MALFIDUS?!

4.6K 84 22
                                    

Heyy ga maar snel lezen!
(O en ze zitten nu in de trein)

Pov Hermelien
We zitten met zijn vijven in de coupé. Ginny, Sarah en ik op de ene bank en Harry en Ron op de andere. Ginny leest de ochtendprofeet. Harry en Ron spelen tovenaarsschaak. Ik blijf het maar een wreed spel vinden. Sarah staart dromend naar buiten. Ik lees een boek. Het is heel stil in de coupé.

Pov Sarah
Ik kijk naar buiten. Het regent. Ik hoor de deur van de coupé open gaan. "Sarah wij gaan wat lekkers kopen wil je ook wat?" "O nee hoeft niet hoor!" Harry, Ron, Ginny en Hermelien lopen de coupé uit. Nu zit ik alleen. De deur van de coupé gaat nog een keer open. Ik kijk weer op. Ik had verwacht dat het Ron was die zijn geld is vergeten. Maar in de deuropening staat een jongen met blond haar en grijze ogen. Malfidus! "Wat doe jij hier?" "O gewoon even kijken of er nog plek is. En zo te zien zit het modderbloedje alleen." Ik sta op en wil hem een klap geven als hij mijn pols vastpakt. Hij duwt mij tegen de muur van de coupé. Hij houdt met één hand mijn twee handen vast en met de andere mijn nek. Ik krijg bijna geen adem. Ik kijk naar de coupé deur. Er is niemand in de gang.

Ik val flauw. Het laatste wat ik zie is een boze Harry in de deuropening en Malfidus die mij los laat.

Pov Harry
Ik loop terug naar de coupé. Ik zie dat Malfidus Sarah bij haar nek tegen de muur drukt. Ik loop boos de coupé binnen. "Malfidus!" Malfidus kijkt om en laat haar los. Hij loopt de coupé uit. Sarah zakt in elkaar op de bank. Hermelien, Ginny en Ron lopen de coupé binnen. Ze zien er geschrokken uit.

Pov Hermelien
"Wat is er gebeurt?!" Vraag ik. "Malfidus..." Zegt Harry. "Ron, Gin loop naar Fred en George misschien hebben zij iets!" Ze lopen weg. Ik kijk angstig naar Sarah.

Pov Sarah
Ik ben weer een tijdje bij bewustzijn. Ik loop nu de grote zaal uit. We hebben net het feestmaal gehad. Ik heb de sleutel voor mijn kamer gekregen van Anderling. Ik loop door de toren. ik zie de ingang van mijn kamer. Het is een prachtig beeld. Ik kan alleen niet zo goed zien wat voor dier het is. Ik zeg het wachtwoord: Felix de Fenix. Ik loop de woonkaner binnen. Het is prachtig! Ik kijk naar mijn sleutel. Deur links staat er op. Ik ga naar de linkerdeur. Ik doe hem open. 'MALFIDUS!?"

I want you! #1 - A Hogwarts love storyWhere stories live. Discover now