35./ dovolená začíná.

1K 41 5
                                    

Varování: nakonci intimnější část, nemusíte dočíst do konce^_^

Pohled Shawna:
  Jako obvykle jsem usnul v letadle. Vždycky usnu. Nevím proč.. Rose měla sluchátka a poslouchala hudbu, Aaliyah která seděla vedle mě měla taky sluchátka. Rodiče seděli před námi a povídali si. Rose si chytla mou ruku a hlavu si dala na mé rameno, neusnula....tím jsem si jistý.

,,Proč mě opouštíš?" ptala se mě Rose.

,,Protože tě už nemiluju! Miluju Ellie, pochopto!"

,,A co naše společný vzpomínky, naše společná dovolená? Všechny ty řečičky jak mě miluješ a zůstaneš se mnou navždy?"

,,V tu dobu jsem potřeboval přítelkyni, bulvár na mě strašně tlačil... Proto, nikdy jsem tě opravdu nemiloval"

,,Vypdani! Vypadni z mýho bytu, vypadni z mýho života!"

Najednou jsem sebou škubl. Rose a Aaliyah na mě vyděšeně koukali jako na zjevení. On to byl sen. Byl to jenom sen. Miluju Rose, jenom ji. Je to moje sluníčko který miluju. Nikdy už nechci nic mít s Ellie, tenkrát mi strašně ublížila.

,,Seš v pohodě?" ptala se mě Aaliyah.

,,J-jo jsem v pohodě, neměl bych?"

,,Strašně si sebou házel a nakonec si řekl nahlas že miluješ Ellie" řekla Rose a do očí se ji nahnali slzy. Panebože co jsem to zas řekl?

,,Rose, měl jsem špatný sen... J-já miluju jenom tebe"

------------------------------------------------------------

Pozbytek letu se mnou Rose ani Aaliy nepromluvila. Já nevím proč se mi zdálo o Ellie. Opravdu s ní nic mít nechci, chci být jenom s Rose, protože s ní se cítím šťastný, volný a jístý. Cítím že k sobě patříme. Miluju ji z celého srdce, a....a nechci ji ztratit. Už jednou se mi to málem povedlo, a to už nechci zažít znova. Chci být s Rose, chci se s ní každý den smát, usínat vedle ní, snídat, držet se za ruce, chci ji líbat na rty, chci ji objímat, chci s ní být když ji bude nejhůř. Chci tady pro ni být. Být ji nablízku.

Potom co jsme přistály jsme se vydali na hotel. Pokoje jsme měli já a Rose, a rodiče s Aaliyah. V pokoji pro mě a Rose je jenom manželská postel. Celou cestu na hotel se mnou nikdo nepromluvil, nechápu proč. Za to jsem přemýšlel co ji řeknu. Napadlo mě že ji koupím růži a všechno ji řeknu. Prostě jí všechno řeknu!

Teďka jsme na hotelu, jsme po večeři.. Rose sedí na posteli a kouká do mobilu, já sedím v křesle a googlim kde je nejbližší květinářství. Našel jsem jedno který je hnedka naproti hotelu, díkybohu že je tak blízko a já tam trefím... Zvedl jsem se a odešel z pokoje, Rose mě úplně ignorovala. Jenom pak mi přišla SMS od ní.

Rose❤: vrať se mi v pořádku.

Jenom jsem si to přečetl a pokračoval v cestě. Květinářství mělo do 10 a je 9. Takže pohoda.
Vešel jsem dovnitř a na mě usmála starší paní která stála za pultem.

,,Dobrý den, potřeboval bych červenou růži" vím že Rose miluje červené.

,,Dobrý den, ano mladý muži. Tady. Bude to za 5 dolarů" (btw. netuším kolik tam stojí růže a nechce se mi to přepočítávat 😂)  dal jsem jí 10 a odešel na hotel.

Jakmile jsem přišel do pokoje, Rose mě hnedka objala. Nechápu proč ale objetí jsem ji opětoval.

,,Promiň. Promiň že jsem tě ignorovala, j-já jen jsem si potřebovala v hlavě něco ujasnit...."

,,Rose, já se bál že mě budeš ignorovala celou dobu co budeme tady. J-já nevím co bych bez tebe dělal, to co jsem řekl v tom letadle byl jenom zlí sen. Ellie nemiluju a nechci s nic mít. Už mě nezajímá, zničila mě"
,,Já chci být s tebou. Chci se s tebou smát, chci tě objímat, chci vedle tebe usínat, chci vidět tvoje jiskřičky štěstí ve tvých očích. Chci tě líbat rty, držet za ruku. Jsi půlka mě. Nechci o tebe přijít" řekl jsem a podal ji růži.

Roselini oči se začali zalévat slzami a já jí něžně políbil na rty. Polibek mi opětovala, a na náš polibek ještě prohloubil. Pomalu jsme se začali přesouvat k posteli, na kterou jsem ji něžně položil. Ona se jen zasmála a chytla mě kolem krku, pak jsme se opět políbili. Své ruce jsem premístil na její trub který jsem ji nadzvednul, a vytáhl tričko které mele zastrčené v kalhotech. Ona mi začala sundávat moje tričko které bylo zachvili na zemi tak jako její. Pak jsem své rty přemístil na její krk kde jsem ji vytvořil menší cucflek. Dal jsem pokračovala až k zapínání kalhot které měla na sobě. Ty jsem rozepnul a sundal dolů. Pak jsem se vrátil nahoru a věnoval ji rychlí polibek na rty. Sjel jsem dolů k jejím ňadrům, rozepnul jsem podprsenku a a začal se věnovat ňadrům.
Pak jsem sjel dolů ke kalhotkám, a ty také svlékl. Rose se celá zachvěla a zavřela oči a skousla si spodní ret. Doprdele. Cítím jsem jak tuhnu, ani jsem netušil že jsem do ní v tu chvíli strčil rovnou dva prsty.

,,Panebože Shawne!" zakřičela a já se jenom hrdě usmál, věděl jsem že by se udělala ale to jsem nechtěl.

Sundal jsem kalhoty, a přes mé trenky bylo vidět že můj kamarád už stojí v pozoru. Ze zadní kapsy kalhot jsem vytáhl ochranu kterou jsem nasadil a pak na Rose postavil... Jenom přikývla ze je připravena, a já pomalu začal přirážet. Ona mi za to drtila záda svého nechtama.

,,Doprdele Rose!"

,,Panebože!"

,,Už b-budu"

,, J-JÁ ta-taky"

Nakonec vykřikla mé jméno a já se udělal chvíli po ní. Pak jsem ulehl na postel a obajl ji kolem pasu. Ona nás přikryla dekou.

,,To bylo úžasný"

,,Ty jsi byl úžasný"

A pak jsme oba upadli do říše snů.
















Hello everybody! Doufám že vám nevadí že jsem napsala zrovna takovouhle kapitolu, ale už tady dlouho nebyla...😂 Líbí se vám kapitola?❤
Michaela 🌸

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Where stories live. Discover now