Capitolul 7

3.3K 269 58
                                    

Stau acolo , in mijlocul strazii , privindu-i cum rad , zambesc si se simt bine. Fara mine. Probabil ca Elementelor nici nu le-a pasat de mine. Voiau doar sa stea cu mine doar pentru putere si sa invinga demonii. Incep sa cred ca Andrew a fost impreuna cu mine doar ca sa isi bata joc. Nici macar nu ma observa. Cateva lacrimi imi cad pe obraji. Zambesc stramb. Nu trebuia sa am incredere in ei niciodata. Ii privesc , gandindu-ma daca sa ii omor acum sau sa ii torturez mai intai. Aleg a doua varianta. Elementele nu trebuie sa uite ca sunt un demon. Fiica lui Lucas. Clona lui Xaphan. Sunt mai mult decat un simplu Element. Incep sa merg spre ei.

- Salut Andrew , Aaron , Alissa si fata pe care nu stiu cum o cheama. zic eu zambind fals , facandu-le cu mana.

Ii ocolesc gratios , fara sa ii privesc. Ranjesc cand aud ca se opresc. Imi sterg lacrimile de pe fata.

- A...Aalyah ? aud glasul uimit al Alissei.

O ignor , continuand sa merg in fata. Vad castelul in departare. O sa trec si pe acolo. Hainele mele inca sunt la Andrew in camera. Asta daca nu le-au aruncat. Zambesc draceste cand vad privirile uimite ale vrajitorilor. Albastrul ochilor mi se face rosu aprins , venele facandu-se negre. Cineva ma apuca brusc de brat , oprindu-ma din mers. Ma intorc zambind , vazandu-l pe Andrew. Parea socat de infatisarea mea , fericit ca m-am intors , insa trist pentru ca m-a pierdut.

- Nu-i asa ca e o zi frumoasa , Andrew ? intreb eu.

- Am crezut ca ai murit , Aalyah. zice el , aproape incepand sa planga.

Andrew se apropie de mine incercand sa ma imbratiseze. Eu il imping , departandu-ma de el.

- Scuze , Andrew. Eu nu ma bag in relatii. Ai o iubita , nu trebuie sa ma imbratisezi. zic eu "trista".

Ii privesc pe Alissa si Aaron.

- Voi doi cum o mai duceti ? Totul bine ? Vad ca sunteti extrem de fericiti. Sa stiti ca asteptam copilasi cat mai curand. le spun eu zambind.

Alissa isi pune mainile la gura , incepand sa planga. Aaron incearca sa o linisteasca , insa si el pare ca nu mai are mult pana o sa planga. Ridic din umeri. Simt un junghi puternic in piept ce ma face sa ma aplec de durere. E rana pe care mi-a facut-o Lucas. Nu ar fi trebuit sa ma doara. Ma rog , m-am fortat destul de mult in ultimele ore. Andrew se apropie de mine speriat.

- Andrew , e doar rana pe care am primit-o cand ti-am salvat viata. Totul e okay. il asigur eu zambind rautacios.

Cate lacrimi cad pe obrajii lui.

- Aalyah , imi pare rau. sopteste el suspinand.

- Si mie imi pare rau ca nu te-am lasat sa mori. zic eu.

Ma departez de Andrew. Privesc fata pe care el a sarutat-o. E blonda cu ochi negri si piele deschisa la culoare , fiind putin mai inalta decat mine. E machiata , insa nu strident. Acceptabil. Fata inghite in sec speriata. Oh , am uitat ca ochii mei inca sunt rosii. Ranjesc. Ador cand oamenilor le e frica de mine.

- E-Eu sunt Maylee. zice ea , balbaindu-se.

- Tu nu esti Maylee. Tu esti moarta. spun eu.

Maylee isi mareste ochii cand aude ce spun. Se da cativa pasi in spate.

- Fosta iubita psihopata... sopteste Aaron.

- Aaron ! Ai vorbit fara sa ii ceri acordul Alissei ! Felicitari ! spun eu zambind , incepand sa aplaud.

Ii privesc pe toti. Elementele par distruse. Le pare rau ca m-au uitat ? Pacat ca nu imi pasa.

- Oh , eram sa uit. zic eu apropiindu-ma de Andrew. Vreau sa iti las o amintire.

Andrew ma priveste confuz. Ranjesc. Ridic pumnul si il lovesc cat de tare pot in nas. Sangele incepe sa curga rapid pe fata sa.

