2./setkání s ním

3.9K 121 13
                                    

Pohled Rose:
Je studený prosincový den a já mířím ze školy i s nákupem domů. No spíš do bytu utrpení. Jsem tam opravdu strašně moc nerada, ale já nemám kam jít. Mám na sobě můj oblíbený hnědý kabát se šálou po mamince a čapku kterou mám hrozně ráda. Na nohách mám svoje tmavě šedé zimní botky. Do rospuštěných vlasů mi padají malé vločky sněhu. Pod nohama mám hromadu sněhu, a v batohu ovoce, a v ruce tašku s potravinami. V pravé ruce mám Latte ze Starbucksu a mířím domů. V uších mám sluchátka a poslouchám hudbu.

Když jsem skoro u domu, spatřím že nějaký veliký šikula se snaží na dům pověsit pár let světélek. Ale moc mu to nejde. Takže se rozhodnu, že mu pomohu. Stoupnu si k němu a zvednu řetěz světélek které se mu válejí u nohy.

,,Eh, ahoj" řekne a usměje.

,,Ahoj, nechceš pomoct?"

,,Tvou teda vaší pomoct bych uvítal"

,,Klidně mi tykej. Rose"

,,Dobře Rose. Shawn" řekne a natáhne ke mě svoji už zamrzlou ruku.

,,Uh máš teda pěkně zmrzlou ruku. Tak pojď ať to už máme za sebou"

,,Chtěl jsem jenom dat světélka na svoje okna a té holky vedle mě"

,,Aha tak to ti děkuju. A potom si můžeme dát u nás čaj" řeknu a usměju se.

Po zavěšení všech světélek se vydáme do domu. Zajdeme až k našemu bytu kde odemknu dveře a vyzuju si boty. On mě následuje. Oba potom dojdeme do kuchyně kde položím nákup na linku a jdu vyndat dva hrníčky na čaj a dát vařit vodu. Do hrníčku dám ovocný čaj a zaleji vodou. Potom oba hříčky odnesu ke stolu kde už sedí on a usmívá se. Dám před něj horkou tekutinu a usednu na židly proti němu.

,,A jak dlouho tady bydlíš?" začnu konverzaci.

,,Asi 5 let"

,,Aha mi asi 4" řeknu a napiju se.

,,A ty tady žiješ sama?"

,,Ne s kamarádem. Ale nejradši bych šla bydlet jinam" řeknu a skopim pohled dolů na zem.
Když v tom se otevřou vchodové dveře a v nich stojí osoba kterou tolik nesnáším a ta osoba mi tolik ubližuje. Bojím se ho každým dnem víc a víc.

,,Kdo to je?!"

,,Eh, tohle je náš soused. Shawn, Shawne tohle je Jeff, Jeffe tohle je Shawn"

,,Taky mě netěší teďka si dej odchod. Nazdar"




Pohled Shawna:
S Rose sedíme u stolu a pijeme caj, který nám uvařila. Po půl hodině vrazi do dveří ten jeji good kamarád. Už od pohledu je mi nechutný, a ten jeho ksicht je snad horší než jeho chování.
Výhodí mě a zabouchne za mnou dveře. Když se trošku vzapatuju tak jdu k sobě do bytu. Tam si otevře notebook a zavolám sestře.

Po hodině volání s Aaliyah jsem se šel umýt a šel do postele. Akorát že přes zeď bylo slyšet strašně moc pláče a řvu. Ani si snad nechci domýšlet co se tam teďka děje. Rose je strašně fajn holka. U holku už nějaký pátek pozoruji. Ráno s úsměvem na tváři a vecer se smutkem. Každý večer to samí. Rev a pláč. Celý ty 4 roky co tady bydlím.
Tu holku která se na mě vždycky usmála když mě viděla jsem začal mít rád. Hodně rád. Vlastně díky ní jsme napsal Illuminate. Moje druhé album. Vzniklo díky ní a mé lásce k ní.
Teďka pojedu na Illuminate World Tour a chybí mi vokálista. A ji jsem už párkrát slyšel zpívat a zpívá strašně dobře.
Mám v plánu ji dát k Vánocům dárek, nabídnout ji místo vokálistky na mém Tour.

Výhoda: poznám ji, a ona mě, můžou z nás být dobrý kamarádi a navíc plus pro ni minimálně na rok by vypadla od toho tyrana.

Po mém dlouhém přemýšlení mě až vyvede z míry silné bouchnutí dveřmi a následný silný pláč. Po dlouhém přemýšlení konečně usnu. Ale asi tak na 2 hodiny protože potom mě až vzbudí zvuk sýrén jakoby syren od sanitky a následný dupot po chodbě a pláč nejake paní. To mě dunuti vstát z postele a vydat se ke dveřím když je otevře tak nemůžu uvěřit vlastním očím co vidím....







Hello everybody, opět se vám hlásím ještě jednou ❤ Jelikož mi to nedalo tak jsem napsala ještě jednu kapitolu. A taky vás mám moc ráda a proto jsem to ukončila teďka... 😙 Takže se těšte na novou kapitolu ♥
Michelin ☔

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Kde žijí příběhy. Začni objevovat