Wat?!

4.4K 83 21
                                    

Heyy lezers, sorry van die titel ik kon geen andere bedenken!

Pov Draco
Ik zit op mijn bed. Ik heb al mijn spullen al een plekje gegeven als de deur open gaat. "MALFIDUS?!" Ik zie de verbaasde blik van Jones. "Malfidus wat doe jij nou hier?" Vraagt ze met een kwaade ondertoon in haar stem. "Nou gewoon dit is mijn kamer!" Zeg ik kwaad. "Jouw kamer?!" "Ja mijn kamer!" Ik laat de sleutel zien. Ze doet het zelfde. "Wacht... Dat betekent dat we kamergenoten zijn!" Ik hoor in haar stem een beetje angst. Ik grinnik. Dan word ik weer kwaad. "IK GA ECHT GEEN KAMER DELEN MET EEN MODDERBLOEDJE!" Schreeuw ik. Haar angst verdwijnt en maakt plaats voor woede. "NOEM ME NOOIT MEER MODDERBLOEDJE!" Schreeuwt ze terug. "Ik bepaal zelf wat ik doe!" Ze loopt op me af en wil me een klap geven. Ik pak haar pols en geef haar een knietje in haar maag. Ze piept. Ik laat haar los en ze loopt zwijgend de kamer uit. Als ze de deur dicht wil doen vang ik een glimp op van een betraand gezicht. Ik grinnik. "Dom modderbloedje!" Mompel ik.

Pov Hermelien
Ik kijk rond. Mijn kamer is prachtig! Mijn muren zijn rood met gouden strepen. De kleuren van Griffoendor. Ik wil opstaan maar dan vliegt de deur open. Een huilende Sarah stormt mijn kamer binnen. Ze gaat naast me zitten. "Het wat is er gebeurt?" Vraag ik. "Malfidus en ik zijn kamergenoten!" "Nee toch?" "Jawel! En hij zij dat hij niet met een modderbloedje op één kamer wil slapen. En ik werd boos omdat hij modderbloedje zei en ik wou hem een klap geven toen gaaf hij me een knietje in mijn maag!" Zegt ze snikkend. "O gaat het wel?" "Ik voel me alleen wat misselijk!" "Nou je ziet er uit alsof je ieder moment kan gaan overgeven. Ik breng je naar Madame Plijster!"

Madame Plijster komt op een drafje op ons aflopen. "Wat is er gebeurt?" "Sarah heeft een knietje in haar maag gekregen. En ze is erg misselijk!" "Breng haar maar naar een bed dan haal ik een drankje!" Madame Plijster komt aanlopen met een groen drankje. Sarah moet een heel glas opdrinken en dan mag ze gaan. "Sarah we gaan naar Anderling!" Zeg ik. "We gaan er voor zorgen dat je in een ander kamer komt!" "Hey waar gaan jullie heen?" Ginny komt aanlopen. Hermelien verteld het hele verhaal. "Ik ga mee!" Zegt ze.

Pov Sarah (Heyy laat het even weten als jullie het vervelend vinden dat ik steeds van pov verander!)
We lopen met zijn drieën naar Anderling als opeens Omber komt aanlopen. "Wat moeten jullie op dit tijdstip nog in de gangen?!" Vraagt ze streng. Ugh ik heb een hekel aan haar stem! "We moesten naar de ziekenzaal!" Zegt Hermelien. "Nou dat kunnen jullie nu weer terug naar jullie slaapzaal!" Zegt Omber. "We moeten naar Anderling!" Zegt Ginny en ze trekt ons mee zonder iets te zeggen.

Ginny klopt aan bij het kantoor van Anderling. "Juffrouw Griffel, Wemel en Jones! Wat komen jullie doen?" "Professor er is een misverstand!" "Oja wat dan?" "Sarah slaapt op dezelfde kamer als Malfidus!" "O dat is geen misverstand!" "Wat?!" "Ja u hoort mij goed Juffrouw Wemel." "Maar kan Sarah niet met een meisje op de kamer slapen?" "Juffrouw Jones is het enige meisje die klassenoudste is! Wij zien het liefst ook dat meisjes met meisjes slapen maar het kon gewoon niet anders! Ik blijf bij mijn besluit! Welterusten dames." Ze sluit de deur. Beteuterd lopen we naar de leerlingenkamer. "Ik moet hier zijn! Doei meiden!" We zeggen Ginny gedag en lopen naar de kamers van de klassenoudste en hoofdmonitoren.

Als ik de kamer binnen kom ligt Malfidus al te slapen. Ik kleed me snel om en ga ook liggen.

I want you! #1 - A Hogwarts love storyWhere stories live. Discover now