4./ano nebo ne.

3.4K 92 4
                                    

Pohled Rose:
To slabé ťukání co bylo slyšet způsobila osoba kterou bych teď viděla strašně moc ráda. Byl to Shawn. Sice se známe jenom den, ale on jediný je na mě milý a bere mě takovou jaká jsem. On je vlastně jediná živá osoba v mém životě.
Jak jsem tak zjistila tak mi přinesl nějaké oblečení a moje osobní věci. Když už byl u mě tak jsme si povídali. Nazvájem jsme o sobě něco zjistili.. třeba to že nemá rád rajčata ale miluje muffiny. Má mladsi ségru, atd.
Doktor říkal že by mě za týden mohli pusit domů, do domácí péče. To se hnedka nabídl on že se o mě bude starat. Bohužel moje přemlouvání nepomohl a tak jediný co mi zbývalo bylo souhlasit...

Po týdnu:
  Konečně jsem doma. No spíš u Shawna. Řekl že do toho bytu mě už nikdy nepustím. Jedině ne samotnou. Takže si mě vzal k sobě do bytu. Má větší byt a dvě ložnice. Tu nechal mě on má normálně svoji. Upřímně jsem ráda že jsem ho poznala, protože je opravdu moc milý ikdyz by nemusel. A taky mi řekl kdo vlastně je, a co dělá za práci. Jinak prvně jsem málem dostala infarkt ale jak mě to všechno vysvětlil tak jsem to pochopila. Ani mi nějak nevadí že je slavnej. Měla bych ho stejně ráda ikdyby nebyl.

Pohled Shawna:
Rose pustili z nemocnice, a já jí řekl že do toho bytu se už nikdy nevrátí. Bude bydlet u mě, se mnou. Nejdřív mě přemluvala ale pak souhlasila. Byl jsem opravdu moc hrdej na to že jsem ji ukecal.

Teďka jsme oba u mě doma, a máme snídani. Udělal jsem muffiny a kafe. Samozřejmě že jsem se jí musel zeptat na to co jsem potřeboval.

,,Rose, no, vis já pojedu na Illuminate World Tour a.."

,,Aha, tak to ti přeju" rekla a smutně se na mě usmála.

,,Rose, ale mě chybí vokálista.. a chtěl jsem se zeptat jestli by jsi nechtěla být moje vokálistka na mém Tour?"

,,Heh, tímhle si mě opravdu zaskočil.. a na jak dlouho by to bylo?"

,,Na rok"

,,To znamená že bych na rok vypadla z tohohle baráku, na rok bych byla pryč od něho a byla bych s tebou?" ptala se a na jenom přikývl.

,,Pane bože. To je snad jenom sen? Já...ano..pojedu s tebou! Problém je ten že neumím zpívat"

,,Ne rose ty umíš zpívat. Slyšel jsem tě zpívat a jde ti to"

Potom jsme ještě řešili nějaký podrobnosti okolo tour a mezitím dopili kávu a dojedli muffiny. Když jsme měli dojedeno tak jsem šel umýt hrníčky, ale Rose mě předběhla a umyla je za mě. Ikdyz má klid na lůžku.... Potom jsme se dohodli že půjdeme na oběd a pak zajdem ještě pro pár věcí Rose. Ale měl jsem ohromnou radost že to přijala, protože je opravdu úžasná. Umí úžasně zpívat, umí skvěle komunikovat s lidmi a je krásná. Ne dřív jsem si to nechtěl přiznat ale teďka to přiznávám. Jsem v tom až po uši. Miluju ji. Ale silně pochybuju o tom že ona to cítí stejně.... Třeba ji to jednou řeknu, musím ji to někdy říct., Ale nevím kdy a jak..

Pohled Rose:
  Shawn je úžasný člověk. Je to to jediné co mi zbylo v mém životě. Mám ho straně moc ráda. Myslela jsem si je že ho mam ráda jako kamaráda nebo kluka od vedle, ale mýlila jsem se. Ty 4 roky co tady žiju jsem ho pozorovala, jak každý ráno míří ven s úsměvem na  tváři a večer se vrací stejně usměvavý jako ráno. Milovala jsem jeho zpěv, nevím jak to dělá ale jeho zpěv mě tak nějak dokázal uklidnit. Vždycky jsem ho ráda poslouchala přes zeď když zpíval. Milovala jsem to a teďka s ním pojedu na rok pryč. Je to neuvěřitelný!
Nikdy jsem si to nechtěla přiznat ale já Shawna nemam ráda. Já no totiž miluju. A ne kvůli tomu že mě teďka bere na tour ale jako člověka. Já ho miluju a jsem v tom fakt az po uši... Ale on to určitě tak necítí...




Hello everybody! Jelikož vás mám moc ráda tak jsem vám dneska nadělila dárek a napsala rovnou dvě kapitoly 😻 Doufám že se vám líbí ❤ tak zase zítra
Michelin☔

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Where stories live. Discover now