7./ prvni zastávka-Helsiky, Finsko

2.1K 70 5
                                    

Pohled Shawna:
Letíme spolu s Rose do Helsinek. Je to ve Finsku, a opravdu to je krásný místo a ty lidi jsou tam strašně moc hodný a milý. Rose mi po hodině letu usla na rameni. A to byla pro mě ta nejlepší chvíle kterou kluk může zažít. Mít na rameni holku kterou bez hlavě miluje, cítit její vůni a dech. Je to krásný pocit.... Miluju jí ještě víc. Až budeme v Paříži tak ji pozvu (nějak chytře) na romantickou večeři pro dva. Bude to nezapometulný, a já jí to konečně řeknu.
Během tohoto jsem zřejmě usnul a hádám že mám položenou hlavu na hlavě Rose. Doufám že tady v letadle není žádná fanynka která by to vyfotila.... jestli jo tak toho bude plný instagram, Twitter a hlavě internet.. ale před novináři a fanynkami utéct nejde...

Jelikož jsem spal celou noc klidně tak jsem spal asi jenom hodinu a pak otevrel oči. A ano měl jsem hlavu na hlavě Rose.... Aha.. a zbývá už jenom půl hodina letu. Tak to bych měl vzbudit Rose co?

,,Rose, vstávej.. zachvili budeme přistávat" řekl jsem a jemně s ji klepal.

,,Shawne, ještě chviličku"

,,Ne Rose, musíš se probudit. Jinak tě tady nechám" na tuhle větu slyšela hnedka zvedla hlavu a začala si mnout oči. Byla roztomilá. A doufám že si nevšimla že na ní tak dlouho koukám..

,,Děje se něco?" aha tak všimla...

,,N-ne nic co b-by se dělo?" děje to že tě miluju Rose...

,,A-aha tak proč si na mě tak Koukal?"

,, Protože si byla roztomilá" řekla jsem a až pak si uvědomil co jsem to vlastně vypustil z pusy... Nad moji odpovědí se jenom usmála a nic neříkala. Vzala si do ruky svůj mobil a začala koukat na instagram.

,,Pane bože" řekla po chvíli úplně zděšeně..

,,C-co se děje!?" řekl jsem já též vystrašeně.
Podala mi mobil a na obrazovce byla fotka jak spolu spíme. Ona má hlavu položenou na mém rameni a já hlavu a její hlavě.. kurva kdo to vyfotil?! Když jsem se rozhlédnul civela na nás jedná holka. Ale té jsem si už všiml před tím že na nás koukala. Takže hádám že to byla ona. Když jsem se otočil zpátky na Rose koukala trošku naštvaně ven z okénka, pak jsem se otočil zase na tu holku a ona nás stále koukala. Tak jsem na ni lehce mávnul a ona na mě, potom se otočila a neco tam šeptala ty holce vedle ní.

Když letadlo přistálo tak jsme společně s Rose vylezli co nejrychleji ven. Chtěli jsem už oba pryč z toho prokletého místa. Kufry jsme neřešili, řekl jsem Jakevy aby nám je přivezl na hotel. Tím pádem já a ona jsme šli chytit taxík a to se podařilo Rose. Oba jsme nasedli a já nadiktoval adresu hotelu tomu řidiči.
Po úmorné hodině strávené v tom taxíku jsme stáli před hotelem, konečně. Pomyslel jsem si. Vyrazili jsme na recepci pro klíče od pokojů.

,,Dobrý den, měli bychom mít tady rezervaci pokoje pro dva. Na jméno Andrew Gertler" oznámil jsem recepční

,,Ano vidím to tady. Tady jsou klíče, je to apartmán se dvouma pokoji. Ale pan Gertler nás poprosil aby jsme dali klíče i vám slečno. Že prý ví jací jsou novináři. Takže tady jsou klíče od celého pokoje, a tady pro vás slečno" mě dala klíče od celého pokoje a Rose od její půlky pokoje.

,,Ah děkujeme, a nadhledem"

,,Příjemný pobyt" řekla recepční a začala se věnovat dalšímu zákazníkovy.
My vyrazili na pokoj. Byl to pokoj 313 ve 4.patře. když jsme dorazili k pokoji a já jsem pak otevřel dveře, ten pokoj byl krásný. Rose se hnedka vydala na její půlku pokoje, kde si sedla na postel a rozhlížela se kolem sebe. Já se vydal za ní a sedl si vedle na ni na postel.





Hello everybody! Jsem zpátky s novou kapitolou 💕 doufám že se vám líbí. Jinak myslíte že by Shawn měl už teďka říct Rose co k ní cítí nebo by měl počkat do města lásky?
Každá kapitola bude jiná. Jednou to bude z pohledu Shawna (komplet celá kapitola) a pak z pohledu Rose (taky celá kapitola)
Tuhle kapitolu věnují milované magii_mendes 😻😻
Michelin💐🕊

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Kde žijí příběhy. Začni objevovat