Marteling

3.1K 56 19
                                    

Pov Sarah
Ik blijf maar aan de blik op Draco's gezicht denken. Ik wil opstaan maar er gaat een pijnscheut door me heen. Op dat moment gaat de deur open. Mevrouw Malfidus komt binnen. Ze vangt me op. "M-mevrouw..." Weet ik uit te brengen. "Noem me maar Narcissa!" Zegt Mevrouw Malfidus. "Ik heb met Lucius gesproken en je krijgt een echte kamer! Loop maar mee!" Zegt Narcissa. Ik loop achter haar aan.

Als we boven zijn wijst ze me een kamer aan het eind van de gang aan. "O en trouwens je mag nu in het hele huis komen!" "Dankuwel!" Zeg ik. Ze geeft me een knuffel. Ze tovert me schoon en ze loopt weg. Ik open de deur. Het is een mega kamer met een tweepersoonsbed! Ik ga op het bed zitten. Ik kijk eens goed ronden ik loop de gang op. Ik bots tegen Draco aan. Hij kijkt me even aan en trekt me dan mee een kamer in. "Het spijt me!" Zegt hij. En hij loopt weg. Voordat hij wegliep had hij iets in mijn zak gedaan. Mijn toverstok! Ik ren snel naar de voordeur en ik maak hem open. Ik ren naar buiten en ik verschijnsel zo snel als ik kan.

Ik lig op de grond. Ik was te zwak om te verschijnselen. Er komt een vrouw aanlopen en alles wordt zwart.

Ik open mijn ogen. Ik lig in de ziekenzaal. Anderling en Hermelien zitten naast me. "Madame Plijster ze is wakker!" Roept Hermelien. Madame Plijster komt aanlopen. Ze geeft me een drankje. Ik voel me al wat beter. "Wat is er gebeurt? Je was bijna twee weken weg!" Vraagt Anderling. "In huize Malfidus. Ik was ontvoerd. Ik ben gemarteld." Vertel ik. Anderling kijkt me geschokt aan. Ik vertel nog wat details.

*Een dag later*

Pov Sarah
Ik pak mijn koffer in. De trein vertrekt zo. Ik loop samen met Ginny en Hermelien naar de trein. Hermelien en ik gaan de eerste paar weken bij Ginny logeren. Harry komt ook. We zoeken naar een coupé. "Ginny? Hermelien? Kunnen we jullie even spreken?" Het zijn Ron en Harry. "Ga maar!" Zeg ik. Ik loop door. Ik voel opeens een hand op mijn mond. Ik word mee getrokken een coupé in. Draco staat voor me. Zijn vrienden houden me vast. "Wat moet je Malfidus?" Vraag ik. "Jij gaat mee naar mijn huis!" Zegt hij. "Dacht het niet!"Ik wou weglopen maar Korzel en Kwast hadden me nog vast. Ik begin Malfidus te schoppen. Hij geeft me een klap. Ik stop gelijk. "Paralitis!" Ik ben verlamd. Ik lig op de bank en ik hoor hoe Malfidus met Korzel en Kwast praat. Ik hoor iemand binnenkomen. Ze schreeuwen mijn naam. Ik kan ze niet zien. "Enervatio!" Hoor ik opeens. Ik kan weer bewegen. Ik zie Ron, Harry, Hermelien, Fred en Ginny staan. Fred heeft Malfidus vast, Harry heeft Korzel vast en Ron Kwast. Hermelien en Ginny helpen mij overeind. We laten Malfidus, Korzel en Kwast achter en lopen de coupé uit. Ik geef Fred een knuffel. Ik heb hem twee weken niet gezien maar hij blijft toch mijn vriendje.

*Een week later*

We zitten met zijn allen aan tafel. Morgen is de bruiloft van Bill en Fleur. Ik heb er zin in. Luna komt ook.

*De volgende dag*

Vandaag is de bruiloft. Ik draag een groene jurk die tot mijn knieën komt. Groen is mijn kleur. Hermelien draagt een rode jurk en Ginny een witte jurk met zwart kant.

Fleur en Bill zijn net getrouwd. We zijn nu aan het dansen. Opeens valt er een witte bol naar binnen. "Het ministerie is gevallen! De minister is dood!" Er komen dooddoeners binnen. Iedereen rent en gilt. Hermelien heeft haar tas gepakt en ze zoekt Ron en Harry. Ze heeft ze gevonden. Ik probeer haar hand te pakken maar ik word vastgepakt door een dooddoener. Voordat ik het weet zijn Hermelien, Ron en Harry verschijnselt. De dooddoener die mij vast heeft verschijnselt ook. Ik sta weer voor de poort van huize Malfidus. We lopen naar binnen. Lucius doet de deur open. "Zo je bent nu dus toch hier!" Zegt hij. Daarna lacht hij kort. Ik word meegenomen naar de eetzaal. Ik zie alle dooddoeners zitten. Ik word verlamt en ik zweef boven de grond. Ik zie dat Sneep ook aan de tafel zit en Draco ook. Hij lacht vals. Boven de tafel zweeft Professor Bingel. Zij geeft dreuzelkunde op Zweinstein. Ze kijkt me aan en schrikt. "L-l-laat h-haar g-gaan" Zegt ze dapper. Voldemort is daar niet zo blij mee. "Avada Kedavra!" Schreeuwt hij. Ze valt dood op de tafel. Een slang komt op haar af en eet haar op. Het is erg onsmakelijk. "Ik wil jullie voorstellen aan Sarah Jones! Jones is een modderbloedje! Ze kan ons informatie geven over de verblijfplaats van Potter!" "Enervatio!" Schreeuwt Voldemort. Ik kan weer bewegen. "Ze kan ons informatie geven dus we vermoorden haar niet! We mogen haar alleen martelen! Crucio!" Ik schreeuw het uit van de pijn. "Waar is hij?!" "Ik zeg niets!" Hij maakt de pijn erger. Ik houd mijn lippen stijf op elkaar. Hij maakt de pijn nog erger. En erger. Ik zeg nog steeds niets. Ik kijk naar Draco. Ik zie dat hij bewonderd hoe lang ik het vol houd.

*Bijna drie maanden later*

Ik word elke dag gemarteld. Maar ik heb niks verteld. De eerste twee weken waren zwaar maar ik ben nu bestand tegen de pijn. Ik voel bijna niks meer maar ik doe alsof. Straks gaan ze me nog snijden of erger. En nog erger ik denk dat Draco me door heeft. Wat als hij het verklikt aan zijn vader. Dan ben ik er geweest. Maar ja ik ga nog liever dood dan dat ik mijn vrienden verraad en dat zij dood gaan!

"Meekomen Jones!" Het is Bellatrix. Ik loop achter haar aan. Daar komt mijn portie martelingen van vandaag. "Sectumsempra!" Ik val op de grond. Ik bloed helemaal leeg. Het doet veel pijn. "Crucio!" De pijn is erger dan ooit. "Avada Keda..." "O-oke ik p-praat!"De pijn is te erg. "Vertel!" Schreeuwt Bellatrix. Op dat moment komen bloedhonden binnen. Ze hebben Harry,Ron en Hermelien bij zich. Harry is geraakt met een striemvloek. Waarschijnlijk Hermelien zodat de bloedhonden hem niet zullen herkennen. "SARAH!"Schreeuwt Hermelien. Ze wil naar me toe rennen maar ze wordt vastgepakt door een bloedhond.

I want you! #1 - A Hogwarts love storyWhere stories live. Discover now