Capitolul 19

3.4K 269 100
                                    

Imi maresc ochii total socata. Buzele moi ale lui Xaphan stau lipite de ale mele , iar mainile lui se incolacesc in jurul meu si ma aduc mai aproape de el. Tot corpul imi tremura , iar lacrimile isi fac rapid aparitia. Langa Xaphan ma simt atat de bine. Cu el sunt...acasa. Nu am mai simtit asta de cand au murit parintii mei si faptul ca sentimentul asta apare cand Xaphan e cu mine ma face sa nu mai vreau sa plec de langa el niciodata. Ochii mi se inchid incet , iar mainile mele ajung pe pieptul baiatului. Observ ca el tremura la fel de mult ca si mine , fiori trecand prin corpul amandurora. Ii raspund sarutului , oricat de ciudat ar parea asta. Ridicandu-mi mana dreapta , imi trec degetele prin parul lui. Xaphan ma trage brusc spre el , lipindu-ma de pieptul sau. Ii aud inima ce batea nebuneste si respiratia sacadata. Obrajii incep sa imi arda cand realizez ce tocmai s-a intamplat. Imi las capul in jos , sperand sa nu observe Xaphan ca am devenit o rosie umblatoare.

- Frate , asta a fost cel mai bun sarut pe care l-am avut vreodata... il aud pe baiat mormaind.

Ma incrunt , rosind si mai tare , insa nu spun nimic. Face asta intentionat , sunt sigura ! Ii face placere sa fie in control !

- Degeaba te ascunzi , Aalyah. Stiu ca ai rosit ! spune Xaphan amuzat.

Ii simt mana sub barbia mea. Capul imi este ridicat in sus , doua abisuri negre urmarindu-mi fiecare miscare. Ochii ii stralucesc , tot corpul lui Xaphan radiind de fericire si inca ceva , insa nu inteleg ce. Ma rog , probabil e foame. Observ ca si Xaphan e rosu in obraji , insa el nu ascunde asta. Nu pare ca ii pasa ca a rosit. Aud cativa pasi in spatele meu , pe hol. Xaphan continua sa ma priveasca patrunzator.

- Xaphan , mi-am amintit de cartea cu vraji... Oh , Doamne ! aud un glas cunoscut tipand.

Fara sa privesc persoana imi dau seama ca e Ruth. Chiar a trebuit sa isi aminteasca de cartea cu vraji acum !? Strica momentul ! Ce tot gandesc ?

- Cartea cu vraji ? Oh , e in camera mea ! Revin imediat ! spune Xaphan.

Baiatul ma saruta scurt pe frunte , apoi se ridica in picioare si pleaca din bucatarie. Oftez exasperata , dandu-mi ochii peste cap. Xaphan vrea doar sa ma enerveze !

- Ce s-a intamplat intre voi doi ? intreaba Ruth curioasa , asezandu-se langa mine.

- Nu inteleg ce se intampla. Il plac atat de mult ! Inima imi bate nebuneste si corpul imi tremura cand sunt langa el ! In plus , nu ma mai gandesc absolut deloc la Andrew de cand l-am intalnit pe Xaphan. E ca si cum prostul ala nu a existat in viata mea. zic eu rusinata.

- Xaphan nu te place... spune Ruth , privindu-ma.

Imi las capul in jos , muscandu-mi buza. Simt cum mai am putin si incep sa plang , asa ca incerc sa ma controlez.

- Aalyah. zice fata zambind. Xaphan te iubeste cu toata fiinta lui.

O privesc pe Ruth socata. Cum e posibil ca el sa ma iubeasca ? Tot ce am facut de cand ne-am intalnit a fost sa ne batem joc unul de celalalt ! Incep sa zambesc tamp , simtind cum parca o piatra mi-a fost ridicata de pe inima. Ruth incepe sa chicoteasca.

- Avem o Aalyah indragostita aici ! spune ea ranjind.

- Spune fata care doarme imbratisata cu "prietenul ei cel mai bun". zic eu zambind draceste.

Ruth isi da ochii peste cap. Fata se ridica in picioare cand aude pasii lui Xaphan , eu urmand-o. Xaphan vine in bucatarie , dandu-i o carte veche lui Ruth. Ea ii multumeste.

- Ne mai vedem ! spune fata , iar in scurt timp aud usa de la intrare fiind inchisa.

Ramasi din nou singuri , o liniste incomoda se asterne intre mine si Xaphan. El decide sa o sparga.

- Ti-am mai spus ca aud extrem de bine ? ma intreaba Xaphan ranjind.

- Nu. spun eu confuza , strambandu-ma.

- Ei bine , pot sa aud tot ce se intampla in casa asta. Daca ascult mai bine , iti aud si gandurile. zice baiatul triumfator.

- Aha. pufnesc eu amuzata.

Xaphan se apropie de mine , privindu-ma fix in ochi.

