Capitolul 44

2K 207 32
                                    

Icnesc cand incerc sa ma ridic din pat. Ma doare tot corpul din cauza bataii pe care am primit-o de la Odin. Poate ca daca nu il enervam atat de tare , nu primeam atatea lovituri. Insa nu regret nimic din ce i-am spus. Daca Odin crede ca , torturandu-ma , va obtine obiectele , se inseala amarnic. Cu sau fara colierul elementelor , raman aceeasi Aalyah care nu se da batuta niciodata.

Cand aud mai multi pasi pe hol , ma ridic incet din pat. Imi incrucisez mainile si astept. Usa este deschisa , in camera intrand Odin si doi vanatori. Ranjesc cand imi dau seama ca lui Odin ii e frica sa nu evadez , de aia a venit personal la mine.

- Cum ai dormit ? intreaba el ironic.

- Mai bine ca niciodata. zic eu zambind in coltul gurii.

Odin le face semn celor doi vanatori , iar ei vin si ma prind strans de cate un brat , tragandu-ma spre usa. Ma las trasa de ei , stiind ca nu rezolv nimic daca ii omor.

- O noua sesiune de torturat ? Abia am asteptat. mormai eu ranjind cand ne indreptam spre camera in care Odin m-a batut.

- Din nefericire pentru tine , astazi nu te voi bate pur si simplu. spune Odin din spatele meu.

- Ce iti trece prin mintea aia sadica ? intreb eu , dandu-mi ochii peste cap.

- Vei vedea. spune Odin.

Il aud pe Odin apropiindu-se de mine , apoi simt cum ma loveste cu putere in cap. Picioarele imi cedeaza , eu intrebandu-ma cum naiba am lesinat atat de usor.

Cand am inceput sa imi revin , mi-am simtit corpul imobilizat. Imi puteam misca doar degetele de la maini , de la picioare si capul. Deschid ochii confuza , vazand deasupra mea o lumina puternica. Clipesc des si imi ridic capul , privind in jurul meu. Eu eram asezata pe un pat de spital din mijlocul camerei , mainile si picioarele fiindu-mi legate cu niste curele. In dreapta mea erau niste dulapuri si o masuta cu niste substante pe ea. Semana cu un... laborator. Incep sa ma zbat puternic cand imi dau seama ce vrea sa imi faca Odin. Vrea sa testeze substante pe mine !

- Te-ai trezit ? Bun , sa incepem !

Aud o usa inchizandu-se in spatele meu , apoi pasi de apropiau de mine. Il vad pe Odin luand o seringa dintr-un dulap mic , apoi ducandu-se spre masa care are substante pe ea. Incerc in continuare sa scap de curelele care ma imobilizeaza.

- Nu incerca degeaba , nu o sa scapi. mormaie Odin.

El se apropie de mine , tinand blestemata de seringa in mana. Nu numai ca mi-e frica de ace si tot ce tine de doctori , seringa aia inca mai contine vreo otrava sau ceva de genul.

- Poate ca asta te va face sa renunti la obiectele pe care le pretuiesti atat de mult. zice el ranjind , apoi infinge acul in pielea bratului meu.

Nu am simtit nicio durere cand substanta a ajuns in organismul meu. Insa in scurt timp , am vazut doi Odini in camera , apoi trei. Camera se invartea in jurul meu. Simteam ca pluteam prin aer. Halucinam , insa nu imi dadeam seama de asta. Mi s-a parut ca am vazut usa deschizandu-se , iar cineva intra in camera. Era Onoskelis , iar de mana il tinea pe... Xaphan. Ma incrunt , privindu-i. Cum a ajus Xaphan aici ?

- Odin , uite cine a venit la mine ! spune Onoskelis cu glasul ei pitigaiat.

Daca Xaphan a venit aici , de ce nu ma salveaza !? O privesc socata pe Onoskelis cum sare , la propriu , peste Xaphan si incepe sa il sarute. Xaphan isi pune bratele in jurul lui Onoskelis , raspunzandu-i la sarut. Privesc podeaua. Brusc , simt o caldura placuta in piept.

Trezeste-te , Aalyah.

Imi maresc ochii , recunoscand glasul. E Xaphan. Privesc inelul de pe degetul meu.

Nimic nu e real. Trezeste-te , frumusete.

Imi scutur capul , vazand cum Onoskelis si Xaphan dispar din camera. Ma trezesc inapoi in camera aia. Il vad pe Odin sprijinit de un dulap , privindu-ma atent. El se incrunta.

- Nu a avut efectul pe care l-am dorit. constata el. Nu-i nimic ! Incercam altceva.

Odin ia in seringa o substanta verzuie , pe care eu o cunosteam. E otrava care te afecteaza la cel mai mic contact cu ea. Odin se apropie de mine. Marai enervata , simtind cum tot corpul imi este umplut de furie. Privesc seringa incruntata , simtind cum ochii mi se fac rosii. Odin incearca sa se departeze de mine. Prea tarziu. Cu o singura privire de-a mea , seringa se sparge in mainile lui Odin , iar otrava se imprastie rapid pe mainile lui. Vanatorul fuge rapid spre robinet ca sa se spele , insa nu a mai reusit. Corpul lui cade cu putere pe podea. Asta e sansa mea ! Incep sa ma zbat din nou. Cand aproape reusisem sa rup curelele , usa s-a trantit de perete. O Onoskelis ingrijorata fuge spre Odin.

- Ce naiba i-ai facut !? tipa Onoskelis.

- Nu stiu , sunt legata. zic eu ranjind.

Onoskelis sopteste o vraja , iar corpul lui Odin incepe sa pluteasca. Fata ii spune unui vanator sa il duca pe Odin in camera lui. Onoskelis vine langa mine si ma apuca de gat , teleportandu-ne altundeva. Oh , deci ea are aceeasi putere speciala ca si Andrew. Oare ea si Andrew sunt suflete pereche , la fel ca mine si Xaphan ? Cred ca nu.

Onoskelis ma tranteste de un perete , la fel cum a facut Odin ieri. Ea isi formeaza niste gheata pe degete , apoi ma apuca de gat. Chiar daca ma durea gatul incredibil de tare si eram sigura ca o sa imi ramana semne , continuam sa o fixez cu privirea. Colturile gurii mi se ridica intr-un ranjet nebun cand ii vad socul de pe fata. Se astepta sa tip si sa o rog sa se opreasca ? Pfft , in visele ei.

- Cati copii planuiesti sa ai cu Odin ? intreb eu amuzata.

- Niciunul. Dupa moartea ta , o sa ma impac cu Xaphan. El nu te iubeste , fetito ! spune Onoskelis batjocoritor.

- De asta m-a cerut in casatorie ? intreb eu ranjind.

Zambetul de pe fata ei dispare. Am vazut o urma de tristete in ochii ei. Ma ridic in picioare , zambind draceste. Se pare ca am reusit sa o ranesc nu numai cu forta , ci si cu vorbele.

- Xaphan te uraste si i-ar face placere sa te omoare. spun eu , vazand cum Onoskelis face cativa pasi in spate.

- Taci. zice ea cu glasul tremurat.

- Eu si Xaphan o sa fim impreuna cat timp tu o sa putrezesti sub pamant.

- TACI ! urla ea.

- Niciodata. zic eu , ochii sclipindu-mi.

Elementul CautatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum