11./Koncert, oznamuju vám....

1.7K 61 5
                                    

Pohled Shawna:
   Včera večer jsme spolu usly v objetí. Byl to krásný pocit usínat s holkou kterou miluju. Dneska je ten koncert a já mám v plánu to oznámit veřejnosti pokud s tím bude souhlasit Rose. Ráno jsem se probudil a otočil jsem se na druhou stranu kde jsem spatřil v klidu podřimuje moje princezna. Jelikož jsem velice hodný chlapec tak jsem se k ní lehce nahnul a jemně ji začal budit. Dal jsem jí malou pusu na tvář a pak s ní jemnounce zaklepal.

,,Lásko moje, měli bychom vstávat"
Nic.

,,Rose, moje nejmilejší, opravdu bychom měli vstávat"
Nic.
Teďka mě napadlo že bych mohl skusit něco jako v šípkové růžence... Takže jsem se k ní nahnul víc a políbil ji. Díky tomu se oklepala a pak otevřela oči a já se opět mohl potopit do těch jejich karamelek. Usmála se na mě a opětovala mi pusu kterou jsem ji dal.

,,Dobré ráno princezno"

,,Dobré ráno můj princi"
Řekla a zase na mě usmála.
Potom jsme si ještě povídali o dnešním koncertu a četli komentáře u posledního tweetu. Když jsme se konečně uráčili vylést z postele tak jsme šli obléct. Ona si nabrala oblečení z kufru a zmizela v koupelně. Já si šel vzít černé kalhoty a bílé tričko, přes sebe jsem ještě přehodil koženou bundu a mohl jít. V tu chvíli vysla z koupelny Rose, na sobě měla černé legíny s dlouhým bílím tričkem a nápisem: No boyfriend, no problem a také koženou bundou, tak krásně k sobě ladíme... Řekl jsem si pro sebe a šel za ní. Ona nás zatáhla k zrcadlu kde jsme udělali boomerang a k tomu napsala: good morning everybody 💕 a poslala to na Story.

Pak jsme spolu v ruku v ruce šli na snídani. Já si dal bílý jogurt s medem, ovocem a müsli a ona si dala lívance. Sedli jsme si ke stolu a chtěli se pustit do jídla když k nám přišli dvě holky cca 13,14 let. Měli úsměv od ucha k uchu a my čekali co z nich vyleze.

,,Ahoj nechceme rušit ale neuděli byste si s námi fotku a podpis?" řekla jedna a usmála se.

,,Jasný, tak já vás vyfotím" řekla Rose a zvedla se s tím že to vyfotí ale....

,,No my bychom chtěli fotku s obouma a naši rodiče řekli že nás klidně vyfotí, támhle sedí!" ukázala na pár sedící úplně vzádu a mávala na mě aby šli k nám. Tam si s námi udělali fotku a odešli.





Je něco kolem sedmi a nám začíná za půl hodiny koncert. Rose se hrozně těší ale ona zase přijde až při písní Perfectly Wrong. Je to naše píseň kterou zpíváme spolu jako Imagination, Never Be Alone, Nervous a Like to Be You. Ostatní písně jsem navrhla já aby zůstala po zbytek koncertu a zpívala se mnou. Teďka akorát jdu na pódium, už od schodu je slyšet hrozny křik fanoušků. Mám je rád, jsou moje druhá Rodina.

Teďka přišla řada na Rose.

,,Takže lidi, teďka bych rád přivítal jednu úžasnou osobu která mě toho strašně moc naučila. Prosím přivítejte Rose!" všichni začali tleskat a křičet dokud nepřišla ona. Ona moje princezna.

,,Ahooooj!!!" zakřičela do mikrofonu
Pak jsme společně zazpívali pár písniček a přišlo na otázkovou chvíli, (víte co myslím). Pár lidí se hlásilo a k nim zašla Rose s mikrofonem.

,,Tak jaká je tvoje otázka princezno?"

,,Vy spolu chodíte?" ptala se malá holčička a měla taková roztomilý slabounký hlásek. Rose se na mě podívala abych ji odpovědel já.

,,Ano, já a Rose tvoříme pár" řekl jsem a tím pádem se v hale ozval křik a většina holek začala ukazovat srdíčka. Mám je rád jsou jako moje rodina. I rose je teďka kus moji rodiny.
Pak bylo ještě pár otázek a potom poslední písnička a pak konec koncertu. Byl to nezapometulný koncert, jak pro mě tak pro Rose, která mi zase usla v autě na rameni.






Hello everybody! Tak jak jsem slíbila tak jsem udělala napsala jsem vám ještě jednu kapitolu! Doufám že se vám líbí 😻
Netuším jestli zítra budu psát novou kapitolu, kdyby jste chtěli tak mi napíšete do komentářů 😻💕
Jinak moc vám děkuji za hlasování a úžasný ohlasy 😻
Miluju vás💫
Michelin🕊🕯

18:30 pm {s.m.} ||DOKONČENO||Where stories live. Discover now