♡22♡

246 23 41
                                    

З того моменту пройшло 3 тижні всі живі ,здорові і повністю наділені новорічним настроєм.
Ну ,а це пов'язано із святом навіть двома. З моїм і Марічкиним Днем Народження!
Так ,як наші дати досить близько до один одного ми вирішили відсвяткувати в один день два ДН. Всім було досить весело!
--------------------------------------------------------
День почався чудово так ,як почав падати сніг ми цьому дуже зраділи і вирішили піти прогулятися (гріх не піти погуляти в таку чудову погоду). Ми пішли в одну із кафешок і там посиділи але не довго ,після цього ми попрямували на каток!
І чесно кажучи...краще б Техьон не виходив на лід ,а разом із ним ще Юля...
Вони ледь ненакожному кроці падали. Чонгук вчив Мері кататися на ковзанах і під час тих тренувань у нього ледь рука не відвалилася від сильного стискання Мері. Вона просто не хотіла впасти тому перестрахувалася але не переживайте рука Кукі ціла😅. Віка вчила Хосока кататися на коньках...це було ,щось схоже на танці Техьона і Юлі. Яна і Чімін досить нормально каталися але все було б нічого ,якби Джин і НамДжун не врізалися в один одного ,а після до них приєднався Чімін йому ще повезло так ,як він приземлився на м'ягкеньке ,а ось іншим двом довелося поцілуватися з холодним льодом. Мені ,Яні і Сону залишалося дивитися на це видовище. Сміх переповнював нас але ми допомогли їм піднятися. Ну ,а Юнгі вчив Божену кататися на коньках... Їм обом синяки забезпечені.
Ми ходили в різні парки де грала чудова музика все це було наче у казці. Хотілося залишитися в цьому невеличкому просторі і не виходити з нього але не сьогодні це точно.
Гуляючи вечірніми вулицями на ,які сипався маленький сніжок ,який начебто так хотів доторкнутися до землі і окутати її в своїх обіймах тим самим приспати її і дати відпочити ми гучно сміялися і розказували різні історії. Вже через годину почав падати сильніший сніг майже всі вулиці, дерева та будинки були ним окутані і звіснож невтримавшись від спокуси ми усі плюхнулися на землю і почали робити снігових ангелів ,а після пішли і інші зимові ігри ,які заставляли нас усміхатися і радіти кожному проведеному моменту.
Невдовзі ми повернулися додому. Дівчата пішли на кухню робити какао з зефірками і шукати інші солодощі ,а хлопці шукали цікаві різдв'яні фільми.
Стук у двері відволік нас і відчинивши їх там стояли усі наші батьки чесно кажучи це було справді неочікувано але пізніше виявилося ,що це Джуні запросив їх але нікому не сказав ,бо це був сюрприз. Провести вечір у родинному колі ,що може бути краще? Та мабуть нічого!
Ми зробили гору фотографій але більше там було смішних ну наприклад те фото де Техьон тирить печиво разом з Чонгуком і Юнгі або де усі наші батьки одягнувши оленячі ріжки тримають на руках Чіміна і Джина після чого ті падають набивши собі шишки ,а ще те фото де Джуні разом з Хосок несуть какао ,яке потім епічно проливається на мене ,Віку та Яну(їм після цього влетіло). Було ще фото де Божена ,Мері ,Юля та Сону запуталися в герляндах ну звіснож не без допомоги хлопців.
Це були незабутні моменти мого життя і життя моїх друзів та ріндних.
Виключивши світло батьки сіли на диванчик ,а ми усі на теплу підлогу і почали дивитися фільми попиваючи какао. Мені на секунду здалося ,що ось-ось проб'є годинник 12:00 і наступить Новий Рік і я думаю ,що не мені одній це здалося але до нього ще місяць.
--------------------------------------------------------
Pov. Яна і Чімін.

♡Якщо це сон, тоді я хочу спати вічно♡Where stories live. Discover now