- Lasa-ma sa ma concentrez. mormaie el. Deci , daca privesc adanc in ochii tai... pot vedea ca ma placi mult de tot si ca , ei bine , nu te mai gandesti la Andrew.

- Ai ascultat discutia mea cu Ruth , prostule. marai eu.

- B-Ba nu. se balbaie Xaphan.

Ma apropii amenintator de baiat. Xaphan incepe sa tipe , alergand ca bezmeticul prin casa. Incep sa fug dupa el , injurandu-l in toate felurile.

* * *

Iau un pumn mare de chipsuri , bagandu-le in gura. Intind piciorul pana la telecomanda de pe masa , dand volumul mai tare la filmul pe care il priveam. Ruth si Kroy au plecat in oras , probabil la o intalnire. Xaphan a primit pedeapsa pe care o merita. Acum pot sa ma relaxez. Sunt singura acasa si pot sa fac tot ce imi trece prin cap. De mult timp nu am stat singura. Cand eram in palat , Elementele nu ma lasau in pace , in Atax Obitus stateam mereu cu Ruth si Kroy , iar acum cei doi traiesc cu mine si nu am parte de liniste.

Casc obosita si ma intind pe canapea. E inca devreme , insa mie deja mi-e somn. Dar nu conteaza ora. Cand imi e somn o sa dorm. O bubuitura puternica ma face sa tresar. Ma ridic speriata in picioare , oprind filmul ca sa pot auzi mai bine ce se petrece. Pamantul incepe sa se cutremure , pasi puternici auzindu-se in fata casei mele. Imi strang pumnul , sabia mea aparand in mana. Ma pun in pozitie de atac , pregatita pentru orice. Usa de la intrare zboara din balamale , cazand pe jos. In casa mea intra vreo zece vanatori. Cativa dintre ei nu aveau o mana , altii erau extrem de inalti , abia reusind sa intre in casa , altii nu aveau un ochi , celalalt , in schimb , era foarte mare. Ochii mi se fac rosii , furia incepand sa imi pulseze prin vene.

- Ce cautati aici ? marai eu.

O pereche de pasi se aud , inca o persoana intrand in casa mea. Imi intorc privirea spre ea , nevenindu-mi sa cred ce vad. Baiatul ma fixeaza cu privirea , nici o emotie fiind prezenta pe fata lui. El isi duce mainile spre gat , scotand de acolo colierul Elementelor si dandu-l vanatorilor.

- Aveti puterea mea. Fata e a voastra. spune Andrew rece.

Andrew ma priveste dezgustat , apoi iese din casa , lasandu-ma singura cu vanatorii ce tocmai au primit o putere uriasa. Ochii tuturor se fac albastri inchis , creaturile incepand sa maraie.

- Ne-ai omorat conducatoarea. spune unul dintre ei. Acum e randul tau sa mori.

Vanatorii alearga spre mine , cu totii atacandu-ma. Le barez loviturile si ii atac cu sabia , insa ei sunt prea multi si prea puternici. Ridic in sus sabia , injunghiind un vanator in inima. Trupul lui cade la pamant. Cativa pumni in burta ma fac sa ma aplec de durere , insa imi revin rapid cand vad cateva bucati de gheata venind spre mine. Formez un scut in fata mea , insa el se sparge rapid din cauza ghetei. Focul si Apa nu sunt cea mai buna combinatie.

Un vanator ma impinge , trantindu-ma de perete. Arunc spre el cu foc , corpul sau incepand sa arda. Urletele lui umplu camera. Profit de neatentia celorlalti vanatori si formez cateva sulite de foc , aruncandu-le spre cativa vanatori. Trei dintre ei cad morti la pamant. Au mai ramas cinci. E bine. Fara sa observ eu , un turture este aruncat spre mine. El se infinge in gamba piciorului meu drept , facandu-ma sa urlu de durere. Sangele incepe sa se scurga rapid pe piciorul meu. Ma sprijin de perete , respirand sacadat. Primesc mai multe lovituri in spate , abdomen si in fata. Un cerc de foc apare in jurul meu , insa nu stiu cat de mult va rezista in situatia in care ma aflu. Arunc spre vanatori cu sfere din foc , insa doar cativa dintre ei sunt loviti. Privirea incepe sa mi se incetoseze , iar totul in jurul meu se invarte. Focul din jurul meu despare. Ultimul vanator se apropie amenintator de mine , lovindu-ma in continuare cu pumnii si picioarele. Scap sabia din mana epuizata. Incerc sa ii barez loviturile , insa tot corpul ma doare si abia ma pot misca. Vanatorul ranjeste , ochii sclipindu-i de ura. El ridica mana si arunca spre mine cu o sfera albastra. Ea ma loveste din plin. Toata pielea imi devine alba , iar intreg corpul imi ingheata. Incep sa tremur de frig , cazand pe podea neputincioasa.

Gata , acesta imi este sfarsitul...

- AALYAH !


Elementul CautatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum