40./navždy spolu.

1.7K 71 14
                                    

Pohled Shawna:
,,rose, prosím, zůstaň tady se mnou, nenechávej mě tady. Ses silna ty to zvládneš" poslední co jsem dokázal říct, pak jsem se úplně složil..

Rose má zástavu srdce, záchranáři se jí snaží oživit, ale nenaskuje. Už je to půl hodina a já pomalu ztráčím naději že se probudí. Ale přece to mi nemůže udělat, nemůže mě tady nechat!

,,Johne, nemá to cenu... Když ji oživíme nebude ji pořádně fungovat mozek"

,,N-ne musíme ji oživit! Je mladá nemůže ještě umřít" přístroje začnou ještě víc pípat a na obrazovce jsou všechny tři čáry rovné.

,,Existus, 18:30.... Je mi to líto, snažili jsme ji oživit" řekl mi jeden ze záchranářů a zaklepal na řidiče že může vypnout sirény. Po tvářích se mi kutáleli slzy, byl jsem v tu chvíli úplně na dně.

,,Rose, jak si mi to mohla udělat... Nechala jsi mě tady samotného... Ale já tě stále miluju a nikdy nepřestanu, protože jsi byla výjimečná osoba, a bude mi chybět tvůj úsměv, tvoje pevné objetí... Ale nikdy opravdu nikdy na tebe nezapomenu, budu tě stále milovat to mi věř"






Shawn se poté vrátil domů, potom co oznámil rodině a sestře Rose její úmrtí se složil. Zalezl do svého pokoje kde zůstal jeden celý týden. Když vyšel ven, měl zacuchané vlasy a červené tváře, oči červené od breku a v ruce držel svůj mobil.

,,Volala mi police.... zjistili kdo odpálil tu bombu která byla tak blízko Rose.... Byl...byl to Charlie a Taylor" nikdo tomu nemohl uvěřit.

Charlie a Taylor byly odstraněny ke 30 letům vězení. U soudu řekli že to nebyl úmysl pouze odplata za to co jim Rose způsobila- zlomená srdce.
Rodina Shawna podporovala, byla pro něj 24/7. Shawn nakonec nahrál nové album věnované památce Rose. Jeho kariéra stoupala ale on to psychicky nezvládal. Chodil k psychologovy ale ani sezení s ním mu nepomohli.

Nakonec 4.11.2020 se oběsil. V ruce držel dopis kde bylo vše vysvětlené. Jeho rodina se stáhla, média je nenechala ani vylézt z domu. Pořád na ně útočila, nakonec se odstěhovali do malé vesničky mezi Ottawou a Torontem. Novináře je nechali a oni mohli žít normální život. Rose a Shawnovy udělali společný hrob, ke kterému chodili každou druhou neděli večer.















Hello everybody! Chtěla jsem vám říct že tímto příběh končí. Já vím že je to smutný konec ale mě to na celou knížku sedělo. Takže než mě začněte hatovat v komerčních tak vám chci poděkovat za podporu kterou jsem od vás měla. Děkuju za hlasování které knize uděluje je to až neuvěřitelné! 😭 Opravdu moc děkuju těmto čtenářům _l_o_v_e_777 magii_mendes Kamiko12D iknowwriter } všem vám moc děkuji za vaši podporu ❤

Doufám že vás knížka bavila a teďka kdo chce tak ,,hate" koment do komentářů 😂 

Těším se na vás u nové knížky!💛

S láskou
Michaela 🌸

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||حيث تعيش القصص. اكتشف الآن