10./JSME SPOLU!

2K 65 9
                                    

Pohled Rose:
Shawn mi řekl že mě miluje. Když mi to řekl, něco se ve mě zlomilo. Měla a mám pocit že mě někdo má rád a že má cenu pro něho tady být. Když jsme šli společně z restaurace tak si se mnou propetl prsty a hrdě s úsměvem na tváři vyšel z restaurace. Tam na nás opět čekám Andrew s Jakem a všichni čtyři jsme odjeli na hotel. Zítra máme koncert, je to divný ale těším se! Fanoušky Shawna jsem si zamilovala, jsou úžasní a doufám že i oni mě přijaly.

Na hotel jsme přijeli krátce po 11. hodině večer, a já byla pěkně unavená. Když jsme došli na pokoj v ruku v ruce tak jsme se rozdělili. Já šla do sprchy a on šel na postel s tím že jde na mobil. Já si šla dát teplou sprchu.
V koupelně jsem se vysvlékla že šatů a z vlasů jsem si udělala drdol. Zalezla jsem do sprchového koutu a pustila teplou vodu. Teplé kapičky vody mi padaly na odkrytou kůži, voda krásné zhřála. Miluju teplé sprchy, dneska to byla jediná věc kterou jsem potřebovala.
Po dlouhé sprše jsem vylezla a oblékla jsem si obyčejné dlouhé černé tričko a vyšla z koupelny. Hnedka jak mě zaregistroval Shawn zvedl se z postele a odešel směrem do koupelny. Já si chtěla jít lehnout ale nebyla jsem si jistá jestli se mnou bude chtít být v jedné posteli... Takže jsem si sedla na křesélko a vytáhla mobil. Ten byl zahlcený zprávami z Instagramu, Twitteru a Snapchatu.

Na Twitteru jsem si všimla jednoho tweetu od Shawna:
shawnmendes: I'm in Paris, with my little princess❣ we look forward to tomorrow's concert!
Ty komentáře pod tweetem byly velice zajímavé. Ale neměla jsem moc náladu je číst. Byla jsem unavená a Shawn stále nevylezl ze sprchy.
Po 20 minutách čekání konečně vylezl a já k němu pricupitala. Jenom se na mě vystrašeně podíval.

,,Rose, jestli se chceš zeptat na to co myslím. Tak-" nedořekl to, protože mě vyzvedl do vzduchu a šel se mnou k posteli kde má následně do ní ,,hodil" a lehl si vedle mě.

,,Aha, tak ok. Jinak četl si ty komentáře i tvého tweetu?" začala jsem konverzaci.

,,Ne-e nečetl, chtěl jsem počkat na tebe" řekl a dal mi malou pusu na nos.

,,A kohopak si myslel tou malou princeznou?"

,,No tak je menšího vzrůstu, má hnědé krásné vlasy, krásné hnědé karamelky které miluju... A právě leží vedle mě a usmívá se a já jí moc miluju"

,,Já nejsem tak malá! A ta malá a brunetka si vzkazuje že tě miluje"

,,Dobře, a dá mi malá princezna pusu?" řekl a já mu dala pusu na tvář.

,,Alee, já nejsem malý kluk, dáš mi pusu? Nebo ji mohu dát ja?" odpověděl naštvane a já naspulila rty na náznak toho že mě může dát pusu. Tu mi taky dal, byl to polibek plný lásky a vášně.
Potom se odtáhl a já se na něj zase usmála jako on na mě.

,,Miluju tě" řekla jsem

,,Já tebe taky lásko" odpovědel mi a opět mi dal pusu.

,,Dobrou noc, ovečko"

,,Dobrou noc, princezno" po tomto 'rozhovoru' jsem se snažila usnout, ale po chvíli se kolem mého pasu obmotaly silné ruce které si mě přitáhly k sobě víc a ten někdo mi dal malý polibek do vlasů. V takovéhle pozici jsme oba usly.






Hello everybody! Mám pro vás jednu dobrou zprávu! Přísahám že dneska v noci kolem 22:00 budu psát novou kapitolu. To znamená že by měla vyjít kolem 23.hodiny večer a půl jedenácté večer. Takže si nastavte budíky guys!
Michelin🕯💫☘

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Kde žijí příběhy. Začni objevovat