Asi jsem se zamilovala QwQ

407 31 4
                                    

Po dnech, či týdnech, prostě po dlouhé době, jsem vymyslela plán, jak Su jednou pro vždy zničit. Jen jsem se musela dostat k vládě. A k tomu abych se tam dostala, jsem začala dělat bordel. Su si toho všimla. Jak by ne- jsem v její hlavě. Vlastně v mé. Všechno je to tak matoucí. Začala jsme, a po době několika dnů, se mi to povedlo. Byla zrovna noc. Probudila jsem se, a rychle se posadila. Byla jsem v lese. Znala jsem to tu. Duševně mám dost síly na to, abych nějaký ten den byla u moci. Postavila jsem se, a rozeběhla se k domu. Došla jsem na místo. Obešla jsem dům, a došla k oknu do EJova pokoje. Bylo otevřené. Vyšplhala jsem, a vklouzla dovnitř. EJ spal. Vypadal dost zničeně. Opatrně jsem k němu došla. „EJeji?" zašeptala jsem. Zabručel, a hned na to se probudil. Koukl na mě, a vyděšeně zalezl ke stěně. Chvíli jsem ho pozorovala. Pak se přiblížila. „N-Nesahej na mě, Su" řekl. Zarazila jsem se. *on si o mě myslí že jsem Su? Jak dlouho jsem byla mimo..* pomyslela jsem si. Odtáhla jsem se. Pak jsem spadla na zem. „EJeji.. j-já..." zašeptala jsem. Nebrečela jsem. Smutek jsem cítila, ale zapoměla jsem, to dávat najevo. EJ se ke mě opatrně přiblížil. „J-jsi to ty? Tamaro?" řekl. Podívala jsem se na něj, a usmála se. Byla jsem šťastná, i když jsem to málem zapoměla. EJ se ke mě přemístil, a obejmul mě. Já ho objala nazpět.
Pak mi jen zašeptal do ucha "Chyběla jsi mi Tami..." a trochu se začervenal. Jak to můžu vědět? Furt má zničenou masku a čeká až mu jí dá opravenou Jeff. Taky jsem se mírně začervenala " Mám nápad jak zničit Su." řekla jsem "Poslouchám.

Řekla jsem mu plán. (Nejsme schopné vymyslet jaký :D pozn. Autorek) „To je skvělý plán. Ale máš na to sílu?" zeptal se. „Budu muset trénovat, ale ano, ano mám" řekla jsem mu s jistotou, která mě trošku děsila. „Dobře..." řekl a podíval se na hodiny. „Je 10 hodin, nechceš už jít spát?" zeptal se. Přikývla jsem, a chystala se ke dveřím. Ale on mě chytl za ruku. „Dneska spíš u mě." řekl a usmál se. „Dobře" řekla jsem, a šla si lehnout do postele. On si taky lehl, objal mě, a v té pozici jsme usnuli.

Jak jsem se ráno vzbudila, oh ano vyděla jsem jak je KAWAI když spí. Pak se probral a přimáčkl mě blíž k němu a dal mi pusu na čelo. Já se začervenala jak rajče. A on jen zas usínal. Já se koukla na hodiny za námi.... Za postelí ( ͡° ͜ʖ ͡°)... "WHAT...... Ono už he 11 hodin ráno...." řekla jsem a koukla na E.Je. on jen zabručel a řekl ještě deset minut...... "Ne Eji ten výcvik" zabručela jsem na Eje.

On stále nereagoval. Po nějaké chvíli vtrhl do pokoje Jeff. „EJeji děláš oběd!" řekl. Potom si všiml mě. „Co ty tu děláš.." sykl. „Jeffe j-já" zmatkovala jsem. Věděla jsem že mě musí odhalit, ale nechtěla jsem aby to bylo hned. EJ se probudil. Sedl si, a koukl na Jeffa, a pak na mě. Došlo mu to. „Jeffe ona už je zpět!" řekl. Spíš to vykřikl. Došel k němu. „To ti tak budu věřit." řekl. Odešel. Seděla jsem tam, nechápajíc co se právě stalo.

Po několika minutách mě ta čupka Nina schodila s postele. Asi mě chtěla obejmout fakt nvm. Nebo si myslela že jsem Su.*Tak co Tami jak ses vyspinkala s .........Ejem* řekla Su a začela se smát tak až se mi to ozývalo v hlavě a ničilo uši. "Nech mě!" řekla jsem....no ok zakřičela ale omylem. Nina se jen na mě koukla nechápavě a s pláčem šla do svého pokoje. Já mezitím šla do svého pokoje a vzala si prášky co mi dal Ej. Po pár minutách mě přestala bolet hlava, a jak mě nebolela někdo zaklepal na můj pokoj. "Kdo tam??" řekla jsem a s hluboka se nadechla.....byl...tam Slendr....dívala jsem se na něj nechápavě "Oooo ty sis všimla mého nového obleku!" řekl natčeně slendr. Přitom vypadal k nerozeznáním s tím jeho starým oblekem. "No ale to není to o čem jsem chtěl mluvit." Slendrmev vydechnul i když nemá hudu ani ksych. "Slyšel jsem že když spíš tak se dusíš, řveš něco o nějaké Zu? nebo Wu nvm. A že bereš nějaké prášky atd..."

Přikývla jsem na souhlas, a vysvětlila mu to. Celou dobu byl potichu, a pak se začal vyptávat. Odpověděla jsem na jeho otázky, a potom odešel.  Zachvíli se volalo na oběd. Seběhla jsem schody, páč jsem měla kurevsky velkej hlad, a mekáč mi někdo zebral. Vařil EJ, takže byly ledvinky. Bylo to dobrý. Jak jsem se vracela, tak mě odchytl Slender s tím, že ví jak se zbavit Su. Byla jsem nadčená, ale nadšení mě přešlo hned potom, co mi řekl jeho plán. A den na to se mělo začít. Protože není čas ztrácet čas!

                -pokračování příště-
Jsme mooooc rády že sis přečetl tuhle kapitolu xd připadá mi že už to není tak retardovaný ;-; ale co už xd.

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now