Den s faily?

802 41 16
                                    

Vzbudila jsem se, s vědomím že to byl sen. Rozhlédla jsem se okolo sebe a řekla jsem si „tohle není můj pokoj...možná jsem přespala u příbuzných...heh" Jenže se zachvilu ozval hlas. Hlas oznamující snídani. Přemýšlela jsem, ke komu to přiřadit. Někdo najednou zajlepal na dveře. „Dále" ozvala jsem se. Polkla jsem. Stál tam BEN. „Hele je snídeně, jdeš?" zeptal se. Já tam seděla s otevřenou pusou. Vážně jsem byla mimo. „Heh...vím jsem nádherný, ale poprvé mě nevidíš, ne?" řekl s úšklebkem. „To nebyl sen..." řekla jsem potichu, a jak se zdá tak to slyšel. „Heh nebyl..." odpověděl. Po minutě přišel i Jeff. „Tak jdete? Snídaně tam dlouho nebude.." řekl Jeff. Usmála jsem se. „Jo jdeme".
Jak jsem inteligentně šla po schodek tak jsem si nemohla zapomenout u posledního schodu zakopnout a sledět nazem, jak já miluju svůj život. A jak jsem spadla nemohla jsem si pomoct a něco říct "Au kurva do píči!" BEN se jenom ušklíbl a dál šel po schodech směr kuchiň. Snažila jsem se zvednout ale marně, protože jsem šikovná tak jsem si zasekla nohu do podlahy. #DOKONALEŠIKOVNÁTAMARA jak jsem se snažila dát nohu pryč s té ďuzny tak mi to nešlo. Po snídani si všichni dělaly svoje a já se na to vysrala a čekala až někdo pujde po schodech, ať můžu žebrat o pomoc. Za 1hod. šel EJ po schodech a já řekla "Hej mistře ledvinko nebo Ejji nebo jak se ti nadává, pomůžeš mi plsky ?"

EJ se na mě koukl. „Hmmm popřemýšlím o tom...takže když tě zvednu, tak mě zabiješ za to že jsem tě nezved dříve...ALE když tě nezvednu, tak budeš muset počkat na další to debila, co by tě možná zvedl, a já bych měl čas se schovat....takže tě nezvednu.." řekl, s klidným hlasem. „To. Si. Ze. Mě. Děláš. Srandu, že jo... Ty vole, až se zvednu, tak budeš prosit o to abych tě nenašla! " začala hsem křičet. Pak mě něco napadlo. Usmála jsem se. EJ u mě furt byl, a nelíbilo se mu že se v TÉTO SITUACI SMĚJU. „Ani na to nemysli" řekl. Nadechla jsem se, a začala jsem křičet, jako před pár hodinami.  Zacpal si uši, a začal křičet ať toho nechám. Ale jsem nasraná, takže můžu. Všichni v baráku se přišli podívat, co za kokota to zase řve. Najednou mi ZASE zacpali hubu tím kusem látky.

A jak jsem řekla jsem dokonale inteligentní člověk tam jsem vyplivla ten hadr a tomu ledvináči řekla "chceš ještě Pane Ledvinko ? Xd" Ejjovi mezitím naskočil rozum a nakonec mi pomohl a já ho proto nezabila UwU (prozatím)

Došla jsem do kuchyně, a začala řvát „KDO SEŽRAL CELOU SNÍDANI!" přišla Jane, a řekla „no u nás to chodí tak, že kdo přijde poslední, tak nic nemá. Musíš chodit v čas" Já se tu už asi zcvoknu. Otevřela jsem ledničku že si něco vezmu. Bylo tam 10 balení waflí, s lístečkem "pokud nechceš umřít, tak na to nešahej", kyblík s krví "na zeď", ledviny Mistra Ledvinky, a Carmen - Jeffův nůž. Zavřela jsem ledničku, a otevřela mrazák. Byl plný dvou věcí, a to orgánů na obědy, a ZMRZLINY. Vzala jsem zmrzlinu, a odešla do pokoje. Otevřela jsem to, a nasrala se, protože tam nebyla zmrzlina, ale bonbóny.. „To UŽ SI ZE MĚ DĚLÁTE PRDEL!" zařvala jsem na celý barák..

A jak jsem to zakřičela tak taky zakřičel L.J "KURVA KDE JSOU MOJE BONBONÝ! ják jsem to slyšela tak se za mnlou hned přiletel L.J, on má asi vole v mozku má senzor na vyhledávaní jeho bonbonů nobo co? Hned vtrhl do mého pokoje a já na něj jak debil koukla podala jsem mu bonbóny a on spokojeně odešel mezitím BEN vařil asi? Oběd? Nešlo to rozeznat od radioaktivního obpadu. Jak BEN zakřičel " OBĚD" tak jsem šla a snažila nespadnout a zas nenadávat jak Martin Rota. Jak jsem si sedle ke stolu tam mi BEN a ostatním dal řítkou zelenou divně páchnoucí ......odpat? No tak jsen šla od stolu a řekla "....huh.....nemám hlad" a šla si sednout za Hoodym na gauč, on si jen držel hlavu a mumlas si "ta nová je ve velké prdeli" já jakož to velké ucho co všechno slyší (kromě učitelky když mele hovadiny) tak jsem řekla hned "v jake jsem prdeli ty černej emoji?" "Se koukni na televizní noviny" jen mi odvětil. "Tak to je v píči" jsem hned zaklela když nechali dát státní pátrání po mě.

Normální Creepypasta? Kde žijí příběhy. Začni objevovat