- Maylee , vino si ingrijeste-ti iubitelul. Il doare nasucul. zic eu.

Ma intorc pe calcaie si incep sa merg rapid spre palat. Imi iau lucrurile de acolo si plec acasa. Nu am chef de ei.

*  *  *

Ma plimb incet prin Dabrus. A trecut o zi de cand mi-am intalnit "prietenii". Ieri cand am plecat in palat am observat ca lucrurile mele nu mai sunt acolo. Credeam ca le-au aruncat , insa ele erau in casa mea. Pentru moment m-am speriat deoarece credeam ca o sa raman fara haine. Totul e bine acum. Exceptand faptul ca am plans aproape toata noaptea pentru ca Andrew m-a inselat si eu am facut-o pe Ruth sa planga. Daca reusesc sa ajung inapoi in Atax Obitus imi voi cere iertare , chiar daca nu sunt genul care ar face asa ceva.

Azi e o zi ploioasa. Afara ploua incet , insa pe mine nu ma deranjeaza. Imi place ploaia. Probabil ploua deoarece Andrew e trist. El influenteaza vremea. Oare daca si eu as influenta vremea , ar ploua cu foc ? Toate persoanele din Dabrus ar muri , iar eu as ramane conducatoarea orasului. Nu imi displace ideea , insa nu am sa fac asa ceva. Poate doar Elementelor. Si as face-o pe Maylee sa priveasca toate astea. Dupa as tortura-o. Apoi o sa o pun intr-o camera plina cu poze cu Andrew ca sa moara de dor. Sau as putea sa o umilesc in fata orasului. Ce inventiva sunt azi !

Il vad pe Andrew asezat pe o banca , holbandu-se la mine. Ma prefac ca nu il vad. Si-a facut-o cu mana lui.

- Haide , Aalyah. Stiu ca ma vezi. zice el.

- Logic ca te vad , nu sunt oarba. zic eu , continuand sa merg.

- De ce ma ignori ? intreaba el exasperat , mergand dupa mine.

- De ce m-ai inselat ? intreb eu.

- Nu puteam trai fara tine ! Am folosit-o pe Maylee ca sa te uit ! zice el.

La cativa metri departare o vad pe minunata Maylee. Cand a auzit ce a spus Andrew , ochii ei s-au umplut de lacrimi. Ea a fugit plangand.

- Nu... Maylee , stai ! striga Andrew.

Insa ea nu l-a ascultat. Andrew ofteaza adanc.

- Probleme in relatie ? intreb eu ranjind.

- Am putea discuta asta ca doi oameni normali , insa nu ! Pe tine te cheama Aalyah ! se rasteste el.

- Nu ar putea sa imi pese mai putin. mormai eu.

O bubuitura puternica se aude in spatele meu , facandu-ma sa tresar. Ma intorc rapid in spate. Un fulger rosu urias s-a lovit de pamant , scantei sarind peste tot. Un vant puternic vine spre noi , aproape dandu-ma jos. Imi pun mainile la urechi din cauza sunetului puternic. Fulgerul dispare treptat , eu respirand usurata. Doua siluete se vad in departare. O fata si un baiat. Zambesc larg. Incep sa alerg spre ei. Sar pe Ruth , la propriu.

- Ruth ! Imi pare rau ! Nu am vrut sa iti spun chestiile alea ! zic eu , strangand-o in brate.

- Fata asta nu e sanatoasa. spune Kroy amuzat.

- Copil de Dumnezeu , da-te de pe mine ! tipa Ruth.

Ma departez de ea , zambind inocent. Ruth isi da ochii peste cap. Aud pasii lui Andrew in spatele meu. El ii priveste suspicios pe Ruth si Kroy. Cel din urma isi musca buza abtinandu-se sa nu rada cand vede nasul spart al lui Andrew.

- Cine sunteti ? intreaba el.

Cei doi il ignora. Bravo. I-am invatat bine.

- Aalyah , stii gaura aia prin care ai cazut in Atax Obitus ? intreaba Ruth.

- Da. zic eu confuza.

- S-a marit de cateva ori mai mult. Iar tot centru orasului arde si nimeni nu poate opri focul ala. Cred ca Xaphan a reusit sa scape si vine dupa tine. zice Ruth , inghitind in sec.

Elementul CautatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum