Capitolul 6

3.4K 290 138
                                    

I just desire what is not
What was not, what is unfeasible.
I don't desire what was once
What was already, what is plausible.
I just desire what is real
What is wrought, what is incredible.
I don't desire what is right
What is rule, what is suitable.

Racer

Săptămânile zboară în același ritm alert dintotdeauna și mă ajută faptul că pe Seiya nu prea o văd prin campusul universitar, decât rar, și de la distanță. Am surprins-o de câteva ori când citea vreo carte, singură pe banca din spatele facultății, și am evitat-o, desigur, deși mă mânca rău să mă iau de ea. Nu știu când fata asta a ajuns atât de conștiincioasă. Cred ca e singura persoană de pe pământ care merge chiar la toate cursurile iar apoi se închide în camera ei de cămin să studieze. Chiar dacă realizez că e ceva tipic pentru mulți studenți din primul an, tot mă surprinde schimbarea ei. Nu se rupea chiar așa după învățat.

Din ce observ, printre aventurile pe care le are Ayan, totuși își mai face timp și pentru Seiya. Dar de fiecare dată când îmi spune că coboară la ea în cameră, îmi imaginez că fac sex. Și de fiecare dată trebuie să-mi ocup și eu timpul cu o altă gagică, doar ca să-mi alung imaginea bolnavă cu Seiya călare pe Ayan. Asta se datorează faptului că l-am surprins de câteva ori pe Ayan făcând sex cu diverse fete în camera de cămin, și nu e un lucru pe care doresc să-l mai văd vreodată. În nici un caz cu Seiya. Nu în viața asta. Sau oricare alta.

Încă nu înțeleg cum blondina poate fi atât de fraieră căci e imposibil să nu bănuiască că Ayan înscrie la mai multe porți. Deși, văzând cât de retrasă și inactivă social a devenit, oarecum înțeleg de ce Ayan caută în altă parte distracție și de ce nici ea nu vede ce jocuri face el. Se pare că relația lor i-a schimbat pe amândoi. 

M-am întrebat uneori dacă nu cumva și ea îl înșală. Până la urmă, a făcut-o o dată. Poate dacă n-aș fi fost nesimțit cu ea pe scara căminului, aș fi avut șansa să mă strecor încă o dată sub rochia ei.

Convins că Seiya nu are încă o viață socială în campusul universitar, pentru că nu obișnuiește să vină cu Ayan în grupurile noastre, stau mai mereu liniștit de când a reapărut în viața mea. Până azi.

În sfârșit sărbătorim aniversarea de 25 de ani a prietenului meu Devin, care s-a înscris la  facultate mai târziu decât noi, dar care nu ne deranjează că e mai mare ca noi, fiind omul în care putem avea bază mereu.  Aniversarea e demult așteptată de către tot grupul nostru deoarece Devin a închiriat un spațiu la o piscină privată. Și s-a anunțat a fi o petrecere cu destrăbălare mare. Nu s-a exagerat. Prin urmare, mă aștept s-o ducă Ayan și pe Seiya.

Stau cu Devin la o țigară aducându-ne la zi cu toate meciurile văzute la tv. Devin este singurul om cu care mă înțeleg perfect și singurul în care am încredere deplină. Tipul e cel mai deștept și mai echilibrat om pe care-l știu eu. Este genul care se bagă în orice club sau competiție sportivă și chiar în organizări universitare. E un tip jovial și plăcut de toată lumea și asta pentru că a reușit să devină un instructor de fitness de succes. Are propria aplicație cu exerciții și clienți de care se ocupă online, iar lumea deja îl recunoaște pe stradă. Are intrare cam peste tot și este favorit chiar și de profesori. E mai scund ca mine puțin, dar tot mai înalt ca majoritatea băieților. Spre deosebire de mine, e mult mai fibrat, are o sprânceană pe la jumătate rasă, și are un păr șaten foarte scurt dar care-i prinde bine unui hispanic ca el, cu ten măsliniu.

AntiexempluUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum