra se ve svých bolestek atd.... Já jsem jen z pokoje vylezla celá od krve s vědomím že jsem udělala gud džop, ale EJ nebyl vůbec od krve jak to dělá? Hmmm no šla jsem do svého pokoje s předsvěčením že se pujdu sprchnout a převléct ale holky seděly na postely a něco asi po mě chtěli.

„Ummm co potřebujete?" zeptala jsem se jich opatrně. Clocky mi podala její phone. Koukla jsem se a nepatrně jsem se usmála. No hned jsem se zase zamračila. Pod tým videem co dal na internet BEN, bylo spousta komentářů od lidí, kteří chtěli EJ pro sebe..převážně holek. Hodila jsem mobil zpět Clocky, vyštvala jsem je ven, vzala si oblečení a zamířila do sprchy. Vylezla jsem, a zamířila jsem do EJova pokoje. Sedla jsem si k němu na postel, a řekla mu co se stalo. Jen se usmál.

No pak jsme si jen povídaly a další takové kravini co prostě "lidi" dělaj. Jak jsem odešla z EJového pokoje tak jsem dostala neodolatelnou chuť na KAFETE QWQ. (Jak jinak. Pozn. SleepyMai) já jsem šla přez obývák do kuchině tak mě zastavil Masky s jednou prozbou "Heh...Čau Tamaro nechceš mi z něčím pomoct?" řekl nervózně. "Umh záleží s čím?" odvětila jsem mu. "No to ti řeknu cestou, pojď. Já jen přikývla ašla s ním lesem on jen něco mlel o tom že potřebuje zabít pár (HODNĚ) lidí a že to sám nezvládne. Tak WHY NOT? Byly jsme u prvního hausu, no museli jsme zabít nějakou holku co sportuje a běhá jak blesk a kdo to nebyl? ANO SPRÁVNĚ! Byla to jedna Fangrill od E.J.e. A já myslela že dnes bude celkem gud den. Jak mě vyděla tak mě zarazilo co mi řekla " Hej to si ty ta šlapka se kterou chodí Eyeless Jack!" prostě mě zarazilo to že mi řekla šlapka :// hned se na mě vrhla s nějakou tyčí no alespoň že tam byl Masky jinka bych musela zdrhat, no šlo to hladce Masky jí chytl já jí zabila MYM KARAMBYTEM BIČ. A pqk jsmebobešli ještě pár domů. No cestou spátky jsme se bavili o kravinách no a pak položil jednu otázku a já se zas zacervenala jak račje "Wait, nechodíš ty s E.J.em?" jak říkám byla jsem červená jak rajče "no heh...... Jo" řekla jsem nervózně.

„Okey" řekl. No čekala jsem trošičku jinou reakci, ale co už. Lepší než kdyby vzniklo drama. Plácla jsem se sebou na postel, a vzala do ruky mobil. Projížděla jsem všecičko na čem jsem byla přihlášena. Potom jsem zašla na Wattpad vyhledat nějaků tu knížku. Bohužel jsem nic, co by vyhovovalo mé náladé, nenašla. Proto jsem zašla na YT. Zhlédla jsem nějaké ty videjka, a hodila mobil vedle sebe. Zachvilku jsem zčekla čas. 22:38. Super. Věděla jsem že je na prd jít do kuchyně pro něco. No tak dobře.. Masky s Hoodiem se zas ochlastali, a nemám zrovna chuť na alkohol. „Whaaa Seru na to. Jdu si alespoň pro vodku, stejně bych nic jinýho nedělala" rozhodla jsem se. Sešla jsem dolů a vzala si tu vodku. A samozřejmně to neskončilo u jedné. Byla jsem ráda že jsem nedopadla jak Hoodie s Maskym.. Dopotácela jsem se k nějakému pokoji. Pevně jsem doufala že je můj.. No zjistit jsem to nestihla, u dveří jsem sletěla na zem protože jsem zakopla o vzduch. A sílu vstát jsem taky neměla, takže jediné na co jsem se zmohla bylo tiché „Shit."

No jak jsem šla spát tak jsem i vstala no čekla jsem hodiny co byly u postele a zahlédla že je to od BENa pokoj rychle jsem vypadla s kocovinou do kuchině že si udělám to slibované kafete. No po kávě mi bylo celkem líp no a zas jsem sčekla hodiny a kolik bylo? 01:56 "No tak dopiju kafete a jdu spát" no jak jsem řekla tak jsem udělala, šla jsem na mobil sčeknou co zas tu kreténi píšou o mé smrti. Četla jsem si to asi tak 2 hodinky a pak jsem usla. Vzbudila jsem se asi tak v 11:48 no a hned někdo zaklepal a šel dobnitř. "O ahoj Sally co potřebuješ?" snažila jsem se říct mile. "No nikdo si se mnou nechce hrát, tak jsem se tě chtěla zeptat jestli by si nechťela na čajoví dýchánek ^^?" jako tomu jejímu kukuči jsem nemohla odolat. Tak jsem si rychle sežrala rohlík z akce v kaufu, vzala jsem i Grimyho a šla jsem s němi ven. No bylo to peklo. Jak jsem se s němi vrátila dom. No hned jak jsem vyšla na chodnu tak mě BEN začal provokovat a otravovat. No ja ho ignorovala asi tak 3 hodiny a pak jsem to už nemohla vydržet. Začla jsem na něho nadávat Rusky UwU. Všichni se divily proč nemluvím anglicky a pak jsem si uvědomila že celou dobu mluvím a nadávám Rusky. "Tamaro proč nemluvíš normalně anglicky, však ses tu narodila ne?" řekl hlas za mnou. No byl to šéfis Slendr. "No já nejsem..... Odsud heh......  Já jsem původem z Ruska heh....... Tady jsem se nenarodila ale v Rusku v hlavním městě Moskva."

             -pokračování příště-

Konichiva tak tady máte další kapitolu ^^ jak nás to napadlo že bude Tamara z Ruska? Jednoduše xd já jsem momentálně v Rusku-Moskvě tak proto xD tak zatím asi zas pp.

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now