-SEN-

403 24 4
                                    

Lehla jsem si, páč byl už večer, a po nějaké době jsem usnula. Už po třetí noc se mi zdál jeden a ten samej sen - temnota okolo mě a tichý smích spojený s pláčem. Ale od první 'repliky' se to stupňovalo. První noc - jen smích s pláčem. Druhá noc - to stejné, ale i s postavou v dáli, otočenou ke mě zády. Třetí noc - ta postava byla otočená na mě. Ale tvář byla zahalená. Došlo mi, že se to každou prospanou nocí, bude stupňovat. A že po nějaké době zjistí, kdo je ta osoba. Probudila jsem se nad ránem. Koukla jsem na můj phone a zjistila že je 4:30. „Do prčic" řekla jsem polohlasem. Půl hodinu jsem jen ležela a přemýšlela o snu. V pět jsem se rozhodla vstát, a projít se ven. Oblěkla jsem se, a vyšla - směr dveře. Když jsem šáhla na kliku ozvalo se: „co tu děláš tak brzo?" „To co ty ne." odbyla jsem někoho za mnou. Nechtěla jsem se otáčet. „Ale no taak" řekl. Uchechtla jsem se. Po téhle větě jsem poznala o koho jde. Toby. „Hele Toby, prostě mě nechej já jdu ven." řekla jsem. „J-jak jsi věděla že to jsem já?" zeptal se. „Že by šestý smysl?" řekla jsem. Málem jsem se začala smát. Toby na to nic neřekl, a já šla ven.

Jak jsem přemýšlela venku o tom snu tak jsem si uvědomila že to má větší význam, zabořila jsem se do toho tak hluboko tak že jsem nevnímala kde jsem "ach KURVA kde to do prasele jsem?!" jak inteligentní věta . tak jsem si vzala můj Idonut 7 plus a šla na navigaci. "Aaaach kurva já jsem šla do vedlejšího města." další inteligentní věta. "No ale když už tu jsem tak si můžu užít" můj psychopatyčký usměv se ukázal na mém msychtu a já si jen dala na hetku kapucu a dala do ruky karambyt. Šla jsem do takového malého domečku a šla se kouknout kdo tam žije. Žil tam jeden s těch parchantů co mě šikanovaly, no tak mu udělám ze života peklu UwU ale jak ? Už vím ^^! Vkradla jsem se do toho domu, opatrně jsem šla do ložnice jeho rodičů s vědomím že je zabiju. Ale nějakej parchant mě předběhl, zbívalo probudit toho hajzla a pak ho budu zabijet před mrtvolama jeho rodičů. Jak jsem řekla tak se stalo, křičel jak hovado až jsem zaslechla policejní syrény . "tak do dodělám a zdrhám z domu. Jak už byly fízlové v domě já už dávno byla doma s vědomým že se pujdu osprchovat. Vlezla jsem do pokoje s tím že si vezmu osušku a pujdu do koupelny ale byl tam ten parchant co mě předběhl " TY SKŘETE MALEJ ZELENEJ CO TU DĚLÁŠ?!' zakřičela jsem na BENa.

„Whaa" lekl se a spadl na zem. Já se začala smát.  „Můj ty Zalgo..TAMARO! Co ty tu děláš!" zařval na mě. Já se tam smíchy válela na zemi. Přiběhlo pár Creepypast za účelem zjistit, co se tu sakra děje. Odtáhli mě z koupelny, a zanesli do pokoje. Po pár desítkách minut neustávajícího záchvatu smíchu -kdy jsem se smála i zdi- mi došel dech. Jak jsem se snažila nabrat dech a sklidnit se, vrazil do pokoje BEN s nasraným výrazem. Já se jen koukla, a vybavila se mi ta vzpomínka padajícího BENa, a co se stalo? Začala jsem se zase smát. V této chvíli mi rozum došel na 100%. BEN nasadil výraz alá zabijte mě pls. Po chvilce mi Toby ZASE strčil do huby tu hadru. Ano správně, TEN kus látky na nádobí. Zarazila jsem se, a po dvou minutách mi došlo že mám tu látku v hubě. Koukla jsem na Tobyho vzažedným výrazem. Vyplivla jsem to a řekla jsem: „Za to shoříš v pekle." Kdybych se nepřerazila o židlu, tak by tam i skončil.

