Amortentia

3.7K 59 93
                                    

Heey
OMG 100 reads! Thx!

Q&A (Stel je vragen in de comments!)

Q: Fav Harry Potter ship?

A: Dramione!!!💖💖💖 Maar ik vind Blinny ook geweldig!

Q: Fav HP boek/film?

A: Boek: Harry Potter en de Vuurbeker! Film: Harry Potter en de Halfbloed Prins!

~

Pov Sarah
Ik word wakker. Draco staart me aan. Als ik hem aankijk kijkt hij snel weg. Hij loopt de badkamer in. Ik kleed me aan en kam mijn lange haren. Als ik me omdraai zie ik dat Draco naar me aan het kijken was. Alweer!

Ik loop samen met Harry en Hermelien naar de les. Harry en Hermelien gaan samen zitten. Ze geeft me een knipoog. Draco komt de klas binnen. Hij gaat naast me zitten. Ik bloos.

Ik krijg een briefje toegeschoven. Zie ik je na de les? Ik kijk naar Draco. Ik knik. Hij glimlacht.

Na de les loop ik samen met Draco naar buiten. We gaan zitten op een bankje voor het meer. Ik kijk in Draco's ogen. Hij lacht. Ik druk mijn lippen op de zijne. Ik open mijn mond. Zijn tong komt naar binnen. "GATVERDAMME!" We trekken ons snel terug. Daar staat Ron. "Je had het belooft!" Schreeuwt hij. "Nee dat had ik niet! Je liet me niet eens uitpraten. En bovendien jij heb geen invloed op mijn liefdesleven!" Schreeuw ik terug. En ik loop boos weg.

Ik loop naar het toilet. Net voor het toilet word ik tegengehouden. "Zo zo kijk eens aan. Daar hebben we een modderbloedje. Waar is Griffel je modderbloed vriendin?" Een paar Zwadderaars staan voor me. Ik wil doorlopen maar ik word tegengehouden. "Niet zo snel!" Ze beginnen me te trappen. Ik val op de grond. Er komt een jongen met een mes voor me zitten. Hij doet me pijn. Ik schreeuw maar iemand legt zijn hand op mijn mond. Ik raak bewusteloos. Al ik weer bijkom zit er een andere jongen voor me. Hij slaat me in mijn gezicht. Daarna brengt hij zijn lippen naar de mijne. Hij kust me. Laat hij me zweven. Hij gooit me op en neer. "HELP!!!" Roep ik. Dan word alles zwart.

Ik word wakker. Ik lig in de ziekenzaal. Draco zit naast me. Hij kijkt naar me. "Madame Plijster ze is wakker!" Roept hij. Madame Plijster komt aanlopen. "Drink dit!" Zegt ze. Ik drink het glas leeg. Ik voel me gelijk een stuk beter! "Denk je dat het gaat?" Vraagt ze. Ik knik. Draco en ik lopen naar de grote zaal. Draco gaat naar de Zwadderich tafel en ik ga bij Griffoendor zitten. Ik pak een cracker. "Heey hoe gaat ie nu?" Ginny komt naast me zitten. "Wel goed..." Zeg ik.

*In de zomervakantie (Vijf maanden later)*

Pov Sarah
Laatst was het Draco zijn verjaardag. Ik heb hem een kaart gestuurd. Als ik een cadeau zou sturen zouden zijn ouders vragen van wie hij het had gekregen. Draco had dat me zelf verteld. Ron heeft ondertussen geaccepteerd dat Draco en ik samen zijn. Draco en ik zijn volgend jaar ook geen klassenoudste meer en Hermelien is ook geen Hoofdmonitor meer. We logeren met zijn allen in het nest. Het nest is beschermd met spreuken omdat Voldemort steeds krachtiger wordt. Ik heb nog geen brief van Draco gekregen.

"Hey Sarah er is post voor je!" Dat was Fred. Ik pak de brief aan.

Jones,
Het is uit.
Ik was onder invloed van Amortentia.
In Zweinsveld had iemand het toegediend. Toen ik mijn huis binnen kwam werd de drank vastgesteld door een spreuk. Ik heb nooit van je gehouden vies modderbloedje! Mag ik daar duidelijk in zijn!
Malfidus

Er lopen tranen over mijn wangen. "Wat is er?" Ginny en Hermelien komen binnen. Ik laat hun de brief zien. "Dat meen je toch niet?!" Schreeuwt Ginny. Fred pakt de brief en leest hem. Hij geeft me een knuffel. Ron en Harry komen naar beneden. "Wat is hier aan de hand?" Vraagt Ron. Fred geeft de brief aan Ron en Harry. "WAT?!" Schreeuwt Ron.

Nadat er nog een paar mensen de brief hadden gelezen. Onderanderen Mevrouw Wemel, Tops en Fleur. Zitten Ginny, Hermelien, Fleur en ik op de bank. Fleur heeft een arm om mij heen geslagen. "Iet komt wel goed!" Zegt Fleur. (*Probeerde effe een Frans accent*)

Weer een nieuw hoofdstuk! Misschien een beetje kort...
Ik hoop dat jullie hem leuk vinden!

Wat willen jullie dat er wel gaat gebeuren?

Wat willen dat jullie er niet gaat gebeuren?

Xxx SietskeMalfoy

I want you! #1 - A Hogwarts love storyWhere stories live. Discover now