33./ shawne, já....

1K 46 1
                                    

Pohled Shawna:
Na rose jsem čekal dlouho a bylo to už divný tak jsem si šel koupit vodu.... Ne nešel, šel jsem se podívat proč tam je tak dlouho vy najivové! A co nevidím když vejdu do vnitř? Toho debila Putha kterého jsem považoval za kamaráda kterej mě nepovede, jak tam vocucává Rose! V tu chvíli když jsem je viděl tak se ve mě vařila taková hromada vzteku že jsem se rozešel za nimi a jeho chytil pod límcem... On mi ještě tvrdil že ho chce, ale ona se snažila od něho odrhnout...to bylo vidět. Rose ke mě přiběhla a namáčkla se na můj trub. Jakmile jsem to vyřešil s tím idiotem tak jsem Rose vzal za ruku a šel rychle z té restaurace ven. Tam jsme oba nasedli to auta a já nastartoval auto a odjel pryč.
Celou cestu nikdo z nás nic neřekl. Rose koukala z okna a po tvářích ji tekli slzy. Cestou jsme jeli kolem jedné restaurace kam jsem chodil s Aaliyah na zmrzlinu když byla ještě malá. Tak jsem tam zatočil a zaparkoval. Nejdříve nechápala, ale pak vystoupila z auta a šla za mnou....

Ve vnitř skoro nikdo nebyl což je dobře protože bych si chtěl s Rose normálně popovídat bez toho aby nás někdo fotil nebo za námi chodil pro fotku.
V zadu byly dvě volná místa kam jsme si sedli a čekali až nám přinesou jídelní lístek.

,,Shawne, já bych se ti chtěla omluvit....já Putha nemám ráda, a teďka co udělal mu prostě nepustím... já sama nevím proč jsem ti nevěřila, neměla jsem tam chodit" dořekla a dala si hlavu do rukou.

,,Rose, lásko, ty za to nemůžeš. Charlie je prostě debil kterej vyjede po každý... Ale tohle mě tak naštvalo že jsem ho chtela na místě zabít"

,,Ne, je to moje chyba.... Jsem strašná. Nevím co dělám, vůbec si tě nezasloužím a neměla bych s tebou b-"

,,Tohle už nikdy neříkej! Jsi to nejlepší co mě v životě potkalo a já tě nechci ztratit...chci s tebou být až do konce života... A ty si zasloužíš mnohem víc než mě, obyčejného Shaw-"

,,Vyfotis se mnou?" zeptala se mě najednou malá holčička, asi tak 9 let.

,,Jasně. Chceš i podpis?" jenom přikývla a její maminka nás ochotně vyfotila. Pak mi dívenka podala papír abych se jí podepsal.
,,A pro koho to bude?"

,,Amina" podepsal jsem se dívence a ta spokojeně s úsměvem na rtech odešla za maminkou.

,,Jednou z tebe bude úžasný otec"

,,Otec našich dětí a ty bude jejich matka" řekl jsem a políbil ji na rty.

Pak jsme si objednali, já si dal lívance z ovocem a javorovým sirupem a kakao, a rose si dala taky kakao ale s palačinkama. Po chvíli nám to přinesli, my se najedli a pak spokojeně pokračovali v cestě domů.
Domů jsme přijeli něco málo po 10, ale u nás doma se ještě svítilo což je divný...

,,Shawne, Rose! Konečně jste doma, s tatínkem vám chceme něco říct" začala hnedka mamka když nás viděla ve dveřích. Pak jsme šli všichni do kuchyně kde u stolu seděla Aaliyah s mobilem v ruce a taťka který si četl noviny. Mamka do něj drkla aby přestal číst noviny a mluvil na nás.

,,Takže mládeži, tady s maminkou jsem koupily zájezd do Mexika. Bude to naše rodina dovolená. A ty Rose jedeš taky! Patříš do rodiny Mendesů" oznámil nám taťka a všichni tři (Aaliyah, Rose, Shawn) jsme na něj koukali s otevřenou pusou.

,,A-ale vždyť já nejsem vaše rodina, takže bych měla zůstat dom-"

,,Rose, patříš k nám. Patříš hlavně tady tomuto člověku, který nám do rodiny přivedl úžasnou mladou dívku. Proto jedeš s námi a už nechci nic slyšet"

------------------------------------------------

Hello everybody! Je tady nová kapitola, doufám že se vám líbí❤

Věnováno: _l_o_v_e_777 ❤❤

Love you all💜

Michaela🌸

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Where stories live. Discover now