"Aah kurva!! Kdo tam dal tu židlu!" zaklela jsem."já" řekl ten s rozřízlou hudou. "Proč?" zeptala jsem se "pomsta." řekl a odešli z mého pokoje *tamara se snaži cztát ale má opět kotník v prdeli " KURVA BENE CO VLASTNĚ DĚLÁŠ V MÉM POKOJI?!" řekla jsem "to není můj pokoj?" řekl udiveně "ne to je můj pokoj." řekla jsem nasraně. "A já se divil co tu dělá to tvoje zvíře co to daly holky" řekl se smíchem "jmenuje se Grimy" zavrčela jsem na něj. *Grimy se vzbudil a skočil na BENa  a začne ho kousat "AH KURVA TO BOLÍ DO PÍČÍ AAAACH KURVA POMOC!!' křičel BEN na celý dům.

Zasmála jsem se. „Grimy pojď sem." zavolala jsem si ho k sobě. Přiběhl ke mě, já ho pohladila. „Hodný Grimy, hodný" pochválila jsem ho. BEN odešel. Sedla jsem si na postel. Kotník mě kurevsky moc bolel, ale nezdálo se že je to nějak víc zraněné. Kdosi zaklepal. „Dále" řekla jsem, a EJ vešel do pokoje. Usmála jsem se na něj. Sedl si ke mě na postel. Opřela jsem svojí hlavu o jeho rameno. Spícího Grimyho jsem měla v klíně. „To pořád spí?" zeptal se po chvíli ticha EJ. „No zatím jo" řekla jsem se smíchem v hlase. Po další chvíli 'ticha' (vlastně to ticho bylo jen v mém pokoji), kdy jsem už pomalu usínala, nějakej kokot vtrhl do pokoje a zařval „HEJ VY DVA, OBĚD!". Já vyletěla skoro až ke stropu místnosti. Grimy se očividně lekl mě. EJ a Nina se na mě koukli. Koukla jsem na Ninu, a chystala se po ní něco hodit, ale když jsem něco hledala, ons už byla včudu. Povzdechla jsem si, a s EJem jsme vyrazili vstříc obědu.

Jak jsem si sedla tak jsem zjístila kdo vařil. Vařil Masky. Nvm co to mělo být ale už vím že nikdo v tomto domě neumí vařit "ummm nemám hlad.....heh" a odešla jsem do pokoje se kouknout ba Grimiho 'KURVA kde může ten můj maly huňatý grimy?!" hledala jsem ho asi 30 minut. Pak jen někdo zaklepal s vědomím kde je Grimy. Byla to Jane "Hej nechybí ti něco??" řekla s úsměvem "jo Grimy" řekla jsem. Pak mi ho jen podala a než jsem doděkovala byla v čudu.

Vzala jsem Grimyho a vyšla s ním ven, že ho zkusím něco naučit. Jediný co se mi podařilo, byl příkaz sedni. Sebrala jsem se, a vyrazila dovnitř, páč začalo pršet. Hned jak jsem vešla, tak jsme Grimyho zanesla do pelíšku, a šla k televizi. Super, zrovna vysílali zprávy. Zmínili se o mé vraždě, a pár dalších blbostech. Přepla jsem na další kanál, a tam byla kriminálka. Z nějakého důvodu jsem kriminálky zbožňovala. Bylo to vraždě jedné holčiny. Blízko u konce, kdy už všichni věděli kdo to udělal, to nějakej magor přepnul. Otočila jsem se, a vedle mě seděl BEN. „Přepni to zpátky" zašlsyčela jsem. „Ne" řekl jen. Vystartovala jsem, a chvíli jsme se prali. Nakonec jsem ovladač vyhrála já, ale když jsem to přepla. Byla tam ZASRANÁ REKLAMA. „Ty skřítku zelenej. Tohle si vypiješ tak moc, že tě ani Santa nepozná!" zakřičela jsem. A než jsem ho stihla chytit a uškrtit, rozpixeloval se. „Zmrde.." řekla jsem potichu a otrávěně jsem šla do pokoje. Lehla jsem si na postel, s přemýšlela jsem kdo by to mohl být. No...nic jsem nevykoumala..

              -pokračování příště-

Jelikož tahle kapitola vyšla po delší době tak doufáme že se vám bude líbit :D A jakož to SleepyMai vám chci říct že jsem momentálně v Rusku u rodiny tak jsem neměla čas něco psát s Mayloo xd znáte to památky atd...... Tak ještě jednou doufám že se vám tahle kapitola líbila a asi čahoj xdd.

!WAIT! Tady máte jak vypada Grimy xd

Art by: SleepyMai (JA)

Normální Creepypasta? Where stories live. Discover now