36./ jestli to uděláš....

1K 43 2
                                    

Pohled Rose:
   To co se včera stalo v tom letadle, tak k tomu se nechci vyjadřovat... Možná včerejší, no...ehm...styk může vypadat jako usmiřovací, ale není to tak, myslím že jsme se oba svedli a pak z toho vzniklo to co vzniklo..... Nakonec jsme oba usli.

Je ticho. Ranní ticho. Člověk může přemýšlet, může přemýšlet nad tím co se stalo. Může si urovnat ten vesmír co má v hlavě, může své pocity a slzy nechat volně stékat po tváři. Může prostě jenom ležet a nic nedělat.
Z mého přemýšleni mě vyruší tiché jemné ťukání na dveře. Shawn ještě spí a nejhorší je že mě drží kolem pasu, takže já se nemůžu pohnout natož jít otevřít dveře.. jenom jsem zašeptala aby ten někdo vešel dovnitř. A hádejte kdo to byl..... Aaliyah!

,,Dobré ráno Rose"

,,Dobré Aaliy.... Nepomohla bys mi se nějak vymotat z toho sevření?" ptala jsem se jí ale ona se jenom zasmála. Tak děkuju.

,,Víš mě se ani nechce..... Počkej" řekla a skočila mu přímo na záda. Shawn se lekl a místo toho aby mě pustil, mě ještě praštil do nosu...

Potom co Aaliyah konečně slezla ze Shawna jsme se všichni tři vydali na snídani. Já se ještě převlékla do velkého trička z černýma legínama, vlasy dala do drdolu. On si vzal své bílé tričko a černé tepláky. Oba jsme do kapsy dali mobil a v ruku v ruce jsme vyrazili na snídani. U stolu už seděla Karen s Manuelem, před sebou měli míchaná vajíčka a kávu. Aaliy a Shawn si dali ovesnou kaši s ovocem, a já si dala jáhlovou kaši.

Potom co jsme dojedli jsme se dohodli že půjdeme k bazénu. Všichni jsme se vydali do pokojů se převléct do plavek. Vzala jsem si své dvojdílné černé plavky. Shawn si vzal své kratasove plavky. Když jsem byla převlečená dala jsem do tašky dva ručníky a opalovací krém, kapesníčky, a Shawn si tam dal svůj mobil. Já si ho držela v ruce. Na sebe jsem si ještě dala dlouhé vytahané tričko, strašně se stydim chodit v plavkách.. přijdu si že jsem tlustá a to cvičím... Tašku jsem dala přes rameno a do ruky si vzala mobil. Sraz jsme měli před pokojem Aaliyah a rodičů. Ty už tam netrpělivě čekali. Když náš viděli tak se rozešli za námi a pak jsme všichni vyrazili k bazénu.

U bazénu bylo poměrně málo lidí, za což jsme byly všichni rádi, protože povětšinou to byly starší dámy. Dali jsme si ručníky na lehátko, já s Aaliyah a Karen jsme si lehli a kluci šli do vody. Svítilo krásně sluníčko a tak jsme chtěli chytit trochu té barvy...
Nějakou chvíli jsem tam ležela s brýlema na očích když najednou si na mě lehlo těžké, studené a mokré tělo.

,,Shawne! Víš jak jsem se lekla"

,,To byl právě účel" odpověděl mi a začala se smát.

,,Dáte si někdo něco k pití?" ptala se nás Karen.

,,Já bych si dal perlivou vodu" odpovídá ji Manuel.

,,Fajn, tak půjdeš se mnou"

,,Já bych si dala pomerančový džus, děkuju" řekla Aaliyah a šla do vody. Já jenom zavrtěla hlavou na naznek ne a Shawn taky. Karen s Mannym odešli.

Shawn si lehl na lehátko kde byla Aaliyah, a zavřel oči. Bohužel mu to relaxování moc dlouho nevydrželo...

,,Pojď do vody Rose"

,,Mě se ale nechce"

,, Prosím, celou dobu jsi tady na lehátku"

,,Ne, zůstanu tady"

,,Fajn, když to nejde po dobrým tak to půjde jinak"

,,Nenenene, jestli něco uděláš tak si mě neprej!" řekla jsem mu ale pozdě....
Vzal si mě na záda a i se mnou skočil do vody...

,,Jako vážně!?"

,,Ja to říkal že to půjde jinak" řekl a zazubil se na mě.

Chtěla jsem mu to oplatit a tak jsem na něj začala cákat vodu. Bohužel je bystrý a začal mi to oplácet.













Hello everybody! Jak se vám líbí kapitola?💚 Doufám že se vám líbí a nevadí vám že teďka vydávám kapitoly často 😟 😂

Michaela 🌸

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Kde žijí příběhy. Začni objevovat