31./den kdy říkám...

1K 48 3
                                    

Pohled Shawna:
Já jsem takovej debil... Jdu do baru s Taylor kde se oba opijem a pak spolu ještě skončíme v posteli. Většinu z toho vyfotili noviny takže samozřejmě, jsme v novinách! Když jsem odcházel od Taylor tak jsme se pohádali, nakonec řekla že ona vůbec nepila a že nebyla opilá, prej chtěla opít jenom mě. Ani si nedokážete představit jak jsme se strašně pohádali... Pak jsem odešel, nastoupil do auta a okamžitě odjel za Rose. Bohužel bylo pozdě jak jsem se následně dozvěděl od Aaliyah.

Jakmile sem přišel do domu, uslyšel jsem jenom prásknutí dveří a pak už jenom sestry naštvaný výraz. Celou cestu v autě jsem si to vyčítal, já...proč jsem takovej debil?! Šel jsem do kuchyně kde seděla mamka s taťkou a koukali do jejího mobilu, jakmile mě spatřili tak se oba podívali na místo kde asi seděla Rose. Pochopil jsem že si mám sednout.

,,Shawne, řekl si nám že jdeš do baru s kamarády, proč si nám lhal?" začala mamka.

,,Protože mi přišlo anonymní SMS kde vyhrožovala Rose, musel jsem tam jít... chtěl jsem ji ochranit ale ja to místo toho jenom posral"

,,A to doslova!" ozvalo se za mnou. Když jsem se otočil uviděl jsem ještě víc naštvaný výraz Aaliyah než byl předtím. Noo výborně...

,,Rose je nahoře v pokoji a brečí tam. Mrzí ji co se stalo, protože ti věřila. Shawne, sice si můj bratr ale teďka ti říkám že si to posral. Radši tam snad ani nechoď, zůstaň tady a všechno si promysli, klidně ti i pomůžu jenom tam teďka nechoď"

,,Souhlasím s Aaliyah, zůstaň tady s námi" řekla mamka a nakonec Aaliy s mamkou odešli nahoru. Asi šli za Rose, strašně mě štvalo že tam teďka nemůžu být... bohužel je to moje blbost a to dost velká...

,,Tati, myslíš že mi to Rose odpustí?"

,,Shawne, každý z nás dělá kraviny, ale tohle nevím jestli ti odpustí.."
,,Ale věřím že jo. Protože Rose je chytrá dívka která má velké srdce. Jenom ji musíš dát čas"

-----------------------------------------------------------------------------
Po týdnu:

Celý týden se mnou nepromluvila ani nevylezla z pokoje. Chodila tam Aaliyah i mamka, ale nikdo jiný. Vůbec jsem ji neviděl a já se pomalu začínám být opravdu na dně. Koukám na fotky který mám v mobilu, mám tam různé fotky, krátká videa. I na YT jsem nějaký našel na který jsem se díval, dokonce z nudy odepisoval pár fanouškům na twitteru..... S nikým jsem skoro vůbec neprohodil ani slovo. A už pomalu ztrácím nadeje že mi odpustí.

S Aaliyah koukáme na nějaký film který dávají v televizi, mamka s tátou šli už spát. Najednou ale slyším kroky který jdou po Schodech. Když se otočím vidím Rose. Usměju když ji vidím, ona se pouze snaží o úsměv. Doprdele, já ji fakt úplně zničil....
Pomalu jde k nám na gauč ale sedne si vedle Aaliy a ona si ji ještě přitáhne k sobě. když tam je reklama Rose se posadí a nadechne se jakoby chtěla něco říct.

,,Shawne, já...já nevím jestli ti ještě můžu věřit, a nevím jestli ti dokážu odpustit... Můj mozek říká že ti vůbec nemám věřit a moje srdce mi radí že ti mám odpustit, a já nevím koho mám poslechnout" odmlčí se na chvíli.
,,Celý týden jsem přemýšlela, a došla jsem k závěru že...že tě opravdu miluju a nechci tě ztratit, a vlastně je to na tobě, protože já za nic nemůžu...." já se začal pomalu zvedat že odejdu ale nakonec jsem to otočil protože pokračovala v tom co chtěla říct.
,,A záleží na tobě jestli se mnou už nechceš být tak nemusíš, já odjedu zpátky domů a už nemusíme vůbec vydat... Jenom se rozhodni správně"

,,Rose, ja tě miluju a nechci tě ztratit a ty si žádnou chybu neprovedla, já provedl chybu. A já chci být s tebou, a opravdu tě nechci pustit a už vůbec ne tam kde jsem tě našel! Zůstaneš tady s náma, všichni tě tady máme rádi, a já nejvic ze všech"

Když jsem dokončil to co jsem chtěl říct, a Rose se zvedla a přišla ke mě. Viděl jsem i v té polotmě že má uslzený oči a že brečela. Najednou se kolem mého obmotali dvě ruce a pevně mě stiskli. Rose jsem objal taky a ještě pevněji a pak chytil její tváře do rukou a dal jí jemný polibek na rty. Ona náš polibek ještě prohloubila. Tolik mi chyběla.

,,Uff konečně jste se usmířili, tak teďka pojďte dokoukat ten film, je to napínavi!"

Řekla Aaliyah a my s Rose se zasmáli a sedli si na gauč.














Hello everybody! Já vím že jsem včera říkala že napíšu ještě jednu kapitolu ale mě se bohužel vybilo zařízení a pak už jsem byla moc líná na to abych psala. Takže jsem to napsala až dneska. Každopádně doufám že se vám kapitola líbí ❤

Chtěla bych jí věnovat magii_mendes ❤❤ určitě si přečtěte její knížku, je opravdu úžasná!😻 Pokračuj určitě pokračuj 😻❤

I love you all💛
Michaela 🌸

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Where stories live. Discover now