Het is voorbij!

2.2K 53 18
                                    

Heey, sorry dat ik zo lang niet heb geupload! Ik had het erg druk met school en Sinterklaas!
Xxx SietskeMalfoy

Pov Sarah
"Niet zo erg?!" Hermelien komt aanlopen. "Het is heel erg! Je moet het melden! Dan kan Malfidus opgepakt worden!" Ik kijk van Hermelien naar Draco. Hij kijkt naar de grond. Mevrouw Wemel komt aanlopen met thee. "Drink je thee op en ga dan maar slapen! Dan voel je je morgen een stuk beter! Sarah brengt je zo wel naar je kamer!" Zegt ze tegen Draco.
Als hij zijn thee opheeft neem ik heb mee naar boven. "Je slaapt met mij in de logeerkamer" Ik wijs naar de deur aan het einde van de gang. Harry slaapt bij Ron en Hermelien bij Ginny want Mevrouw Wemel wilde niet dan er dingen zouden gebeuren als je begrijpt wat ik bedoel ;).

*Volgende morgen*

Ik word wakker. Ik zie dat Draco niet meer op zijn bed ligt. Ik loop naar beneden. Daar is hij ook niet! Ik doe mijn schoenen en jas aan en ik loop naar buiten. Ik zie Draco bij een boom zitten. Ik loop naar hem toe. "Drac wat is er aan de hand?" Hij wil verschijnselen maar ik weet nog net zijn hand te pakken. Ik verschijnsel mee. We staan in de verdonkeremaansteeg. Draco rent weg. "Draco! Draco!" Ik ren hem achterna. "Draco Lucius Malfidus! Blijf staan!" Hij draait zich om en kijkt me verbaast aan.

Pov Draco
Haar ogen spuwen vuur. Ze pakt haar staf en schreeuwt "Paralitus!" De spreuk mist me op een haar na. Tranen lopen over haar wangen. Ik verschijnsel.

Pov Sarah
Hij is weg. Tranen rollen over mijn wangen. Ik verschijnsel naar het nest. Hermelien komt aanrennen. "Wat is er gebeurt?" "Maak je maar geen zorgen Lien het is voorbij!" Ik loop langs haar naar mijn kamer. Ik ga op bed liggen en ik val in slaap.

*Een maand later*
Pov Hermelien
Ik loop naar beneden. Het ontbijt staat al op tafel. De ochtendprofeet licht naast mijn bord. Ik lees de voorkant. Lucius Malfidus naar Askaban! Hij was de laatste dooddoener. Het is nu echt over. Het voelt raar. Ik hoef nu niet meer bang te zijn! Eindelijk kan ik weer normaal over straat. Zonder bang te hoeven zijn voor alles wat kan gebeuren. Laat ik daar eens goed gebruik van gaan maken! "Gin, Saar? Zullen we gaan shoppen?" "Ja!" We verschijnselen naar de wegisweg.

*Drie uur later*
Pov Sarah
"Ik moet nog wat halen in de galen in de verdonkere maansteeg. Eigenlijk heb ik niks nodig maar ik wil Draco tegenkomen. Ik mis hem gewoon zo erg. Elke dag denk ik aan hem. Ik zie blond haar nog net de hoek om gaan. Dat is Draco! Ik herken hem meteen! Ik ren achter hem aan. "Draco!" Hij draait zich om. Ik kijk naar zijn armen. Er staan allemaal witte streepjes op. Littekens! "Draco wat heb je gedaan?" "Gaat je niks aan modderbloedje!" Nu ben ik echt boos. Ik pak mijn staf en loop op hem af. "Jij noemt mij geen modderbloedje!" Ik zie angst in zijn ogen. Ik doe wijn staf weer in mijn zak en ik wil weglopen maar Draco pakt mijn pols. Ik kijk hem aan. "Sorry!" Hij laat me los en loopt weg. Ik sta nog tien minuten zo. Stokstijf stil. "Draco!" Schreeuw ik. Natuurlijk heeft het geen zin want hij is al tien minuten geleden vertrokken. Ik pak mijn spullen en ik verschijnsel. Niet naar het nest! Nee, naar huize Malfidus.

I want you! #1 - A Hogwarts love storyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu