Voldemort

3.2K 59 42
                                    

Heey! Alweer 200 reads! Het gaat zo snel! Xxx SietskeMalfoy

Pov Sarah
We verschijnselen. Ik sta voor een zwarte poort. "Kom mee!" Zegt Draco. "Nee dacht het niet!" Zeg ik."JE KOMT NU MEE!" Schreeuwt hij. Ik word bang van hem en ik loop snel mee. We lopen het tuinpad af naar het huis. Nu ik het zo beter bekijk zie ik dat het het huis uit mijn droom is! Draco klopt op de houten deur. Hij wordt open gedaan. Een vrouw met een schort om staat in de deuropening. Ze buigt. "In de eetkamer..." Zegt ze zacht. Draco loopt naar binnen. Ik loop mee. Hij doet een deur open en we staan in een gigantische kamer. De vloer is van marmer en aan de muren hangt goud. In het midden van de kamer hangt een kroonluchter. Bij de haard staan banken. We lopen door nog een deur. Nu staan we in een bijna evengrote kamer. De vloer is weer van marmer. In het midden van de kamer staat een langwerpige tafel. Er kunnen wel bijna 20 mensen aan. Aan het hoofd van de tafel zit een man met hetzelfde lichtblonde haar als Draco. Zijn haar komt tot zijn schouders. Naast de man zit een vrouw met iets donkerder haar dan Draco. Ze heeft blauwe ogen en ze kijkt ons aan. Tegenover de vrouw met de blauwe ogen zit een vrouw met zwarte krullen. Zij was er bij toen Perkamentus werd vermoord. "Zo Draco..." "Vader..." "Je hebt het meisje!" "Ja vader." "Zo wie mag jij wel niet zijn? Begin met je naam, leeftijd en afdeling!" Zegt de man tegen mij. "Ik ben Sarah Jones, ik ben 16 jaar oud en ik zit in Zwadderich!" Zeg ik trots. "Aha trots op Zwadderich jij bent een waardig Zwadderaar!" Zegt de vrouw met de krullen. "Stil Bellatrix!" "Jones? Ben jij soms familie van Everdina Jones?" Vraagt de man. "Ik weet het niet zou kunnen! Mijn ouders zijn dreuzels!" Zeg ik. "Ik denk het wel! De zoon van Everdina was een snul! Everdina zelf was een volbloed heks van Zwadderich. Ze was kwaad toen bleek dat haar zoon een snul was!" Zegt de man. "Maar ja daar gaat het nu niet over. Jij bent namelijk erg bruikbaar! Dus jij blijft hier! Voor altijd." Draco, de man en de twee vrouwen lachen!

Pov Ginny
Ik zit aan de tafel van Zwadderich samen met Fred. De uilen komen aan vliegen. Een uil laat een brief voor ons vallen. Het is een brulbrief! Ik maak hem open. "GINEVRA EN FRED WEMEL! HOE DURVEN JULLIE IN ZWADDERICH TE ZITTEN?! IK WEET DAT JULLIE ER NIKS AAN KUNNEN DOEN DUS ARTHUR HEEFT ER VOOR GEZORGD DAT JULLIE WEER GRIFFOENDOR ZIJN!" De brief versnipperd zichzelf. Ons uniform veranderd in die van Griffoendor. We halen onze schouders op en gaan aan de tafel van Griffoendor zitten.

*Een week later*

Pov Hermelien
Ik heb Sarah al een week niet meer gezien. Ik maak me zorgen. Het is bijna vakantie en ze zou mee gaan op zoek naar de gruzelementen.

Pov Sarah
Ik zit op mijn kamer. Mijn kamer in in de kelder. Er staat een oud bed en een wc en wastafel. De kamer is vies. Het is eigenlijk een kamer voor huiselven. Malfidus zei dat deze kamer goed genoeg is voor modderbloedjes! Ik zit hier nu al een week en ik verveel me. Ik mocht mijn staf niet eens houden. Er staan drie boeken. Ik lig op bed. Gelukkig is er wel een haarborstel en wassen de huiselven mijn kleding. Ik hoor de deur open gaan. "Fris je op en kom dan naar boven!" Zegt Mevrouw Malfidus. Mevtouw Malfidus is de hele week aardig voor me geweest. Ze gaf me boeken en ze bracht me het eten. Ik was mijn gezicht, ik kam mijn haar en ik loop naar boven. Aan de lange tafel zitten nu veel mensen. Aan het hoofd van de tafel zit een man met een witte huid en rode ogen. Hij heeft geen neus. Voldemort!

"Zo zo kijk eens aan. Daar is de vriendin van Potter!" Zegt de man. "Ga zitten!" Ze
Beveelt hij. Ik ga ik de stoel in de hoek van de kamer zitten. Ik zie dat Draco naar me kijkt. "Oké nog even over Potter. Potter zijn vrienden hebben iets wat ik niet heb..." "Ja een neus!" Roep ik er doorheen. Iedereen kijkt me aan. Een paar mensen grinniken. "Crucio!" Schreeuwt Voldemort. Ik schreeuw het uit van de pijn. "Hoe durf jij vies modderbloedje zo over mij te spreken?! En je bent ook nog eens van Griffoendor!" Schreeuwt Voldemort. "Mijn heer ze is een Zwadderaar!" Zegt Bellatrix. Voldemort blijft vloek vasthouden. Het word steeds erger. Ik heb het gevoel alsof ik doodga. Ik zie dat Draco bang naar me kijkt. Opeens staan Harry, Ron en Hermelien in de kamer. Ze zien me niet. Alles word zwart.

Ik doe mijn ogen open. Meteen gaat er een pijnscheut door mij heen. Ik lig op de grond. Ik kijk omhoog. Ik zie een man met zijn toverstok op mij gericht. Hij doet crucio. Ik schreeuw het uit. Ik zie Draco staan. Hij kijkt wanhopig. Harry, Ron en Hermelien zie ik nergens. Ik stop me schreeuwen. Dat helpt ook niet echt mee. Ik maak wel de hele tijd schok bewegingen. Ik zie Draco weer zitten. Er loopt een traan over mijn wang. Ik snik. "O kijk is het modderbloedje is gebroken!" Iedereen begint te lachen. "En heb je wat te zeggen?" Vraagt Voldemort. "W-waar is H-harry?" Vraag ik zacht. "Potter?" "H-hij was hier..." Zeg ik zacht. "Nee hij was hier niet! Stop met martelen straks is ze zo gek dat ze ons geen informatie kan geven!" Zegt hij. Ik huil. Alles wordt zwart.

Ik word wakker. Ik lig op het bed in de kelder.

I want you! #1 - A Hogwarts love storyWhere stories live. Discover now