Ontvoerd

2.5K 52 12
                                    

Heyy, alweer 800 reads! Thx!
Sorry dat ik zo lang niet geupload heb! Ik was ziek! En dan denk je vast: Maar je was ziek dan zat je thuis en had je genoeg tijd! Nou nee ik was zodanig ziek dat ik alleen lamlendig in bed kon liggen en met mijn stem die half weg is lachen om Friends. En dan wat eten wat ik daarna weer uitkots! Ik had gewoon zin om naar school te gaan!
Xxx SietskeMalfoy

Pov Sarah
Ik verschijnsel naar het nest. Het is alweer s'avonds. Ik heb vandaag in Londen rondgehangen. Ik klop op de deur. Ginny doet open. "Sarah!" Ze geeft me een knuffel. Ik loop achter haar aan naar binnen. Harry zit op de bank. Ginny en ik gaan naast hem zitten. Mevrouw Wemel komt aanlopen met warme chocolademelk! George komt naar beneden lopen. "Ik zou Ron en Hermelien maar niet storen!" Zegt hij. "Wat is er dan?" Vraag ik. "Loop maar naar boven! Je hoort het gekreun al op de overloop!" Zegt George. "Ehhh oké......." Ginny en ik kijken elkaar aan. We moeten lachen. "Wat is er zo grappig?" "O nee niks meiden dingen!" "Zo Sarah hoe was het met Malfidus?" Vraagt George. "Toen we waren aangekomen ben ik een nachtje blijven slapen en daarna ben ik gelijk naar mijn ouders gegaan." "O ok!" Het onderwerp veranderd al snel naar zwerkbal. Opeens komt Ron de trap af lopen. Hij draagt alleen een badjas. Hij is helemaal bezweet! Ginny en ik kijken elkaar aan en we proesten het uit. "Sorry je ziet er gewoon zo raar uit!" Zegt Ginny als Ron ons raar aankijkt. "Zo was het leuk met Lien?" Vraagt Harry. Ron wordt roder dan zijn haar. Ginny en ik gaan harder lachen. Dan krijgt Ron zo'n blik dat je gelijk zit dat hij zich schaamt. We gaan helemaal stuk. Gewoon om hoe hij kijkt. Ron loopt door naar de badkamer. Hermelien komt aanlopen. Ze is al aangekleed. Ze loopt op ons af en ze geeft me een knuffel. Ik had Ginny en Hermelien een uil gestuurd over dat ik mijn familie ging opzoeken. "Hey Saar hij was gewoon van schaamte vergeten dat hij boos op je was!" Zegt Ginny. We moeten lachen.

We zitten op onze bedden. Vannacht slapen we met zijn drieën op Ginny's kamer. We kletsen. Ik vertel over mijn familie en over dat ik niet in de dreuzel wereld hoor maar dat toen ik op bezoek kwam mijn ouders dachten dat ik weer bij hun kwam wonen. "En wat ging je doen toen je terug kwam van je ouders.?" Vraagt Ginny. "Gewoon naar Londen!" "En waar sliep je?" Vraagt ze. "In de lekke ketel!" "Je liegt!" "Hoe kom je daar nou bij?" "Ben je in de wegisweg geweest?" Ze negeert mijn vraag. Dit begint verdacht veel op een overhoring te lijken. "Ja ik ben in de wegisweg geweest!" Zeg ik. "Ben je iemand tegen gekomen?" "Nee" "Rictusempra!" Ik begin te lachen. Ginny heeft een kietelspreuk afgevuurd. "Vertel de waarheid!" "Oké ik kwam Malfidus tegen!" Zeg ik. Het kietelen houd op. Ik lach wel nog na. "Malfidus?" "Ja!" Ik had het nu toch al verteld. "En gingen jullie nog iets doen samen?" "We hebben wat gepraat en ik ben daarna bij hem blijven slapen." Meer krijgen ze niet te weten. Ik ga echt niet vertellen dat Draco en ik ehem ja ehm. Nou in ieder geval krijgen ze het niet te weten! "Maar ik ga slapen!" Ik draai me om en ik doe mijn ogen dicht. Ik heb nog met kunnen zien dat Ginny en Hermelien elkaar grijnzend aankijken.

*De volgende morgen*

Ik word wakker. Ik doe mijn ogen open en ga recht op zitten. Ginny en Hermelien zitten al recht op. Ze kijken me aan. "Jij en Malfidus hebben een relatie toch?" "Nee hoe kom je daar nou bij?" "Echt niet?" "Nee eh nou ehh..." Ginny gaat zich er nu mee bemoeien. "Oké we weten dat jij en Malfidus 'het' hebben gedaan!" "Echt waar? O...." "Ja en jullie hebben een relatie!" "We hebben geen relatie!" "Wat?!" Ginny pakt mijn pols. Ze verschijnselt naar het huis van Draco. Ze klopt op de deur. Draco doet open. Hij kijkt verbaasd. "Sarah moet je wat vertellen!" Zegt ze en ze verschijnselen weer. Ik heb pas door dat we verschijnselt zijn als ze alweer weg is. Ik ontwaak uit mijn trans en ik val neer. Wat een drukte!

Ik doe mijn ogen open. Ik lig op Draco's bed. Hij zit op een stoel naast het bed. Hij houd mijn hand vast. Als hij ziet dat ik wakker ben laat hij mijn hand los. Ik ga rechtop zitten en druk zachtjes en kus op zijn lippen. Hij wordt helemaal rood. Hij pakt mijn hand weer. Hij gaat naast me op het bed zitten. "Gaat het een beetje?" Vraagt hij. "Ja Ginny had door wat er eergisteren is gebeurd en ik niets van haar zo snel mogelijk hier heen!" "Je en ze zij dat je iets wou vertellen!" Zegt hij. "O Ja uhh...." Voordat ik mijn zin kan afmaken drukt hij zijn lippen op de mijne! "Ik hou van je! Maar ik snap het als je niet van mij houd. Je vriendje is net dood en..." Ik druk mijn lippen op de zijne om hem stil te krijgen. "Ik hou ook van jou!" Zeg ik. "Echt?" "Ja!" "Zo Sarah wil je dan mijn vriendin zijn?" "Graag!" Hij drukt zijn lippen op de mijne.

Ik loop de deur uit. Ik wil net verschijnselen als alles zwart wordt.

Ik doe mijn ogen open. Ik zit in een grote kamer met hoge muren en een gouden kroonluchter. Ik zit vastgebonden aan een stoel mijn staf licht op de grond. "Help!"

I want you! #1 - A Hogwarts love storyWhere stories live. Discover now