-22-

187 9 3
                                    

Üç gün sonra evimin önünde bekleyen bir nakliye aracı eşyalarımızı topluyor ve bizi Los Angeles'a taşıyordu. Ev Los Angeles'a iki günde gideceği için biz de bu iki günde New Jersey'e gidecek ve ailemin yanına uğrayacaktık. Bizim çocuklar zaten Los Angeles'ta yaşadığı için de oraya gidince uyum sorunu yaşamayacaktık.

Eşyalar bitmiş, yola çıkmış ve biz de Rumson'a varmıştık. Evime ulaştığımda ailemi çok özlediğimi farketmiştim. Victoria'dan haberleri vardı, fakat hiç görmemişlerdi. Bu ilk olacaktı.

Onlara bipolar teşhisimden bahsetmemiştim. Victoria'ya da söylememesi için ısrar etmiştim. Belki sadece Stephen'a söylerdim, bilmiyorum.

Kapıyı gergince çalıp olduğum yerde ileri geri sallandım. Kapı açıldığında melek yüzlü annemin boynuna atladım. "Çok özledim."

"Oğlum, sakin ol. Ben de seni çok özledim Charlie Otto." Başını çevirip beni öptü. Victoria'nın duyamayacağı bir sesle kulağıma fısıldadı. "Hadi ayrıl da bizi sevgilinle tanıştır."

Ben de aynı şekilde fısıldadım. "Anne üç gün önce çıkmaya başladık senin nereden..." Aklıma gelen şeyle salona koştum. "Stephen, dostum, bayağıdır dayak yemiyorsun sanırım!"

Bu sırada annem Victoria ile tanışmış, onu içeri almıştı. Victoria sırayla babam, Mikaela ve Stephen'a sarılıp benim yanıma oturdu.

"Ee, çocuklar, nasıl tanıştınız?" Babamın sorusuyla sessizlik dağıldı.

"Okulda tanıştık efendim." Babamın sitemkar bakışlarıyla Victoria kaşlarını çattı.

"Charles de. Samimiyetten hoşlanırım."

"Kim hoşlanmaz ki, Charles." Yüzüne meleksi gülümsemesini takıp beşimize de huzur dağıttı.

"Peki senin ailen, Victoria? Onlar neredeler?" Annemin sorusuyla boğazımı temizledim. Victoria koluma dokundu. "Sorun değil Charlie."

Annemin sorgulayan bakışlarını yanıtladı. "Ailem... Onlar öldürüldüler."

"Ah, üzgünüm Victoria bundan haberim yoktu."

"Sorun değil Debra. Alıştım zaten." Yüzündeki buruk gülümsemeyi dağıtmaya çalışarak bana baktı.

***
Ailemin yanındaki iki günden sonra Los Angeles'a gitmek için yola çıkmıştık. Bu sefer yanımızda Stephen ve Mikaela da vardı. Uzunca bir süre yanımızda kalacaklardı. Beni özlemişler canım kardeşlerim.

Ailem Victoria'yı çok sevmişti. Hatta ikinci gün kadınlar olarak üçü toplanıp hayallerindeki düğünü anlatmışlardı. Annem babamın ona güzel bir düğün yapmamasından yakınarak ettiği sitemler sonucu bu gece için kendini yemeğe çıkartmayı başarmıştı.

Hollywood Hills'e geldiğimizde arabamı yeni evimizin kapısının önüne çektim ve evin kapısına koşup açtım. Herkes içeri geçince kapıyı kapatıp yerleştirilmiş eve baktım. Gerçekten güzel görünüyordu.

'Paranın gücü.' diye düşündüm kendi kendime.

Bizim arkadaş grubunu yeni evimize davet etmeye karar verip onlara telefon ettik. Kısa sürede burada olmuşlardı. Onların yanımda olmalarını seviyordum. Durumumdan haberdarlardı, bu yüzden bana yaptıkları desteğin haddi hesabı yoktu. Ayrıca onların yanında olmak, kendimi iyi hissettiriyor, beni iç dünyamdan ayırıyordu.

♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤
Bölümlerim kısaldı ay yastayım
Gerçi bunlar geçiş bölümü gibi aşşırı eğlencez yeyy
Yalandı bu
Neyse
Bb♡♡♡

Haunted Boy (Charlie Puth FanFic)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin