Λάθος άνθρωπος

7 3 2
                                    

Τελικά ο λάθος άνθρωπος σταμάτησε από μόνος του.

Δεν θα πω ψέματα, αλλά το περίμενα από το καλοκαίρι να συμβεί. Ήταν ωραία όσο κράτησε. Είχε πλάκα, πέρασα ωραία, έμαθα, κέρδισα εμπειρίες γνώρισα έναν καινούριο άνθρωπο. Έμαθα έναν καινούργιο και διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων, αλλά σημασία έχει ότι έμαθα. Αν θα τα εφαρμώσω όλα αυτά δεν ξέρω, αλλά κάπου θα χρησιμεύσουν στο μέλλον.

Ήταν ψυχρός. Μια μέρα απλά σταματήσαμε να μιλάμε. Το ήξερα, το περίμενα δεν με ένοιαξε όμως τόσο. Σίγουρα με πείραξε, έχασα έναν άνθρωπο, μια διαφορετική σκέψη, μια διαφορετική οπτική γωνία. Έχασα έναν άνθρωπο που είχε κάποια συναισθηματική αξία. Ασήμαντη ή σημαντική, όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα μέρος των συναισθημάτων μου. Είχε και αυτός ένα.

Τέλος πάντων ο,τι ήταν να γίνει, έγινε. Περάσαμε καλά αν και δεν είχαμε τίποτα. Είχε πλάκα.Ήταν αστείος, αλλά ποτέ δεν του το είπα. Δεν ήθελα να του το παραδεχτώ και να καυχιέται για το υπόλοιπο της συνομιλίας μας πως είναι αστείος.

Θέλω να πιστεύω πως δεν με νοιάζει πλέον και πως βρίσκομαι στο στάδιο που τον ξεπερνάω.

Συμβαίνουν αυτά και το έχω αποδεχτεί.

ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

ΓΑΜΩΤΟ ΣΟΥ!

Αλλά παρόλα αυτά, είμαι καλά και απλά έχω κουραστεί από όλο αυτό το μπρος και πίσω και το θέλω και δεν θέλω και το ξέρω και δεν ξέρω. Βαρέθηκα όλη αυτή την κατάσταση.

Η μοίρα μας δεν το ήθελε. Μας φώναζε πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί. Ποτέ όμως. Άρα ήμουν έξτρα προετοιμασμένη για αυτή την στιγμή και ήξερα τι θα με περιμένει. Άρα είμαι καλά.


Αυτό, λοιπόν, για σένα που ήξερα πως ήσουν λάθος και όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος, αλλά το προσπέρασα και συνέχισα. Τελικά κανένας μας δεν κέρδισε, αλλά ούτε και έχασε.

Σε ευχαριστώ για τις εμπειρίες και τα μαθήματα ζωής άθελα σου. Κάποτε θα χρησιμεύσουν.

Dead PoetryWhere stories live. Discover now