Nota autoarei

5K 295 38
                                    


       Am scris aceasta carte deoarece am vrut să spun o poveste unică de iubire și în același timp mi-am dorit să scot în evidență câteva dintre problemele cu care ne confruntăm în societatea de astăzi.
    Perfecțiunea, care nici măcar nu există, absolut nimic nu e perfect, e singurul lucru pe care Camryn își dorește să îl atingă. Dar ce e trist, este faptul că ea nu își dorește să fie perfectă pentru ea, ci vrea să întruchipeze ceea ce înseamnă perfecțiunea în ochii părinților ei.
   În al doilea rând, am vrut să pun accentul pe diferențele dintre oameni din punct de vedere social și am făcut asta prezentându-i pe Braden și Camryn. Două personaje aflate în antiteză.
Ea fiind fata bogată și populară, inteligenta cu un viitor promițător. Și Braden, un copil dintr-un cartier rău famat, care a crescut câștigând ilegal bani și înconjurat de anturaje negative.
   Momentul în care cei doi sunt pe același drum, fiecare în propria mașină și dintr-o dată, o iau in directii diferite, e momentul care evidențiată cel mai bine ceea ce am spus mai sus.
   Și cea de a treia dar nu ultima chestie pe care am vrut să o punctez și care pentru mine reprezintă un subiect foarte important, e orientarea sexuală a lui Riley.
   În secolul nostru e adevărat că aceste lucruri încep să fie din ce în ce mai populare, în străinătate mai ales. La noi în țară, însă după mine lucrurile sunt puțin diferite. Probabil că în câțiva ani relațiile dintre persoanele de același sex o să fie privite altfel dar momentan nu foarte multă lume din țara noastră are o gândire atât de deschisă.
   Prin personajul Riley, am vrut să prezint o persoană amuzantă, inteligentă, loială și blândă, care doar datorită unui mic aspect care îl face să nu se încadreze în ,, normalul" stabilit de societate, nu este acceptat de propria sa familie.
    Ideea e că unii omanei sunt răi și indiferent ce a fost pe parcursul anilor, fie culoarea pielii, naționalitatea, genul, sau orientarea sexuală, oamenii mereu o să te judece.
   Chestia asta mă face mereu să mă simt revoltată și să mă întreb,, De ce naiba nu își vede fiecare de propria viață și nu mai aibă treabă cu fac cei din jur, deoarece e treaba lor, ce naiba?"
   Eu trăiesc pe principiul că fiecare poate face ce vrea cu viața sa.
  Trăim într-o lume liberă, ce naiba?
  Poți să faci ce vrei atât timp cât nu îi deranjezi pe cei din jur și ești în stare să suporți consecințele acțiunilor tale!
   Dacă ați citit acest mesaj lung, sper că am reușit să vă conving și pe voi și să vă insuflu măcar puțin dorința de a reflecta la ceea ce am încercat eu să transmit aici!
   Vă pup!

        Iulia ❤

Atracție Interzisă #Grey Sisters Vol I Where stories live. Discover now