-25-

242 16 7
                                    

2k'yı ve 200 oyu geçtik sizi yerim yerrr ~ Ayrıca lafımı ağzıma tıktığınız için de teşekkür ederim geçen bölüme 9 oy geldi sağ olun jfmfmfmf ama yine de biraz daha artsa fena olmaz hani ;)))

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
DİKKAT DİKKAT! Tamam skdxkckd. Şey bölümde smut var uyarayım dedim 🙃🙃🙃

Kadın ve adamın kız kardeşi arabaya ilerlediler. Adam, kadınının, onun kadınının Yunan Tanrıçası'na benzediğini düşündü.(Medya)

Adam, kadın ve adamın kardeşleri The Standard'ın önünde arabadan indiler. Adam ve kadın bir çiftti, adam kadınını kimseye vermezdi. İkiz kardeşleri de bir çift olarak göstereceklerdi.

Bara adım atar atmaz yoğun ter, vanilya, duman ve nane kokularının karışımı hepsinin ciğerlerine doldu.

Önlerine koyulan shutları hepsi anında içip yenisini beklemeye başladılar.

İki saat kadar sonra adam ve kadın tamamen kendilerinden geçmişlerdi. Adamın kardeşleri onlara nazaran iyiydi, fakat pek de yerlerinde duramıyorlardı onlar da.

Adam, sesini duyurabilmek için kadının kulağına bağırdı: "Bir kişiye tamamıyla ait olmak nasıl bir duygu, öğrenmek ister misin?"

"Nasıl olacak?" Kadın kur yaparcasına gülümsedi. Etraftaki yoğun koku onu yormaya başlamıştı.

"Ben olacaksın. Benim olacaksın. Birbirmizin olacağız." Eğilip kadının dudaklarını öptü. Kadının onaylar bakışlarını gördüğünde kardeşlerine bağırdı. "Stephen, Mikaela, siz eve gidin. Biz arkadan geliriz." Kardeşleri onu onayladıktan 15 dakika kadar sonra bardan ayrıldılar.

Adam, kadını üst kata çıkan merdivenlerin yanına götürüp duvara yasladı ve sertçe öpmeye başladı. İkisi de birbirlerini istiyorlardı. Dudaklarından çekilip kadını kucağına aldı ve üst kata çıktı. Boş bir oda buldu, odaya girdi, kadını kucağından indirdi. Kapıyı kapattı.

Ertesi gün yaptıkları hiçbir şeyi hatırlamayacaklardı, bu yüzden pişman olamazlardı. Sarhoşken, onlara her şey mübahtı. Daha doğrusu, onlar böyle düşünüyorlardı.

Kadın, adamı beyaz çarşaflı yatağa itip karnının alt kısmına, kasıklarına yakın bir yere oturdu, açmışçasına (Bunasılbirkelimebendebilmiyorum) öpmeye başladı.

İkisi de aynı anda düşündü; "En güzel gecem bu gece olmalı."

Üzerlerini çıkarttıklarında adam kadını yumuşak kumaşın üzerine yatırdı. Üzerine çıkıp köpürcük kemiğini öpmeye başladığında ikisi de çok daha fazlasını istediklerine eminlerdi.

Adam, kadınını incitmekten korkuyordu, bu yüzden yavaş olacaktı. Kendi kendine söz verdi.

Dikkatlice kadının içine girdiğinde ikisi de yavaşça inledi. Adam yavaşça gelgitlerini sürdürürken zaman kavramın onlar için bir önemi kalmamıştı.

İkisinin de bellerindeki baskı arttığında adam biraz daha hızlandı. Zevk ve sarhoşluğun karışımıyla inlerken kendilerinden geçmişlerdi. Önce kadın, sonra adam yakın zamanlarda boşaldıklarında adam yavaşladı ve kadının içinden çıkıp kendini onun yanına bıraktı.

"Victoria." Kadını ona döndü ve elini adamının yanağına yerleştirdi. "Charlie."

"Seni çok seviyorum sevgilim."

"Ben de seni bebeğim. Ve bilmelisin ki, hiç pişman değilim."

♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤
Diycek bişey yok işte görüyorsunuz

Beklediğiniz oldu mu mutlu musunuz eheh

Evet farkettim ki Tanrısal bakış açısıyla yazamıyorum ben Charlie'ye geri döneyim en iyisi

Bb♡♡

Haunted Boy (Charlie Puth FanFic)Where stories live. Discover now